Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 24 April, 15:09

Helsingborgs Dagblad - 16 jul 11 kl. 20:28

Karnevalen kom med sol och sambaStrax efter klockan tre p lrdagseftermiddagen exploderade i Landskrona. D startade karnevalstget frn Folkets hus med en hggravid Klenia Bengtsson i spetsen..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Karnevalen, kommed , soloch , samba
IDG - 17 feb 14 kl. 09:05

Sol, samba och startups

Brasilien andas stränder, samba och fotboll. Plus en del regnskog. Men alltför lite känner vi om internetekonomin i framväxt.

Sydsvenskan - 19 jul 11 kl. 06:30

"Här finns det ingen samba, tack och lov"

Den ekonomiska tillväxten i Sydamerika gör kontinenten till en guldgruva för hårdrocksbanden. Bäst går det i Brasilien som även har världens största hårdrocksvaruhus.
SãO PAULO.

GöteborgsPosten - 16 timmar sedan

Defensiv genomklappning när Lilla Träslöv föll mot Guldh/Soläng

Lilla Träslöv hade en riktigt tung match borta mot Guldh/Soläng, och förlorade med hela 0–5 (0–3) i division 2 västra Götaland i fotboll..

YLE - 21 maj 15 kl. 15:00

Se karnevalen live från start till mål

På era platser, färdiga….gå. Trettontusen starter.

YLE - 27 maj 15 kl. 11:59

Brändökarnevalen stärker gemenskapen i stadsdelen

Den 2-4 juni är det än en gång dags för karneval i stadsdelen Brändö i Vasa. Karnevalen ordnas nu för andra gången. - Den var så pass fantastisk förra året att vi bestämde att karnevalen måste ordnas igen, säger Vasa settlementförenings projektchef Anne Majaneva.

YLE - 27 maj 15 kl. 11:59

Brändökarnevalen stärker gemenskapen

Den 2-4 juni är det än en gång dags för karneval i stadsdelen Brändö i Vasa. Karnevalen ordnas nu för andra gången. - Den var så pass fantastisk förra året att vi bestämde att karnevalen måste ordnas igen, säger Vasa settlementförenings projektchef Anne Majaneva.

Skånskan - 19 maj 18 kl. 17:39

Karnevalen bjöd på sol, glädje och vassa pikar

lund 97 000 spikar höll ihop lördagens karnevalståg genom Lunds inte helt jämna gator. Bakom det låg så klart mer än så. Inte minst avsevärd tankemöda att tänka ut budskapen i de 20 vagnarna och åtta mellanekipagen, och det kanske viktigaste av allt – glädje.

Helsingborgs Dagblad - 18 jun 15 kl. 13:28

Samba tills de kolar

Stegen nöts in så att de sitter inför karnevalen. Då ska sambaskolan dansa inför tusentals åskådare..

Sydsvenskan - 30 apr 15 kl. 04:00

Samba utan riktigt sväng

”Samba” är filmarna Eric Toledanos och Olivier Nakaches försök att upprepa framgången med ”En oväntad vänskap” (2011), där en ung, svart förortskille krossar fördomar och klassbarriärer, då han blir personlig assistent och bäste kompis med en äldre, svårt rörelsehindrad, förmögen man.Den nya filmen, baserad på boken ”Samba pour la France” av Delphine Coulin, och återigen med Omar Sy, innehåller en feelgood-historia blandad med romantisk komedi.Berättelsen om papperslöse Samba (Omar Sy) från Senegal som jobbat svart i Paris restaurangkök i tio år och bott hos sin gamle farbror belyser en plågsam verklighet för miljontals människor världen över.

Dagensanalys.se - 07 okt 16 kl. 12:18

Samba TV vill äga relationen med annonsörerna

I stort sett alla annonsörer drömmer om den ultimata källan för kunskap kring TV-tittarnas vanor. Vad man tittar på, hur länge och inte minst – hur uppmärksamma är tittarna? Det finns företag som påstår sig kunna göra just det, och ett av dem är Samba TV.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

”Snövit” tillbaka med originalhäxa

Den populära föreställningen "Snövit – the musical" får nypremiär på Göta Lejon i Stockholm 23 november, enligt ett pressmeddelande. Återigen är det Robert Dröses version av bröderna Grimms klassiska saga som sätts upp, men den här gången spelas rollen.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Hanssons uttagna till VM

Jagar medaljer i Sydkorea..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Brand i flervåningshus i Solna

Räddningstjänsten har larmats om en brand i ett flervåningshus i Huvudsta i Solna. Branden ska härja på våning sex och vara fullt utvecklad. Evakuering av våningarna ovanför har påbörjats, rapporterar P4 Stockholm..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Lagrådskritik mot straff för blåljussabotage

Regeringen tar i lite för mycket i sina förslag om straff för sabotage mot blåljusverksamhet, anser Lagrådet. Förslagen innebär att straffen skulle kunna bli hårdare än för andra sabotagebrott, där människors liv sätts i fara. Regeringen föreslog nylige.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Därför dröjer Daniel Kindbergs rättegång

Rättegången mot Daniel Kindberg skulle inledas på onsdagen, men har skjutits på framtiden. Åklagaren behöver hålla nya förhör för att kontrollera bevisning som försvaret menar kan rentvå ÖFK:s tidigare ordförande. Utredningen av den grova ekonomiska bro.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Festival stärker sitt fokus på hållbarhet

Berwaldhallen fyller 40 år och inleder den nya säsongen med en Östersjöfestival som tydligare fokuserar på hållbarhet. Konserterna inleds med direktsända samtal som hålls inför publik. Även om festivalens spelplats är Sverige arrangeras hållbarhetssamta.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Dödsdömda hembiträden fick åka hem

Två indonesiska hembiträden som dömts till döden i Saudiarabien har fått åka till sitt hemland efter att deras straff omvandlats, meddelar Indonesiens utrikesdepartement. Båda anlände till Jakarta efter mer än 10 år i saudiskt fängelse. 2009 dömdes båda.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Färre unga söker till högskolan

Drygt 360 000 personer sökte en utbildning i höst..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Idrottsprofilen Carolina Klüft hyllade Aktivitet förebygger

Carolina Klüft ledde konferens i Ängelholm..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Förundersökning inledd om polisanmälningarna av Skurups flyktingbarn

Bröt kommunledningen i Skurup mot lagen?.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.