Sydsvenskan > Utrikes

Sunday, 22 July, 16:34

Sydsvenskan - 30 jun 11 kl. 06:30

"Barnbarnen får betala våra pensioner" "Jag får aldrig råd att köpa hus" "Jag tycker de gör fel som strejkar" "Det här är rond ett mot regeringen" 750?000 går ut i strejk idagMinst 5 000 skolor är stängda. Skatte­myndigheterna, försäkringskassan och tullen håller stängt. Flygresenärer har varnats för långa köer på landets flygfält..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Jag, Det, Cameronregeringens, NUT, ATL, Unisons, Dave Prentis, Storbritannien, David Cameron

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Barnbarnenfår , betalavåra , pensionerJag får , aldrig, råd att köpa hus Jag tycker de gör fel som strejkar Det här är rond ett mot regeringen 750?000 går ut i strejk idag
Dalarnas tidningar - 19 mar 15 kl. 15:23

Ludvika lånar 80 miljoner för inbetalning av pensioner

– Det här är ingenting man vill göra, säger kommunens redovisningschef Christer Karlsson om att man tar lån för att betala pensioner..

Kristianstadsbladet - 14 apr 16 kl. 12:50

Fegt av regeringen att låta barnbarnen betala

De rödgröna lånar tio miljarder om året. Framtida generationer kommer inte att tacka för den ökade bördan..

YA - 31 jan 13 kl. 04:00

Pensioner inte gratis

"Pensionärsorganisationerna förklarar varför pensionssystemet inte håller.?
I påan till programmet Plånboken i Sveriges Radio framställdes intresseorganisationerna som objektiva experter. Men precis som Villaägarna, Hyresgästföreningen eller Motormännen driver PRO och SPF opinion för sina medlemmar.

Trelleborgs Allehanda - 25 maj 11 kl. 01:00

Barnbarnen är efterätten i Gunnels liv

Foto: Tomas Nyberg
- När jag var mamma försökte jag hela tiden hinna med så mycket som möjligt. Som mormor och farmor har jag tid att leka. Dessutom lämnar jag ju tillbaka barnbarnen.

Sydsvenskan - 26 jun 15 kl. 04:00

En onödigt rörig resa till barnbarnen

Sonen undrade: Kan du komma upp till Göteborg ett par dagar och passa barnbarn?Visst.Långfärdsbussarna avgår numera från Öresundsterminalen, en avkrok uppåt Arlöv.

News55 - 03 jun 18 kl. 14:28

PRO-fokus i Almedalen: Trygga pensioner, jämlik tandvård och utmaningar i äldreomsorgen

I årets Almedalsvecka fokuserar Pensionärernas Riksorganisation, PRO, på tre områden. Seminarier hålls om att trygga pensionerna, en ojämlik tandvård och om utmaningar i äldreomsorgen. – Tidigare år har vi haft fullt i publiken på PRO:s seminarier, vilka håller hög kvalitet, säger Christina Tallberg.

News55 - 03 jun 18 kl. 14:28

PRO-fokus i Almedalen: Trygga pensioner, jämlik tandvård och utmaningar i äldreomsorgen

I årets Almedalsvecka fokuserar Pensionärernas Riksorganisation, PRO, på tre områden. Seminarier hålls om att trygga pensionerna, en ojämlik tandvård och om utmaningar i äldreomsorgen. – Tidigare år har vi haft fullt i publiken på PRO:s seminarier, vilka håller hög kvalitet, säger Christina Tallberg.

Sydsvenskan - 24 jun 11 kl. 14:33

"Jag har aldrig trånat efter den här uppgiften"

Håkan Juholt är övertygad om att "solidaritet är modernt". Och har hittat en metafor som funkar: Pingvinerna som turas om att stå i kylan. Sina första tre månader i S-toppen har han pratat ideologi.

Kristianstadsbladet - 22 mar 12 kl. 11:31

Hon skriver för barnbarnen

Foto: Anette Sjöstrand
Under Inga-Lill Borggrens uppväxt samlades hela familjen på vinterkvällarna och ofta berättade fadern om sitt liv. I dag har tv och inte minst datorer tagit över den tiden och det vill Inga-Lill råda bot på. Nu skriver hon en bok om sitt liv till sina barnbarn.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Kontrollerad brand ska stoppa branden

Skogsbranden i Trängslet i norra Dalarna ska stoppas – med eld. Räddningstjänsten och länsstyrelsen har fattat beslut om så kallad skyddsavbränning, en kontrollerad skogsbrand. – Det vi vill med det här är att bränna av marken så att allt bränsle försvi.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Tuffare klimat har lett till färre tiggare: ”Det finns inte jobb för oss”

Antalet tiggare minskar i Skåne. Varför lämnar de och vart tar de vägen?.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Räkna med köer när E6 stängs två veckor i oktober

Trafikverket till pendlarna: lämna bilen hemma!.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Majsen stretar emot i sommartorkan

Till skillnad från andra svenska spannmål brukar majsen trivas bra under långa värmeböljor. Men nu håller sommaren 2018 på att även ta knäcken på kolvarna. Samtidigt som gröda efter gröda säckat ihop i sommartorkan har den tjockhudade majsen tappert str.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Reynolds vill utforska Deadpools sexualitet

Det har redan bekräftats att Deadpool är pansexuell. Nu säger Ryan Reynolds, som spelar den rödklädde kämpen, att han skulle vilja utforska rollfigurens läggning ytterligare. Vid seriemässan Comic-Con fick Reynolds frågan om huruvida filmerna kommer att.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

”Regeringen måste förklara varför NMR ska förbjudas men inte kriminella organisationer.”

Anders Sannerstedt, docent i statsvetenskap vid Lunds universitet..

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Mål av Zlatan när LA besegrade Philadelphia

Zlatan Ibrahimovic gjorde sitt elfte mål för säsongen när hans LA Galaxy vann över Philadelphia Union med 3–1. Han ligger därmed på tredje plats i MLS:s skytteliga. Philadelphias C J Sapong gjorde matchens första mål, men efter en finurlig passning från.

Sydsvenskan - 14 timmar sedan

Dragkamp om tullar inom G20

USA måste slopa sina nya tullar på stål och aluminium innan det kan förhandlas om något frihandelsavtal med EU. Det säger Frankrikes finansminister Bruno Le Maire vid helgens G20-möte i Argentina. Kollegan från USA, Steven Mnuchin, kontrar att EU har må.

Sydsvenskan - 15 timmar sedan

Erdogan får drömma vidare.

Ett turkiskt medlemskap ser långt borta ut..

Sydsvenskan - 15 timmar sedan

Fler kvinnor behövs i skånsk politik.

Männen dominerar politiken. Det är dåligt för alla..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.