UNT > Inrikes

Saturday, 05 December, 19:34

UNT - 23 jun 11 kl. 01:30

Sex gripna i stöld- och rånligaEn litauisk liga, misstänkt för en serie brott i Västsverige, har gripits i Tranemo söder om Borås. Fem män har häktats misstänkta för häleribrott och en sjätte för ett brutalt rån mot en jordgubbsodlare utanför Vara. (TT).
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Västsverige, Tranemo, Borås, Vara

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sex, gripnai , stöldoch , rånliga
YLE - 15 jan 14 kl. 17:50

Förmånliga bostäder är den nya trenden i byggbranschen

Fyrkantigt, minimalistiskt, förmånligt och praktiskt. Så ser det ut när YIT utvecklar bostadslösningar i samarbete med Vanda Stad. Ett pilotprojekt med nya förmånliga bostadsområden i huvudstadsregionen är på gång.

Kristianstadsbladet - 10 feb 14 kl. 05:40

Vänliga veckan gör comeback

Skärpning!Nu börjar Vänliga veckan.
- Vänlighet behövs, säger Eva Nordenstam, informationsansvarig på Läkarmissionen som nu återlanserar veckan som legat 15 år i träda.

BT - 10 feb 14 kl. 05:41

Vänliga veckan gör comeback

Skärpning! Nu börjar Vänliga veckan.- Vänlighet behövs, säger Eva Nordenstam, informationsansvarig på Läkarmissionen som nu återlanserar veckan som legat 15 år i träda.

Sydsvenskan - 10 feb 14 kl. 05:30

Vänliga veckan är tillbaka

– Vänlighet behövs, säger Eva Nordenstam, informationsansvarig på Läkarmissionen som nu återlanserar Vänliga veckan som legat femton år i träda.Den instiftades av tidningen Svenska Journalen redan 1946 sedan en trafikräknare under ett sex timmar långt arbetspass bara såg tolv personer som log medan 8 569 såg ut som de var på väg till en begravning.Tidigare låg Vänliga veckan i anslutning till Alla helgons dag, men drunknade i konkurrensen med Halloween och skrinlades 1999.

Dagen - 12 sep 18 kl. 14:47

Ständigt prat om sex i tv-program för hela familjen

Rapport slår fast: Familjevänliga program inte längre så familjevänliga.

Dagen - 12 sep 18 kl. 14:55

Ständigt prat om sex i tv-program för hela familjen

Rapport slår fast: Familjevänliga program inte längre så familjevänliga.

Dagen - 12 sep 18 kl. 15:00

Mycket prat om sex i familje-tv

Familjevänliga program inte längre så familjevänliga, slår en amerikansk rapport fast..

Dagen - 12 sep 18 kl. 15:00

Mycket prat om sex i familje-tv

Familjevänliga program inte längre så familjevänliga, slår en amerikansk rapport fast..

BT - 01 jan 14 kl. 05:32

Sex dödade i nyårsattack

Sex nyårsfirare dödades och sex andra skadades i en bombattack mot en nyårsfest i södra Filippinerna, uppger militären. Lokale armétalesmannen Jefferson Somera säger att det var en hemmagjord laddning som exploderade nära en katolsk kyrka i staden Sumsip på ön Basilan.Soldater och poliser larmades till festen som hållits hemma hos en man som tillhör den regeringsvänliga frivilligmilisen.

Kristianstadsbladet - 01 jan 14 kl. 05:30

Sex dödade i nyårsattack


Sex nyårsfirare dödades och sex andra skadades i en bombattack mot en nyårsfest i södra Filippinerna, uppger militären.Lokale armétalesmannen Jefferson Somera säger att det var en hemmagjord laddning som exploderade nära en katolsk kyrka i staden Sumsip på ön Basilan.Soldater och poliser larmades till festen som hållits hemma hos en man som tillhör den regeringsvänliga frivilligmilisen.

Helsingborgs Dagblad - 01 jan 14 kl. 05:32

Sex dödade i nyårsattack

Sex nyårsfirare dödades och sex andra skadades i en bombattack mot en nyårsfest i södra Filippinerna, uppger militären. Lokale armétalesmannen Jefferson Somera säger att det var en hemmagjord laddning som exploderade nära en katolsk kyrka i staden Sumsip på ön Basilan. Soldater och poliser larmades till festen som hållits hemma hos en man som tillhör den regeringsvänliga frivilligmilisen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.