Västerbottens Folkblad > Nyheter

Tuesday, 09 March, 11:41

Västerbottens Folkblad - 13 jun 11 kl. 11:41

Polisinsats i RundvikRUNDVIK Tv mn har p frmiddagen hmtats in till frhr efter en polisinsats i Rundvik. RUNDVIK Tv mn har p frmiddagen hmtats in till frhr efter en polisinsats i Rundvik. - I nulget kan jag bekrfta att mnnen, som r? Continuereading?.
Läs mer på Västerbottens Folkblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisinsatsi , Rundvik
Västerbottens Folkblad - 30 okt 15 kl. 22:20

Bråk i Rundvik

Två polispatruller kallade till storbråk utomhus i Rundvik. Enligt vakthavande befäl vid polisen har flera personer ringt in till regionsledningscentralen och berättat om att flera ska vara inblandade i ett bråk utomhus i Rundvik, Nordamling. Två polispatruller är nu på plats..

Västerbottens Folkblad - 03 maj 17 kl. 06:00

Märta Karlsson, Rundvik

Märta Karlsson, Rundvik, gick bort den 18 april i en ålder av 81 år. Närmaste anhöriga är sonen Kjell-Arne, svärdottern Carina, barnbarnen Veronica och Andreas samt systern Doris. *** Min mamma Märta föddes i Rundvik 1936.

Västerbottens Folkblad - 19 mar 11 kl. 22:57

Brand vid företag i Rundvik

Räddningstjänsten i Nordmaling fick vid 22.10-tiden på lördagskvällen rycka ut till Masonite i Rundvik sedan det av okänd anledning börjat brinna i en hög med kutterspån..

Västerbottens Folkblad - 06 apr 11 kl. 00:44

70 industrijobb hotas i Rundvik

RUNDVIK Underskott i mångmiljonklassen. Krav på miljöinvesteringar i storleksordningen 30 miljoner. I går begärde styrelsen för Masonite AB företaget i konkurs.

Västerbottens Folkblad - 04 jun 11 kl. 01:25

Trafikolycka i Rundvik

En trafikolycka inträffade i korsningen Masonitevägen ? Skolgatan i Rundvik på natten mot lördagen. Det var vid 01-tiden som utryckningsfordon larmades till olycksplatsen.

Västerbottens Folkblad - 26 okt 11 kl. 10:09

Bro mellan Nordmaling och Rundvik

NORDMALING En gång- och cykelbro ska knyta ihop Nordmaling och Rundvik. Svevia ska på uppdrag av Trafikverket bygga en 110 meter lång gång- och cykelbro som är en stål- och betongbro som kommer att få tre brostöd. I uppdraget ingår ?

Västerbottens Folkblad - 30 sep 12 kl. 08:33

Sågverket i Rundvik brinner

En brand har utbrutit på vinden till hyvleriet på SCA:s sågverk i Rundvik. Det var strax före klockan 08 på lördagsmorgonen som ett automatiskt brandlarm [...].

Västerbottens Folkblad - 21 okt 12 kl. 09:22

Inbrott i Rundvik

Cigaretter stals vid kioskinbrott. Under natten mot söndagen har okända gärningsmän gjort inbrott i en kiosk på Masonitvägen i Rundvik. Stölden upptäcktes av kioskägaren på [...

Västerbottens Folkblad - 18 jun 13 kl. 09:53

SCA investerar i Rundvik

SCA investerar 22 miljoner kronor i en ny vandringstork på sågverket i Rundvik. - Sågverket har haft en positiv utveckling i en ganska lång tid. [...

Västerbottens Folkblad - 14 jul 13 kl. 12:46

Arbetsplatsolycka i Rundvik

En man fick minst ett finger avklippt i en arbetsplatsolycka på SCA i Rundvik, uppger polisen. Ambulans ska ha tillkallats, och mannen har förts till [...].

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.