Computer Sweden > IT

Monday, 18 February, 08:55

Computer Sweden - 09 jun 11 kl. 16:11

Financial Times dissar Apples App Store
Financial Times drar sig ur App store. Satsat p html5-version istllet..
Läs mer på Computer Sweden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Financial, Times, dissar, Apples, App, Store
Dagensanalys.se - 09 okt 17 kl. 12:23

Ad Fraud för 10 miljoner kronor har uppdagats på Financial Times

Financial Times har tagit bort alla videoannonser på grund av Ad Fraud. Det har visat sig att videoannonser för en miljon dollar i pund skall ha funnits tillgängliga programmatiskt, trots att FT inte säljer sina annonser på den programmatiska annonsmarknaden. Förra veckan gick Financial Times till flera ad tech leverantörer – däribland SpotX, Freewheel och BidSwitch – och krävde att de skulle stänga ned deras videoannonsutrymme.

Cornucopia - 06 jun 16 kl. 14:31

Financial Times om Spotifys sårbara och olönsamma affärsmodell

"[Spotify is a] perennially lossmaking business" - Financial TimesFinancial Times har en artikel som belyser det permanent olönsamma Spotifys problem och hägringen med riskkapitalbaserade land grabs. Spotify kan aldrig komma ifrån att man inte har några skalningsfördelar utan hela tiden måste betala sina intäkter som royalties till innehållsleverantörerna, något som Inc också belyser i en artikel.

Mest intressant är Financial Times artikel signerad Jonathan Ford.

Ekonomistas - 26 maj 14 kl. 07:11

Om Pikettys dataserier och kritiken från Financial Times

Thomas Piketty och hans nya bok Capital in the 21 Century har rönt enorm uppmärksamhet i hela världen (och kommenterats av oss bl a här, här). Boken har huvudsakligen fått beröm men en del skeptiska kommentarer har också hörts. I helgen publicerade Financial Times en kritisk granskning av bokens fördelningsstatistisk och hävdade att man funnit flera indikationer på felaktigheter och att dessa rentav kan ändra vissa av bokens centrala slutsatser.

YLE - 08 apr 15 kl. 06:56

Stubb kritiserar regeringen i Financial Times

Statsminister Alexander Stubb (Saml) är öppet kritisk till sin regering i en intervju med ekonomitidningen Financial Times och kallar valperioden för en traumatisk upplevelse. Stubb säger till tidningen att sexpartiregeringen saknade laganda redan från första början. - De senaste åren har varit svåra både för mitt parti och för mig själv.

Affärsvärlden - 20 jul 15 kl. 15:44

Pearson överväger försäljning av Financial Times

Brittiska mediabolaget Pearson överväger att sälja den anrika finanstidningen Financial Times efter att bolaget har fått propåer från potentiella köpare. Det uppger insatta personer för Bloomberg, som i sin tur är en konkurrent till Financial Times..

Dagens PS - 10 jul 18 kl. 09:08

Financial Times: Svensk hedgefond bäst i Europa

Rhenman Healthcare Equity L/S SEK är rankad som den bästa hedgefonden i Europa, med över 100 miljoner dollar under förvaltning, sett till årlig avkastning under de senaste fem åren. Detta enligt Financial Times.  I en undersökning av europeiska hedgefonder som Financial Times har gjort framgår det att Rhenman Healthcare Equity L/S har avkastat 27,1 procent årligen sedan 31 mars 2013, vilket är bäst av alla undersökta hedgefonder under perioden.

Cornucopia - 04 jul 15 kl. 16:17

Financial Times: Grekiska banker förbereder att ta kundernas pengar

Enligt Financial Times håller de grekiska bankerna på att förbereda en sk bail in, dvs att man tar en procentandel av kundernas pengar för att rädda sig själva. Alltså det samma som skedde på Cypern, men i fallet Grekland mycket mer extremt.

På Cypern 2013 handlade det om 10% av belopp över 100 000 euro, men i fallet Grekland ska den otroliga siffran minst 30% på allt över 8000 EUR förberedas.

E24 - 28 jul 15 kl. 09:25

Nikkei måste låna miljarder för Financial Times

Sumitomo Mitsui Financial Group är en av bankerna som funderar på att låna ut 100 miljarder yen, cirka 7 miljarder kronor för att det japanska mediebolaget Nikkei ska ha råd att finansiera Financial Times med kontanter..

Realtid - 28 nov 12 kl. 11:09

Financial Times närmare försäljning efter avhopp

Rona Fairhead kommer avgå som Vd för Financial Times-gruppen samt styrelsen för ägaren Pearsons skriver New York Times på sin hemsida..

E24 - 19 jan 11 kl. 09:47

Financial Times-ägare höjer prognos

Det brittiska förlaget Pearson, som bland annat äger Financial Times och Penguin Books, höjer sin prognos för 2010 för andra gången på tre månader. Aktien lyfter 5 procent. (TT).

Fler nyheter från Computer Sweden

Computer Sweden - 2 timmar sedan

Därför har marknaden för företags-pc exploderat


Den svenska pc-marknaden på företagssidan ökade med 18,9 procent under 2018. Det visar nya siffror från IDC..

Computer Sweden - 2 timmar sedan

Mustofficer dömer ut myndigheters säkerhetsanalyser vid outsourcing


Efter outsourcingskandalen på Transportstyrelsen skärptes regelverket och gav underrättelsetjänsten, Must, och Säpo möjlighet att stoppa utkontrakteringar. Sedan dess har utkontrakteringarna sjunkit drastiskt..

Computer Sweden - Igår: 07:01

Byråkrat-bottar ska effektivisera Lunds kommun


Att automatisera enklare processer är en viktig del av digitaliseringen. Nu vill Lunds kommun gå i bräschen för att plocka in digitala medarbetare..

Computer Sweden - I förrgår: 11:05

En tredjedel lyckas låta bli att kolla jobbmejlen på fritiden


Gränserna mellan jobb och fritid suddas ut, som en följd av att arbetslivet blir mer flexibelt och att mobilanvändandet ökar. Samtidigt står fortfarande en tredjedel emot att läsa sina jobbmejl på fritiden..

Computer Sweden - I förrgår: 10:18

Visma slår samman bolag – satsar stort på e-handelstjänster


Två av alla bolag inom Vismakoncernen slås ihop för att möta efterfrågan på tjänster kring den växande e-handeln..

Computer Sweden - 15 feb 19 kl. 06:01

Ny teknik rullar in på gamla SJ – så digitaliseras järnvägsbolaget


Ett tjugotal digitaliseringsprojekt pågår inom SJ. Nya tekniker som IoT, 3D-printing, virtuell verklighet och molnet stöper om det gamla järnvägsbolaget samtidigt som det hela tiden släpper nya app-funktioner..

Computer Sweden - 15 feb 19 kl. 06:02

Moderlandet kliver in när nordiska konsultjättarna stuvar om


Såväl Evry som Tieto rapporterade i förra veckan. Även om det tuffar på bra för båda bolagen ska båda stuvas om med order från respektive hemland..

Computer Sweden - 14 feb 19 kl. 15:06

Nu skrotar högsta instansen faxen


Plötsligt händer det: Högsta domstolen slutar att kommunicera genom fax..

Computer Sweden - 14 feb 19 kl. 10:23

Nu har EU enats om de nya omstridda nätreglerna – möter skarp kritik


Efter flera timmars långa förhandlingar i går kväll enades EU om nya regler för upphovsskyddat material på nätet. Överenskommelsen innebär bland annat ökade kostnader för företag som Facebook och Google. Samtidigt möter reglerna skarp kritik..

Computer Sweden - 14 feb 19 kl. 06:01

Här testas Sveriges beredskap för cyberattacker


Crate är Totalförsvarets forskningsinstituts träningsanläggning för cyberangrepp. En tekniskt avancerad miljö där attacker kan simuleras på ett säkert sätt. Men det finns en sak som fortfarande är svårt att simulera – människors beteenden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.