Computer Sweden > IT

Tuesday, 17 July, 11:22

Computer Sweden - 09 jun 11 kl. 16:11

Financial Times dissar Apples App Store
Financial Times drar sig ur App store. Satsat p html5-version istllet..
Läs mer på Computer Sweden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Financial, Times, dissar, Apples, App, Store
Dagensanalys.se - 09 okt 17 kl. 12:23

Ad Fraud för 10 miljoner kronor har uppdagats på Financial Times

Financial Times har tagit bort alla videoannonser på grund av Ad Fraud. Det har visat sig att videoannonser för en miljon dollar i pund skall ha funnits tillgängliga programmatiskt, trots att FT inte säljer sina annonser på den programmatiska annonsmarknaden. Förra veckan gick Financial Times till flera ad tech leverantörer – däribland SpotX, Freewheel och BidSwitch – och krävde att de skulle stänga ned deras videoannonsutrymme.

Cornucopia - 06 jun 16 kl. 14:31

Financial Times om Spotifys sårbara och olönsamma affärsmodell

"[Spotify is a] perennially lossmaking business" - Financial TimesFinancial Times har en artikel som belyser det permanent olönsamma Spotifys problem och hägringen med riskkapitalbaserade land grabs. Spotify kan aldrig komma ifrån att man inte har några skalningsfördelar utan hela tiden måste betala sina intäkter som royalties till innehållsleverantörerna, något som Inc också belyser i en artikel.

Mest intressant är Financial Times artikel signerad Jonathan Ford.

Ekonomistas - 26 maj 14 kl. 07:11

Om Pikettys dataserier och kritiken från Financial Times

Thomas Piketty och hans nya bok Capital in the 21 Century har rönt enorm uppmärksamhet i hela världen (och kommenterats av oss bl a här, här). Boken har huvudsakligen fått beröm men en del skeptiska kommentarer har också hörts. I helgen publicerade Financial Times en kritisk granskning av bokens fördelningsstatistisk och hävdade att man funnit flera indikationer på felaktigheter och att dessa rentav kan ändra vissa av bokens centrala slutsatser.

YLE - 08 apr 15 kl. 06:56

Stubb kritiserar regeringen i Financial Times

Statsminister Alexander Stubb (Saml) är öppet kritisk till sin regering i en intervju med ekonomitidningen Financial Times och kallar valperioden för en traumatisk upplevelse. Stubb säger till tidningen att sexpartiregeringen saknade laganda redan från första början. - De senaste åren har varit svåra både för mitt parti och för mig själv.

Affärsvärlden - 20 jul 15 kl. 15:44

Pearson överväger försäljning av Financial Times

Brittiska mediabolaget Pearson överväger att sälja den anrika finanstidningen Financial Times efter att bolaget har fått propåer från potentiella köpare. Det uppger insatta personer för Bloomberg, som i sin tur är en konkurrent till Financial Times..

Dagens PS - 10 jul 18 kl. 09:08

Financial Times: Svensk hedgefond bäst i Europa

Rhenman Healthcare Equity L/S SEK är rankad som den bästa hedgefonden i Europa, med över 100 miljoner dollar under förvaltning, sett till årlig avkastning under de senaste fem åren. Detta enligt Financial Times.  I en undersökning av europeiska hedgefonder som Financial Times har gjort framgår det att Rhenman Healthcare Equity L/S har avkastat 27,1 procent årligen sedan 31 mars 2013, vilket är bäst av alla undersökta hedgefonder under perioden.

Cornucopia - 04 jul 15 kl. 16:17

Financial Times: Grekiska banker förbereder att ta kundernas pengar

Enligt Financial Times håller de grekiska bankerna på att förbereda en sk bail in, dvs att man tar en procentandel av kundernas pengar för att rädda sig själva. Alltså det samma som skedde på Cypern, men i fallet Grekland mycket mer extremt.

På Cypern 2013 handlade det om 10% av belopp över 100 000 euro, men i fallet Grekland ska den otroliga siffran minst 30% på allt över 8000 EUR förberedas.

E24 - 28 jul 15 kl. 09:25

Nikkei måste låna miljarder för Financial Times

Sumitomo Mitsui Financial Group är en av bankerna som funderar på att låna ut 100 miljarder yen, cirka 7 miljarder kronor för att det japanska mediebolaget Nikkei ska ha råd att finansiera Financial Times med kontanter..

Realtid - 28 nov 12 kl. 11:09

Financial Times närmare försäljning efter avhopp

Rona Fairhead kommer avgå som Vd för Financial Times-gruppen samt styrelsen för ägaren Pearsons skriver New York Times på sin hemsida..

E24 - 19 jan 11 kl. 09:47

Financial Times-ägare höjer prognos

Det brittiska förlaget Pearson, som bland annat äger Financial Times och Penguin Books, höjer sin prognos för 2010 för andra gången på tre månader. Aktien lyfter 5 procent. (TT).

Fler nyheter från Computer Sweden

Computer Sweden - 45 minuter sedan

Microsoft och Walmart går samman – i kampen mot Amazon


Microsoft och detaljhandelsjätten Walmart konkurrerar båda mot Amazon, men på olika fronter. Nu ingår de ett omfattande partnerskap..

Computer Sweden - 2 timmar sedan

Telia öppnar upp plånboken – köper operatör för 23 miljarder


Telia Company förvärvar Get och TDC Norge för att stärka sin ställning på den norska marknaden – och positionera sig som en stark utmanare inom mobilt, tv och bredband..

Computer Sweden - 5 timmar sedan

Facebooks AI-chef vill banka in sunt förnuft i maskinerna


Det är de krångligaste områdena inom maskininlärning som har mest potential inför framtiden, vad gäller att efterlikna människan. Det säger Facebooks Yann LeCun i en intervju med Computer Sweden..

Computer Sweden - 22 timmar sedan

Jätteaffär i molnet: Fransk telekomjätte köper Basefarm för 3,6 miljarder


Franska Orange Business Services har tecknat avtal om att köpa den nordiska molnleverantören Basefarm..

Computer Sweden - Igår: 10:26

Notes lever – fortfarande


En ny version av IBMs Notes närmar sig. Första steget är en betaversion. Den som är intresserad kan anmäla sig..

Computer Sweden - Igår: 09:57

Telecomputing sommarshoppar – köper svensk systemintegratör


Norska molnleverantören Telecomputing ligger inte på latsidan i sommar. Företaget meddelar att det gör tre förvärv – bland annat av svenska Lanteam..

Computer Sweden - Igår: 06:03

Hon ska föra datalagret in i framtiden


Genom att köra i molnet och släppa in semistrukturerade data hoppas Snowflake modernisera datalager. Företagets Denise Persson hoppas att tillgänglighet i Microsofts moln ska ge ett lyft i Sverige..

Computer Sweden - I förrgår: 06:04

Så ger rollbyten bättre it på företaget


Vill du att dina medarbetare ska vässas digitalt? Genom att låta dem prova på varandras jobb får de ny kompetens och stärker bygget av en agil organisation. .

Computer Sweden - 13 jul 18 kl. 13:14

Microsoft förlänger support för databaser – om man kör på Azure


Bara några år återstår innan supporten går ut för 2008 års Windows Server och SQL Server. Men nu erbjuder Microsoft förlängd support – för de som flyttar till Azure. .

Computer Sweden - 13 jul 18 kl. 06:03

Så har it-politiken lyckats – kompetensbristen en ödesfråga


När digitaliseringsminister Peter Eriksson nyligen satte betyg på regeringens insatser på området under hans tid var han rätt nöjd – ”det har gått bättre än jag vågade hoppas”. Men vilket betyg sätter andra som arbetar med digitaliseringsfrågor?.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.