SvD > Nyheter

Sunday, 24 February, 06:16

Liknande nyheter

Taggar: Spolainte , bortdet , komplicerade
SvD - 14 mar 15 kl. 09:14

Fel att spola bort gödsel värt miljoner

Ett sorterat toalettavfall kan bli till kvalitetssäkrat gödsel med färre oönskade ämnen så som tungmetaller. Och varför fortsätta spola bort miljoner kronor. Varför skulle vi inte källsortera vårt toalettavfall?

Skånskan - 07 apr 18 kl. 12:28

Vårfixa bilen – bort med smutsen

Vägsalt och tjära. Smuts och damm. Efter vintern brukar bilen inte vara i allra bästa form.

Trelleborgs Allehanda - 23 jul 14 kl. 11:30

Stadens klotter spolas bort

Foto: Andreas Mårtensson
Klottret är på väg bort i Trelleborg. För ett par veckor sedan sanerades parkerna och nu är det gångtunnlarnas tur.
Joachim Welin från företaget Klottrets fiende No 1 har parkerat saneringsbilen intill gång- och cykeltunneln under väg 9 vid Östra Förstadsgatan.

Magazin24 - 03 feb 11 kl. 17:11

20 miljoner ska få bort mangan i Köpings vatten

Kommunen investerar i filteranläggning. Vattnet i Köpings kommun brukar klassas som "tjänligt med anmärkning", på grund av höga halter av grundämnet Mangan. Det är inte farligt att dricka vattnet, enligt VA-chef Elin Granberg, men det kan orsaka svarta fällningar som kan förstöra vit tvätt.

LV - 14 okt 16 kl. 15:13

Spilld mjölk spolas bort vid Åbroviadukten

Räddningstjänsten är just nu vid Åbroviadukten för att spola bort spilld mjölk på vägbanan..

Nyan - 08 sep 15 kl. 16:04

Spola bort grumligt vatten

Du som bor i Mariehamn kan få grumligt vatten i kranen de närmaste dagarna.
Vattentornet är bortkopplat från ledningsnätet fram till och med torsdag kl 12.00.

Nyan - 26 nov 14 kl. 13:49

Spola inte om du har elavbrott

Pumpstationerna i det åländska vattennätet har inte några reservkraftverk, så de kan börja svämma över om elen är bort länge ännu.
– Låt bli att spola på toaletten vid strömavbrott, uppmanar Ålands vattens vd Christian Nordas, som säger att han aldrig varit med om något liknande som dagens avbrott..

Nya Wermlands Tidningen - 18 nov 15 kl. 06:00

Spola inte ner soporna

Kissa, bajsa och spy hur mycket du vill, men spola inte ner vare sig tops, kondomer eller bomullstussar i toaletten. Toaletten är inget avskrädeshål som trollar bort dina sopor, de blir bara någon annans problem..

Expressen - 13 okt 13 kl. 17:01

Skulle spola toaletten ? då exploderade den

Michel Pierre hade uträttat sina behov och skulle just till att spola ? när toalettstolen flög i bitar. Efter att ha sytts ihop med 30 stygn spolar 58-åringen numera på distans, via ett snöre bakom dörren.

Länstidningen i Jämtland - 05 maj 17 kl. 14:19

Här kommer Krokom spola vattenledningarna i maj

I maj kommer Krokoms kommun att spola ledningar. Abonnenterna uppmanas att inte spola i kranarna under tiden..

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:52

Skola straffas – snokade i elevens mobiltelefon

Biträdande rektorn sa åt en elev att låsa upp sin telefon och gick sedan igenom innehållet. Agerandet har fått Barn- och elevombudet (BEO) att kräva skolan i Halmstad på 10 000 kronor i skadestånd till eleven för kränkande behandling..

SvD - 04 maj 17 kl. 16:41

Svenskt Dream Team ska bryta VM-trend

Rekordmånga NHL-spelare finns med och det svenska VM-laget stämplas som något av ett Dream Team. Men faktum är att mängden NHL-spelare och framgångar inte går hand i hand. – Vi får se till att bryta den trenden, säger backstjärnan Victor Hedman..

SvD - 04 maj 17 kl. 16:39

May sågas för ”hybrid av Nixon och Cersei Lannister”

Ett starkt och stabilt ledarskap har varit Theresa Mays mantra inför nyvalet i juni. Men på onsdagen anklagade hon plötsligt Bryssel för att försöka påverka valresultatet. ”Instabilt”, säger kritikerna, ”magnifikt” säger hennes anhängare..

SvD - 04 maj 17 kl. 16:15

Hockeyns bästa tid är nu – och VM hetare än på länge

Finalserien mellan HV71 och Brynäs var propaganda för sporten. Samtidigt tillbringas de ljusa nätterna med fördel framför tv:n, där det bjuds högklassig dramatik i Stanley Cup-slutspelet. Och nu börjar VM.

SvD - 04 maj 17 kl. 16:05

Sopor och nöjen – Le Pens vapen i norr

Klyftan är djup mellan stad och landsbygd i ett splittrat franskt presidentval. Där misstron och arbetslösheten härskar försöker Marine Le Pen samla stöd – med hjälp av bättre sophämtning och nöjesliv..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:49

Hetaste NHL-profilerna i ishockey-VM

Här finns World Cup-vinnare som Matt Duchene, framtidsnamn som Jack Eichel och poängsprutor som Nikita Kutjerov. Ishockey-VM innehåller en rad NHL-profiler. Den största av dem alla är dock svensk – Victor Hedman är VM-turneringens största profil i TT:s rankning..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:51

Neymar upp i rätten – misstänks för bedrägeri

Den brasilianske fotbollsstjärnan Neymar misstänks för bedrägeri och korruption och ska infinna sig i rätten, meddelar spansk domstol..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:46

Grönborg mörkar premiärlaget

Tre Kronors förbundskapten Rikard Grönborg väljer att mörka sitt lag till VM-premiären mot Ryssland. Hur många platser han lämnar öppna i VM-truppen återstår att se. – Det får ni se i kväll, sade han efter torsdagens träning..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:40

Hur stort tålamod har regeringen med postchefen?

Postnords vd Håkan Ericsson lyckas med konststycket att skjuta förtroendet för bolaget ytterligare i sank. Kunder, anställda och ägarna – skattebetalarna – har fått nog sedan länge. Måttet borde snart vara rågat även på politisk nivå..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.