SvD > Nyheter

Friday, 24 May, 20:21

SvD - 28 maj 11 kl. 10:01

Inga nya fall av ehec i SverigeSmittskyddsinstitutet: ?Vi fljer utvecklingen noga?..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inganya , fallav , eheci , Sverige
Sydsvenskan - 14 nov 16 kl. 17:22

Fågelvirus: Inga fall i Sverige

Danmark skärper reglerna för höns och andra fjäderfä efter larm om fågelinfluensa. Från midnatt måste de hålla instängda under tak. För Sveriges del är risken liten, enligt jordbruksminister Sven-Erik Bucht (S).

Helsingborgs Dagblad - 14 nov 16 kl. 17:22

Fågelvirus: Inga fall i Sverige

Danmark skärper reglerna för höns och andra fjäderfä efter larm om fågelinfluensa. Från midnatt måste de hålla instängda under tak. För Sveriges del är risken liten, enligt jordbruksminister Sven-Erik Bucht (S).

YLE - 04 jul 16 kl. 16:44

Inga fall av sexuella ofredanden under festivaler i Finland

Två stora festivaler ordnades i Finland förra veckoslutet. Provinssi i Seinäjoki lockade 71 000 besökare och Tuska samlade 28 000 metalfans till Helsingfors. Enligt arrangörerna gick allt lugnt till och inga fall av sexuellt ofredande anmäldes under festivalerna.

GöteborgsPosten - 14 nov 16 kl. 18:29

Fågelvirus: Inga fall i Sverige

Danmark skärper reglerna för höns och andra fjäderfä efter larm om fågelinfluensa. Från midnatt måste de hålla instängda under tak. För Sveriges del är risken liten, enligt jordbruksminister Sven-Erik Bucht (S)..

UNT - 14 nov 16 kl. 18:29

Fågelvirus: Inga fall i Sverige

Danmark skärper reglerna för höns och andra fjäderfä efter larm om fågelinfluensa..

SVT - 23 mar 19 kl. 11:05

Inga fall i Majorovs sista stora final: ”Lite sur på landningarna”

Alexander Majorov, 27, gör sin sista stora final på VM i Japan i dag. Det blev inga fall för svensken, men det var heller inte ett felfritt åk. – Jag är lite sur på landningarna.

SR - 12 mar 15 kl. 04:00

TBC-fall i Sverige ökar

Antalet rapporterade fall av tuberkulos i Sverige har ökat med 50 procent det senaste decenniet och förra året rapporterades 684 nya fall i Sverige. Sjukdomen, som tidigare var en fruktad farsot, är på väg tillbaka också i västvärldens fattigare områden och antalet som är smittade med de resistenta formerna av sjukdomen ökar..

Alliansfritt Sverige - 31 okt 11 kl. 05:30

Riksdagsledamot: ?Det finns inga fattiga i Sverige?ARROGANT. Plötsligt blir den benhårda moderata klasspolitiken så mycket mer begriplig. Riksförbundet för hjälp av narkotika- och läkemedelsberoende:Några moderata riksdagsmän har bett om att få komma till RFHL.

UNT - 08 jun 11 kl. 15:08

Inga nya ehec-smittade i Sverige

Inga nya svenska fall av ehec har rapporterats sedan i söndags och i Tyskland har antalet nya ehec-fall minskat kraftigt..

BT - 03 jun 11 kl. 10:29

Inga nya ehec-fall i regionen

Inga nya fall av ehec har konstaterats i Västra Götalandsregionen. ? Vi har i dag fått provresultaten av 50 fall, det var både från resenärer som varit i Tyskland och från deras anhöriga.

Nyhetskanalen - 31 maj 11 kl. 10:59

Inga nya ehec-smittade i Sverige

Några nya fall av sjukdomen hade på tisdagsförmiddagen inte upptäckts i Sverige, enligt Smittskyddsinstitutet.

.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:51

Obama stöder Macron i presidentvalet

SvD - 04 maj 17 kl. 15:36

Kaffekrig pressar Dunkin’ Donuts

Ett priskrig på kaffe har brutit ut mellan ett antal snabbmatskedjor i USA. Senaste konsekvensen av det är ett pressat kvartalsresultat från Dunkin' Brands, skriver Financial Times nätupplaga..

SvD - 04 maj 17 kl. 14:17

Oljepriset pressas

SvD - 04 maj 17 kl. 14:02

Fiskforskning friades först från fusk

Trots att forskningen var full av fusk friades forskarna av Uppsala universitet. "Anmärkningsvärt", tycker expertgrupp. Fallet belyser svenska lärosätens uppenbara svårigheter att hantera forskningsfusk..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:43

Ökänd krigsherre tillbaka i Kabul

Den ökände krigsherren Gulbuddin Hekmatyar, även känd som "slaktaren av Kabul", har återvänt till den afghanska huvudstaden efter 20 års frånvaro..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:42

Linköping värvar "Monstret"

Efter åtta säsonger i NHL och AHL flyttar ishockeymålvakten Jonas "Monstret" Gustavsson hem till Sverige. Gustavsson, som vann SM-guld med Färjestad 2009 och därefter bland annat spelat 179 NHL-matcher, har skrivit på ett treårskontrakt med Linköping..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:44

Vården kan lära av hemmafödslar

Långsamma förlossningar, som i hemmet, ger kvinnan färre skador. Det är känt, och nu visar en studie från Sahlgrenska akademin att sjukhusen kan lära mer än man trott av detta..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.