Politikerbloggen > Opinion

Thursday, 21 January, 12:38

Politikerbloggen - 27 maj 11 kl. 10:11

TILL NEAPEL Carl Bildt i möte om insatsen mot KhadaffiBILDT TILL NEAPEL. Utrikesminister Carl Bildt möter idag Nato-kommandot i Neapel, Italien, för att gå igenom de militära insatserna mot Libyen. Bland annat ska de svenska insatserna utvärderas. Läs mer här. Carl Bildt reser idag till italienska Neapel för att möta Nato-kommandot som leder de samlade militära aktionerna mot Libyen.
Läs mer på Politikerbloggen
Läs mer om:
TILL NEAPEL, Bildt, Khadaffi, BILDT TILL NEAPEL, Carl Bildt, Nato, Neapel, Libyen, UD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: TILL NEAPEL, Carl, Bildti , möteom , insatsenmot , Khadaffi
Politikerbloggen - 27 maj 11 kl. 10:11

TILL NEAPEL Carl Bildt i möte om insatsen mot Khadaffi

BILDT TILL NEAPEL. Utrikesminister Carl Bildt möter idag Nato-kommandot i Neapel, Italien, för att gå igenom de militära insatserna mot Libyen. Bland annat ska de svenska insatserna utvärderas.

Nyheter 24 - 25 apr 12 kl. 15:49

Carl Bildt - skandalernas man


DEL 1. Nyheter24 tittar närmare på en av Sveriges mest fascinerande och spännande politiker. STOCKHOLM.

Alliansfritt Sverige - 10 sep 14 kl. 14:13

Exminister: ”Carl Bildt är korrupt”

Carl Bildt anklagas idag av en georgisk exminister för att vara korrupt. Bakgrunden är Carl Bildts engagemang i PR-firman Kreab vilka har tagit mot 18 miljoner kronor av den georgiska staten för att hjälpa regimen med bilden av landet skulle bli bra i media. Det var Carl Bildt som 2006 fixade ett avtal mellan firman och Saakasjviliregimen som slöts i november.

Skånskan - 23 nov 18 kl. 12:56

Carl Bildt vill komma till Sjöbo

Sjöbo Carl Bildt (M) har svarat på kommunstyrelsens ordförande Magnus Webergs (M) inbjudan till Sjöbo. Han skriver i ett mejl att han gärna kommer till kommunen men att han vid de föreslagna tiderna befinner sig på resande fot i Brasilien respektive USA.Det var på måndagen i förra veckan som Carl Bildt uttalade sig i Aktuellt i SVT om bland annat samarbetet mellan M och SD i Staffanstorps kommun.

Nyheter 24 - 13 sep 11 kl. 13:14

"Carl Bildt är olämplig som utrikesminister"


Situationen är ohållbar, menar oppositionspolitikern. I går kunde Nyheter24 rapportera att de fängslade svenska journalisterna Martin Schibbye och Johan Persson, som sitter inspärrade i Etiopien, befann sig i landet för att granska Lundin Petroleum. Något som väckt frågor om utrikesminister Carl Bildts (m) roll som ytterst ansvarig för Utrikesdepartementets ansträngningar för att journalisterna ska släppas fria.

SVT Debatt - 03 feb 14 kl. 09:49

Carl Bildt sviker oss igen

IRAN Sveriges utrikesminister bedrog oss exil-iranier för fem år sedan, när han skickade en ambassadör till Ahmadinejads presidentinstallation. Veckans resa till Iran innebär att Carl Bildt sviker oss igen. Hittills har problemformuleringen kring Iranresan mest handlat om huruvida besöket borde ske eller inte.

Nyheter 24 - 26 apr 12 kl. 15:06

VIDEOEXTRA: Carl Bildt


DEL 2. Nyheter24 tittar närmare på en av Sveriges mest fascinerande och spännande politiker. STOCKHOLM.En 17-årig Carl Bildt vikarierar som lärare när de strejkarKalabaliken i Rinkeby 1992Carl Bildt spelar in en låtTomatattacken mot Carl Bildt - "Socialistslyngel"Bildts berömda hälsning till dottern: "Hallåååå"Bildt hänvisar till ett avtal. Många gånger.

YLE - 02 maj 17 kl. 17:45

Carl Bildt: Ukraina har stor betydelse, Ryssland är beroende av väst, USA är oberäkneligt

Ukraina är en central och svårlöst fråga, säger Sveriges tidigare statsminister och utrikesminister Carl Bildt. Bildt befinner sig på Finlandsbesök, och i en intervju för Svenska Yle ger han sin syn på aktuella frågor i dagens värld. Vilken betydelse har Ukraina i dag?

Politikerbloggen - 08 jan 13 kl. 13:36

Sluta gömma dig, Carl Bildt!


DEBATT. Det är dags för Carl Bildt att sluta gömma sig bakom Dawit Isaak och utforma en bredare samanhållen politik för Sveriges relationer till Afrikas horn och Eritrea. Det skriver riksdagsledamoten Carin Hägg (S) på TV4/Politikerbloggen.

Regeringen - 15 aug 13 kl. 08:56

Carl Bildt om situationen i Egypten

Den våldsamma situationen i delar av Egypten väckte reaktioner från flera länder under gårdagen. På Twitter fördömde utrikesminister Carl Bildt våldet och dödandet samt påpekade svårigheten i att nu återuppta den politiska processen. Bildt uttalade sig också om Egypten i ett antal medier, se länkar nedan.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.