City > Nyheter

Sunday, 16 June, 09:52

City - 09 maj 11 kl. 10:28

Vip-kortet ger dig snabbare vårdFoto: Laura MendelinErik Lindahl är en av 150?000 stockholmare med en privat sjukvårdsförsäkring. Rubén widén är en av över 1,8 miljoner stockholmare som inte har en privat sjukvårdsförsäkring. Runt 150 000 stockholmare har ett nytt vip-kort i fickan. De tillhör en växande grupp med privat sjukvårdsförsäkring och en snabbfil till sjukvården.
Läs mer på City
Läs mer om:
MendelinErik Lindahl, Stockholm, Stockholmsregionen, Citys, Dan Andersson, LO, Andersson, Trygg-Hansa, Medborgarplatsen, Erik Videgård, Svärdman, Folksam, DDR, Trygg-Hansas, MED, UTAN, SEB, Stockholmsvården, Arrythmiacenter, Södersjukhuset, hansa, Fotnot

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vip-kortetger dig , snabbare, vård
UNT - 12 okt 13 kl. 08:02

Vip-kort ska avlasta akuten

För att minska trycket på akutmottagningen i Karlskrona införs ett system med vip-kort, uppger P 4 Blekinge. Kortet ges till patienter som lika gärna kan få vård på vårdcentralen och garanterar en bedömning inom 24 timmar.(TT).

ÖstersundsPosten - 10 nov 14 kl. 17:38

Bästa kortet ger mycket tillbaka

Damkläder, herrkläder, mat eller smink. Vad du än handlar finns det nästan alltid ett bonusprogram som lockar med erbjudanden om återbäring, rabatter och vip-kvällar. Men fundera alltid i förväg på vad du egentligen tjänar innan du skaffar ett kundkort.

City - 12 maj 11 kl. 09:30

Här får barnen vip-vård

Foto: Sofia RunarsdotterMamma Lina har varit på privata barnsjukhuset Martina många gånger genom försäkringen hon tecknade för barnen John (bilden) och Ella. Här finns lego, hemliga grottor och knarrande trägolv. ?

City - 16 maj 11 kl. 10:45

?Dags för politikerna att agera?

Foto: Bertil Ericson/SCANPIXBåde försäkringsbolag och experter som City har talat med uppmanar politikerna att ta tag i frågan om privata sjukvårdsförsäkringar nu innan det är för sent ? annars riskerar det bli ett a-lag och ett b-lag i vården. Både moderata landstingspolitiker och LO bojkottar vip-kort till vården av principskäl.

SVT Debatt - 22 okt 13 kl. 11:53

Utlandsfödda är bättre på att driva företag

ENTREPRENÖRER Banker borde satsa på att investera i företag som drivs av barn till utlandsfödda. De har nämligen bättre tillväxt än barn till föräldrar födda i Sverige. Kompetensen att starta och driva företag bör tillvaratas eftersom fyra av fem jobb skapas i små och medelstora företag.

Dagensanalys.se - 25 feb 16 kl. 16:12

Nu kan du snabba på din mobila WordPress med Google AMP

Nu kan du öka hastigheten på dina mobila WordPress sidor med hjälp av Google AMP, genom att bara installera ett plugin. Google har några stora planer när det gäller att göra webben snabbare på din mobiltelefon. Företaget har precis lagt AMP-aktiverade sidor i sina mobila sökresultat.

City - 09 maj 11 kl. 10:41

Standardvård eller plusmeny?

?Kolla här då?. Jag och kompisen tar en öl på Söder.

BT - 07 jul 11 kl. 07:31

Fler väljer privat sjukförsäkring

De privata sjukvårdsförsäkringar som garanterar VIP-vård blir fler och fler. Över 365 000 människor kan i dag strunta i långa vårdköer. ?

Barometern - 20 aug 14 kl. 11:00

Alliansen: ?Sättpatienten först?

Nära vård och de äldres situation.
Två områden som Allianspartierna lyfter fram som valvinnarfrågor. Med fem huvudfrågor i fokus presenterar Allianspartierna i landstinget den valplattform de hoppas ska ligga till grund för ett regimskifte i landstinget.

YLE - 12 nov 14 kl. 12:51

"Stenkoll" på ekonomin i Larsmo

Vi har stenkoll på ekonomin, säger kommundirektör Gun Kapténs när hon presenterar nästa års budget. Kommunen både ger och tar, men jämfört med många andra kommuner är det ändå gott ställt i Larsmo. Befolkningen ökar med 80 personer i året.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.