BT > Nyheter

Thursday, 21 September, 14:12

BT - 07 maj 11 kl. 19:35

Skogsbranden under kontroll
En skogsbrand hrjade under lrdagen skogarna runt Ambjrnarp. Frst vid 19-tiden var branden under kontroll.
Branden ska ha startat p ett hygge och sedan spridit sig till omkringliggande skogar. Det drabbade omrdet ligger kring Ambjrnarp, vid Sjns, i nrheten av Jabofabriken och r runt 10 000 kvadratmeter stort.
Terrngen i omrdet r otillgnglig, vilket frsvrade slckningsarbetet.
Läs mer på BT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skogsbrandenunder , kontroll
Uppsalanyheter.se - 02 aug 17 kl. 02:21

Skogsbranden under kontroll - kommunen tar över

Skogsbranden som härjat i Norra Lunsen sedan i måndags eftermiddag är nu helt under kontroll. Nu är det Uppsala Kommun som tar över bevakningen av området, uppger SR P4 Uppland.Skogsbranden som härjat i Norra Lunsen sedan i måndags eftermiddag är nu helt under kontroll.

BT - 11 jul 14 kl. 19:35

Skogsbranden under kontroll

Räddningstjänsten har fått kontroll på skogsbranden vid Fagerås i Tranemo kommun. Branden, som var uppskattningsvis 50x100 meter stor, upptäcktes av skogsbrandflyget som slog larm. Södra Älvsborgs räddningstjänstförbund var snabbt på plats, och bedömde vid 19.

BT - 06 aug 14 kl. 08:49

Skogsbranden inte under kontroll

Skogsbranden som rasar i Västmanland är fortfarande inte under kontroll. Men situationen ser bättre än tidigare, enligt länsstyrelsens pressinformatör Erik Bergman. - Framför allt är väderleken gynnsam, säger han.

BT - 07 aug 14 kl. 13:33

Branden ännu inte under kontroll

Skogsbranden i Västmanland är inringad och släckningsarbetet går framåt. Men räddningstjänsten vill fortfarande inte säga att de har den under kontroll. - Det är min högsta önskan att kunna säga att jag har läget under kontroll, men jag kan inte göra det i dag.

BT - 04 aug 14 kl. 14:42

Nio omringade av skogsbranden

En grupp frivilliga som arbetar mot skogsbranden utanför Sala har stängts in av lågorna. - Vi har satt in helikoptrar och bandvagnar som försöker rädda de här killarna, säger räddningsledaren Håkan Fehne.- En lantbrukare med traktor har blivit ombrunnen, säger Fehne på en presskonferens enligt aftonbladet.

GT - 14 jun 14 kl. 16:07

Stora skogsbranden i Tanum under kontroll

TANUM. Den svårsläckta skogsbranden i Kynnefjäll upptäcktes vid tretiden på fredagseftermiddagen. Räddningstjänsten har branden under kontroll, men kommer tidigast att lämna området under söndagen.

Barometern - 10 jul 14 kl. 19:56

Kraftig skogsbrand under kontroll

På torsdagseftermiddagen bröt en skogsbrand ut mellan Påryd och Applerum. Vid femtiden bröt en skogsbrand ut mellan Påryd och Applerum. Skogsbranden härjade på ett område som var en kilometer långt och 300 meter brett.

UNT - 06 aug 14 kl. 08:49

Skogsbranden inte under kontroll

Skogsbranden som rasar i Västmanland är fortfarande inte under kontroll..

SvD - 06 aug 14 kl. 08:49

Skogsbranden inte under kontroll

Skogsbranden som rasar i Västmanland är fortfarande inte under kontroll. Men situationen ser bättre än tidigare, enligt länsstyrelsens pressinformatör Erik Bergman..

UNT - 06 aug 14 kl. 08:58

Skogsbranden inte under kontroll

Skogsbranden som rasar i Västmanland är fortfarande inte under kontroll..

DN - 08 aug 14 kl. 07:44

Skogsbranden ännu inte under kontroll

Skogsbranden i Bergslagen är fortfarande inte under kontroll – och något regn är inte i sikte. Klockan fyra i morse började helikoptrarna att återigen försöka hålla elden i schack..

Fler nyheter från BT

BT - 30 minuter sedan

Nu kan du abonnera en Volvo

Samtidigt som Volvo Cars premiärvisade sin nya lilla suv, XC40, lanserade bolaget också ett nytt slags bilägande. För motsvarande cirka 7 000 kronor i månaden kan kunderna abonnera på bilen i två år precis som många gör med mobiltelefoner i dag..

BT - 30 minuter sedan

Landslagsturnering startar nästa höst

Nu är det klubbat. Från och med nästa höst blir det inga landskamper i fotboll för herrlandslagen i Europa. I stället ska Uefas 55 nationer mötas i en landslagsserie, Nations League.

BT - 30 minuter sedan

Branschorgan önskar fartkameror vid vägarbeten

Branschorganisationen Maskinentreprenörerna önskar sig fartkameror vid alla vägarbeten och tror att dessa kan skapa en bättre arbetsmiljö för personalen. - I stort sett alla som har jobbat en tid ute på vägarna har historier att berätta, om när det gick riktigt fort och var riktigt nära.(TT).

BT - 30 minuter sedan

En död efter brand i Långaryd

En person har hittats död efter en villabrand i Långaryd i Hylte kommun. Enligt SVT Nyheter Halland har kroppen inte identifierats, men det kan handla om en man i 60-årsåldern som är skriven på adressen. Mannens närmast anhöriga har informerats, uppger polisen.

BT - 45 minuter sedan

Danny Saucedo ställer in fler shower

Danny Saucedo är fortfarande sjuk och tvingas ställa in torsdagens, fredagens och lördagens föreställningar av showen "Nu" på Hamburger Börs i Stockholm. "Jag är en sådan som alltid kör på ändå i vanliga fall.(TT).

BT - 45 minuter sedan

SJ köper tåg för miljarder

SJ ska köpa ett 30-tal nya snabbtåg till en kostnad av mellan fem och sex miljarder kronor. SJ:s styrelse har tagit beslut om att inleda en upphandling. Under hösten ska SJ skicka ut anbudsförfrågningar till leverantörer i och utanför Europa, skriver tågoperatören i ett pressmeddelande.

BT - 30 minuter sedan

Svenljunga får fler platser för demenssjuka

Behovet av platser för personer med demenssjukdom ökar i kommunen. Klockaregårdens avdelning Blå viol har gjorts om till demensboende. Det var från den avdelningen en kvinna försvann i juli i år..

BT - 1 timme sedan

Nytt och gammalt i italiensk valkamp

Ska en 31-årig nybörjare ta över Italien? Eller är det dags för 81-årige Silvio Berlusconi igen? Kampen lär bli tuff när oppositionen nu formerar sig inför parlamentsvalet i vår.

BT - 1 timme sedan

Säpo: Terrorhot på sociala medier

Säkerhetspolisen arbetar med ett hot om ett terrorattentat i Stockholm. – Säpo känner till att det har spridits ett meddelande på sociala medier som kan uppfattas som ett hot, säger Nina Odermalm Schei, kommunikationschef på Säpo..

BT - 1 timme sedan

Dinamo Zagrebs tränare misshandlad

Dinamo Zagrebs fotbollstränare Mario Cvitanovic misshandlades av två maskerade personer med slagträn utanför huset där han har sin lägenhet 42-åringen rapporteras ha brutit armen i attacken, som skedde sent på onsdagen då han kom hem från en match i den kroatiska cupen.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.