BT > Nyheter

Saturday, 25 November, 02:57

BT - 07 maj 11 kl. 19:35

Skogsbranden under kontroll
En skogsbrand hrjade under lrdagen skogarna runt Ambjrnarp. Frst vid 19-tiden var branden under kontroll.
Branden ska ha startat p ett hygge och sedan spridit sig till omkringliggande skogar. Det drabbade omrdet ligger kring Ambjrnarp, vid Sjns, i nrheten av Jabofabriken och r runt 10 000 kvadratmeter stort.
Terrngen i omrdet r otillgnglig, vilket frsvrade slckningsarbetet.
Läs mer på BT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skogsbrandenunder , kontroll
Uppsalanyheter.se - 02 aug 17 kl. 02:21

Skogsbranden under kontroll - kommunen tar över

Skogsbranden som härjat i Norra Lunsen sedan i måndags eftermiddag är nu helt under kontroll. Nu är det Uppsala Kommun som tar över bevakningen av området, uppger SR P4 Uppland.Skogsbranden som härjat i Norra Lunsen sedan i måndags eftermiddag är nu helt under kontroll.

BT - 11 jul 14 kl. 19:35

Skogsbranden under kontroll

Räddningstjänsten har fått kontroll på skogsbranden vid Fagerås i Tranemo kommun. Branden, som var uppskattningsvis 50x100 meter stor, upptäcktes av skogsbrandflyget som slog larm. Södra Älvsborgs räddningstjänstförbund var snabbt på plats, och bedömde vid 19.

BT - 06 aug 14 kl. 08:49

Skogsbranden inte under kontroll

Skogsbranden som rasar i Västmanland är fortfarande inte under kontroll. Men situationen ser bättre än tidigare, enligt länsstyrelsens pressinformatör Erik Bergman. - Framför allt är väderleken gynnsam, säger han.

BT - 07 aug 14 kl. 13:33

Branden ännu inte under kontroll

Skogsbranden i Västmanland är inringad och släckningsarbetet går framåt. Men räddningstjänsten vill fortfarande inte säga att de har den under kontroll. - Det är min högsta önskan att kunna säga att jag har läget under kontroll, men jag kan inte göra det i dag.

BT - 04 aug 14 kl. 14:42

Nio omringade av skogsbranden

En grupp frivilliga som arbetar mot skogsbranden utanför Sala har stängts in av lågorna. - Vi har satt in helikoptrar och bandvagnar som försöker rädda de här killarna, säger räddningsledaren Håkan Fehne.- En lantbrukare med traktor har blivit ombrunnen, säger Fehne på en presskonferens enligt aftonbladet.

GT - 14 jun 14 kl. 16:07

Stora skogsbranden i Tanum under kontroll

TANUM. Den svårsläckta skogsbranden i Kynnefjäll upptäcktes vid tretiden på fredagseftermiddagen. Räddningstjänsten har branden under kontroll, men kommer tidigast att lämna området under söndagen.

Barometern - 10 jul 14 kl. 19:56

Kraftig skogsbrand under kontroll

På torsdagseftermiddagen bröt en skogsbrand ut mellan Påryd och Applerum. Vid femtiden bröt en skogsbrand ut mellan Påryd och Applerum. Skogsbranden härjade på ett område som var en kilometer långt och 300 meter brett.

UNT - 06 aug 14 kl. 08:49

Skogsbranden inte under kontroll

Skogsbranden som rasar i Västmanland är fortfarande inte under kontroll..

SvD - 06 aug 14 kl. 08:49

Skogsbranden inte under kontroll

Skogsbranden som rasar i Västmanland är fortfarande inte under kontroll. Men situationen ser bättre än tidigare, enligt länsstyrelsens pressinformatör Erik Bergman..

UNT - 06 aug 14 kl. 08:58

Skogsbranden inte under kontroll

Skogsbranden som rasar i Västmanland är fortfarande inte under kontroll..

DN - 08 aug 14 kl. 07:44

Skogsbranden ännu inte under kontroll

Skogsbranden i Bergslagen är fortfarande inte under kontroll – och något regn är inte i sikte. Klockan fyra i morse började helikoptrarna att återigen försöka hålla elden i schack..

Fler nyheter från BT

BT - 1 timme sedan

Trump vill inte bli årets person

Donald Trump vill inte bli vald till årets person av tidskriften Time. USA:s president twittrar att tidskriften ringt och sagt att han "troligen" kommer att utnämnas till "Person of the year", precis som i fjol. Men då måste presidenten ställa upp på en intervju och på att bli fotograferad.

BT - 1 timme sedan

Brott: Greps för bett mot polis

En kvinna greps i Hedared, efter att ha bitit en polisman i handen. Händelsen klassas som våld mot tjänsteman. .

BT - 1 timme sedan

Missnöje ett år efter fredsavtalet

Ett år efter fredsavtalet med den colombianska regeringen är tongångarna inte längre så optimistiska hos Farc. Löften i avtalet har inte hållits, enligt ledaren.(TT).

BT - 2 timmar sedan

Räddningstjänsten hjälpte häst i trubbel

En häst på en ridklubb i Karlskrona fastnade med mulen i gallret i en spilta. Till slut fick räddningstjänsten rycka ut för att klippa bort gallerstolparna med en hydraulisk sax, rapporterar SR P4 Blekinge.(TT).

BT - 1 timme sedan

Sjuhäradskonst är vinterns stora utställning på Vandalorum

God sjuhäradskonst, en konstsamling med bra principer - och en anknytning till Värnamo. Det får Vandalorum att visa Tore G Wärenstams konstsamling i vinter..

BT - 1 timme sedan

Ellen lever ett liv som filmskapare

Film har alltid varit ett stort intresse för Ellen Johansson. Efter att i tre år ha studerat och jobbat på TV i Australien är hon hemma igen. Tillbaka hemma med drömmar om en karriär som filmskapare.

BT - 3 timmar sedan

Klangdröm med stor repertoar

Nordiska Kammarensemblen ingår i Nordiska Kammarorkestern i Sundsvall. Formatet‚ både stråk- och blåskvintett jämte pianist, tillåter enorm repertoar. .

BT - 3 timmar sedan

Jordbävning i sydvästra Turkiet

Ett jordskalv med magnituden 5,1 har inträffat i sydvästra Turkiet. Epicentrum låg nära Mugla och på 6,3 kilometers djup, enligt seismologiska myndigheter i Turkiet. Det finns inga rapporter om skadade.

BT - 3 timmar sedan

Jemima får lämna "Idol"

Det är bara tre idoler kvar i tävlingen. Ikväll var det Jemima Hicintukas tur att lämna. - Jag känner mig nöjd med hela grejen.

BT - 4 timmar sedan

"Övergrepp inom polisen extra allvarligt"

De svenska myndigheterna inom rättsväsendet bjuder in fackföreningarna till samtal om hur man ska motverka sexuella trakasserier, rapporterar Sveriges Radio Ekot. Anställda inom polisen väntas inom kort publicera ett upprop med berättelser om sexuella övergrepp och trakasserier.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.