BT > Nyheter

Monday, 18 June, 17:42

BT - 07 maj 11 kl. 19:35

Skogsbranden under kontroll
En skogsbrand hrjade under lrdagen skogarna runt Ambjrnarp. Frst vid 19-tiden var branden under kontroll.
Branden ska ha startat p ett hygge och sedan spridit sig till omkringliggande skogar. Det drabbade omrdet ligger kring Ambjrnarp, vid Sjns, i nrheten av Jabofabriken och r runt 10 000 kvadratmeter stort.
Terrngen i omrdet r otillgnglig, vilket frsvrade slckningsarbetet.
Läs mer på BT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skogsbrandenunder , kontroll
Uppsalanyheter.se - 02 aug 17 kl. 02:21

Skogsbranden under kontroll - kommunen tar över

Skogsbranden som härjat i Norra Lunsen sedan i måndags eftermiddag är nu helt under kontroll. Nu är det Uppsala Kommun som tar över bevakningen av området, uppger SR P4 Uppland.Skogsbranden som härjat i Norra Lunsen sedan i måndags eftermiddag är nu helt under kontroll.

BT - 11 jul 14 kl. 19:35

Skogsbranden under kontroll

Räddningstjänsten har fått kontroll på skogsbranden vid Fagerås i Tranemo kommun. Branden, som var uppskattningsvis 50x100 meter stor, upptäcktes av skogsbrandflyget som slog larm. Södra Älvsborgs räddningstjänstförbund var snabbt på plats, och bedömde vid 19.

BT - 06 aug 14 kl. 08:49

Skogsbranden inte under kontroll

Skogsbranden som rasar i Västmanland är fortfarande inte under kontroll. Men situationen ser bättre än tidigare, enligt länsstyrelsens pressinformatör Erik Bergman. - Framför allt är väderleken gynnsam, säger han.

BT - 07 aug 14 kl. 13:33

Branden ännu inte under kontroll

Skogsbranden i Västmanland är inringad och släckningsarbetet går framåt. Men räddningstjänsten vill fortfarande inte säga att de har den under kontroll. - Det är min högsta önskan att kunna säga att jag har läget under kontroll, men jag kan inte göra det i dag.

BT - 04 aug 14 kl. 14:42

Nio omringade av skogsbranden

En grupp frivilliga som arbetar mot skogsbranden utanför Sala har stängts in av lågorna. - Vi har satt in helikoptrar och bandvagnar som försöker rädda de här killarna, säger räddningsledaren Håkan Fehne.- En lantbrukare med traktor har blivit ombrunnen, säger Fehne på en presskonferens enligt aftonbladet.

GT - 14 jun 14 kl. 16:07

Stora skogsbranden i Tanum under kontroll

TANUM. Den svårsläckta skogsbranden i Kynnefjäll upptäcktes vid tretiden på fredagseftermiddagen. Räddningstjänsten har branden under kontroll, men kommer tidigast att lämna området under söndagen.

Barometern - 10 jul 14 kl. 19:56

Kraftig skogsbrand under kontroll

På torsdagseftermiddagen bröt en skogsbrand ut mellan Påryd och Applerum. Vid femtiden bröt en skogsbrand ut mellan Påryd och Applerum. Skogsbranden härjade på ett område som var en kilometer långt och 300 meter brett.

UNT - 06 aug 14 kl. 08:49

Skogsbranden inte under kontroll

Skogsbranden som rasar i Västmanland är fortfarande inte under kontroll..

SvD - 06 aug 14 kl. 08:49

Skogsbranden inte under kontroll

Skogsbranden som rasar i Västmanland är fortfarande inte under kontroll. Men situationen ser bättre än tidigare, enligt länsstyrelsens pressinformatör Erik Bergman..

UNT - 06 aug 14 kl. 08:58

Skogsbranden inte under kontroll

Skogsbranden som rasar i Västmanland är fortfarande inte under kontroll..

DN - 08 aug 14 kl. 07:44

Skogsbranden ännu inte under kontroll

Skogsbranden i Bergslagen är fortfarande inte under kontroll – och något regn är inte i sikte. Klockan fyra i morse började helikoptrarna att återigen försöka hålla elden i schack..

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Stopp i t-bana - rökutveckling

Det är stopp i Stockholms tunnelbanas gröna linje vid station Hötorget. Skälet är att det kommer rök från ett tåg. Räddningstjänsten är på väg.

BT - 15 minuter sedan

Lena Kvist: Ska teatern banta trots allt?

Presentationen av spelåret 2018–2019 på Borås stadsteater gör mig orolig. Ska Lilla Scenen inte ha någon Boråsuppsättning förrän 13 april 2019?.

BT - 10 minuter sedan

Trump lägger sig i tysk strid - med fel

USA:s president Donald Trump väljer att kommentera den infekterade regeringskrisen i Tyskland, via Twitter.(TT).

BT - 30 minuter sedan

Granqvist hyllas: "Skicka era vykort till Påarp"

En hyllade en tv-skärm. En annan blickade bakåt, en framåt. Men framförallt var det matchhjälten Andreas Granqvist som fick landets krönikörers ovationer efter 1-0 i VM-premiären mot Sydkorea.

BT - 30 minuter sedan

Potatispriset rasade från 2 000 till 2 kronor

Att skörda färskpotatis har blivit en olönsam affär för odlare. Värmen har gjort att många knölar blivit klara tidigt vilket pressat priserna till förlustnivåer inför midsommar, skriver tidningen Land Lantbruk som har pratat med föreningen Potatisodlarna.(TT).

BT - 1 timme sedan

Pizzeriaägare får stöd efter skadegörelse

Två stora fönster har krossats på Hökerums pizzeria. Nu sluter ortsborna upp för att stötta ägaren med en insamling. Målet är att täcka kostnaderna för de nya rutorna.

BT - 1 timme sedan

Bubblande aktiviteter på sommarläger

Vatten är temat när Kinds pastorat arrangerar läger för sommarlediga barn och ungdomar. I tre dagar samlas ett 50-tal unga från sju församlingar för att göra roliga saker tillsammans..

BT - 1 timme sedan

Forsberg: "En bra öppningsmatch"

Sverige fick en drömstart på VM-äventyret i Ryssland. Den svenske stjärnan Emil Forsberg var nöjd efter den svenska 1-0-segern över Sydkorea. - En bra öppningsmatch från oss, säger Forsberg till SVT.

BT - 1 timme sedan

Strömberg drömmer vidare om svenskbåt

Den fjärde världsomseglingen är snart avklarad. Men Martin Strömberg, den ende svensken i Ocean race-seglingarna, drömmer vidare om en blågul satsning. - Det vore kul om vi kunde förvalta vårt havskappseglingsarv, säger 36-åringen.

BT - 1 timme sedan

Ledare: Roligast vinner – så sikta på ett varv till

STENUNGSUND. Det sägs att den som har roligast vinner. Personkemins betydelse betvivlar få.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.