BT > Nyheter

Tuesday, 20 February, 03:03

BT - 07 maj 11 kl. 19:35

Skogsbranden under kontroll
En skogsbrand hrjade under lrdagen skogarna runt Ambjrnarp. Frst vid 19-tiden var branden under kontroll.
Branden ska ha startat p ett hygge och sedan spridit sig till omkringliggande skogar. Det drabbade omrdet ligger kring Ambjrnarp, vid Sjns, i nrheten av Jabofabriken och r runt 10 000 kvadratmeter stort.
Terrngen i omrdet r otillgnglig, vilket frsvrade slckningsarbetet.
Läs mer på BT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skogsbrandenunder , kontroll
Uppsalanyheter.se - 02 aug 17 kl. 02:21

Skogsbranden under kontroll - kommunen tar över

Skogsbranden som härjat i Norra Lunsen sedan i måndags eftermiddag är nu helt under kontroll. Nu är det Uppsala Kommun som tar över bevakningen av området, uppger SR P4 Uppland.Skogsbranden som härjat i Norra Lunsen sedan i måndags eftermiddag är nu helt under kontroll.

BT - 11 jul 14 kl. 19:35

Skogsbranden under kontroll

Räddningstjänsten har fått kontroll på skogsbranden vid Fagerås i Tranemo kommun. Branden, som var uppskattningsvis 50x100 meter stor, upptäcktes av skogsbrandflyget som slog larm. Södra Älvsborgs räddningstjänstförbund var snabbt på plats, och bedömde vid 19.

BT - 06 aug 14 kl. 08:49

Skogsbranden inte under kontroll

Skogsbranden som rasar i Västmanland är fortfarande inte under kontroll. Men situationen ser bättre än tidigare, enligt länsstyrelsens pressinformatör Erik Bergman. - Framför allt är väderleken gynnsam, säger han.

BT - 07 aug 14 kl. 13:33

Branden ännu inte under kontroll

Skogsbranden i Västmanland är inringad och släckningsarbetet går framåt. Men räddningstjänsten vill fortfarande inte säga att de har den under kontroll. - Det är min högsta önskan att kunna säga att jag har läget under kontroll, men jag kan inte göra det i dag.

BT - 04 aug 14 kl. 14:42

Nio omringade av skogsbranden

En grupp frivilliga som arbetar mot skogsbranden utanför Sala har stängts in av lågorna. - Vi har satt in helikoptrar och bandvagnar som försöker rädda de här killarna, säger räddningsledaren Håkan Fehne.- En lantbrukare med traktor har blivit ombrunnen, säger Fehne på en presskonferens enligt aftonbladet.

GT - 14 jun 14 kl. 16:07

Stora skogsbranden i Tanum under kontroll

TANUM. Den svårsläckta skogsbranden i Kynnefjäll upptäcktes vid tretiden på fredagseftermiddagen. Räddningstjänsten har branden under kontroll, men kommer tidigast att lämna området under söndagen.

Barometern - 10 jul 14 kl. 19:56

Kraftig skogsbrand under kontroll

På torsdagseftermiddagen bröt en skogsbrand ut mellan Påryd och Applerum. Vid femtiden bröt en skogsbrand ut mellan Påryd och Applerum. Skogsbranden härjade på ett område som var en kilometer långt och 300 meter brett.

UNT - 06 aug 14 kl. 08:49

Skogsbranden inte under kontroll

Skogsbranden som rasar i Västmanland är fortfarande inte under kontroll..

SvD - 06 aug 14 kl. 08:49

Skogsbranden inte under kontroll

Skogsbranden som rasar i Västmanland är fortfarande inte under kontroll. Men situationen ser bättre än tidigare, enligt länsstyrelsens pressinformatör Erik Bergman..

UNT - 06 aug 14 kl. 08:58

Skogsbranden inte under kontroll

Skogsbranden som rasar i Västmanland är fortfarande inte under kontroll..

DN - 08 aug 14 kl. 07:44

Skogsbranden ännu inte under kontroll

Skogsbranden i Bergslagen är fortfarande inte under kontroll – och något regn är inte i sikte. Klockan fyra i morse började helikoptrarna att återigen försöka hålla elden i schack..

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Man dömd för penisbild till flicka

Mannen i Västerås, 49 år gammal, skickade en bild på sin penis till en 15-årig flicka. Nu döms han av tingsrätten till dagsböter för sexuellt ofredande. Han ska också betala skadestånd på 5 000 tusen kronor till flickan, rapporterar SR P4 Västmanland.

BT - 45 minuter sedan

Unicef: Vi sviker världens fattigaste barn

Barn som är födda i världens fattigaste länder, de flesta i Afrika, står fortfarande inför en "alarmerande" hög risk för att dö. Risken kan vara 50 gånger så hög som för barn i de rikaste länderna, enligt en ny rapport från Unicef.(TT).

BT - 1 timme sedan

Flera fall på byggarbetsplats i Luleå

På ett bostadsbygge i centrala Luleå har tre fallolyckor inträffat sedan slutet av november. Den senaste, som nu anmälts till Arbetsmiljöverket, skedde i början av februari, rapporterar lokala medier. Då föll en person föll två-tre meter till ett våningsplan nedan.

BT - 1 timme sedan

Borås: Bilist misstänkt för flera brott

En manlig bilist stoppades utanför polishuset i Borås, utan körkort och med en mindre mängd narkotika på sig. .

BT - 1 timme sedan

Skötare hade relation med patient

En skötare som arbetade inom psykiatrin på Sunderby sjukhus inledde en relation med en patient. Nu kritiseras skötaren av Inspektionen för vård och omsorg (Ivo), rapporterar Piteå-Tidningen. Verksamhetschefen och chefsöverläkaren på sjukhuset har i ett yttrande till Ivo kallat agerandet oacceptabelt.

BT - 3 timmar sedan

Saudiarabien lanserar modevecka

I mars skriver Saudiarabien modehistoria när landets första internationella modevecka går av stapeln. Det arabiska moderådet har tagit beslutet att satsa på en egen modevecka i det religiösa kungadömet.(TT).

BT - 1 timme sedan

Upptäckte inbrott - blev misshandlad

En person i Sandviken kom hem till bostaden och upptäckte då ett pågående inbrott. Två gärningsmän hade tagit sig in i bostaden. De flydde och i samband med det misshandlades bostadsinnehavaren, enligt Gävleborgspolisen.

BT - 2 timmar sedan

Slog anställd blodig vid rånförsök

En person anställd i en livsmedelsbutik i Akalla i nordvästra Stockholm slogs blodig vid ett rånförsök. Polisen larmades till butiken vid 20-tiden efter uppgifter om att en maskerad man beväpnad med ett pistolliknande föremål försökt råna mataffären.(TT).

BT - 2 timmar sedan

Tjuvar tog sig in genom taket

Tjuvarna tog sig in på vinden, gjorde ett hål och tog sig in genom lägenhetens tak. Därefter stal de två tv-apparater. Det udda inbrottet skedde i Bankeryd utanför Jönköping, rapporterar lokala medier.

BT - 2 timmar sedan

Hjärnskadorna på Kuba en gåta

Varför 24 amerikanska diplomater på Kuba drabbats av hjärnskador och sjukdom är fortfarande ett mysterium. En ny rapport slår fast att allt är en gåta. Läkare i USA vid University of Pennsylvania har undersökt 21 av de 24 diplomaterna, rapporterar Los Angeles Times.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.