Sydsvenskan > Nyheter

Sunday, 24 February, 02:07

Sydsvenskan - 30 apr 11 kl. 07:00

Kinesiska ögon på nya lyx-VolvonNya lyx-Volvon borde vara klippt och skuren för Kina, som gick förbi USA och Japan i fjol med nästan elva miljoner sålda bilar.
??Men det blir inte lätt för Volvo att bli stora i Kina.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
volvon, Holmström Xu Run, Shanghai, Kina, USA, Volvo, BMW, Xu Run, Universe, E7, Run, Lou Tianyu, Huang, Auckland, Xu, Volvo Universe, S80, S90, Chengdu, Geely, Bentley, Rolls-Royce, A4, A6, Volvo S80L, Chongqing, Mercedes, Frankfurt, Nya Zeeland, Honda Accord, Toyota Corolla, E5, Audi Q3, Q5, Q3, Volkswagen Beetle, M5, V8, BYD F3, Huang Xiaomeng

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kinesiska, ögonpå nya , lyx-Volvon
Nyteknik - 14 sep 11 kl. 12:45

TV: Följ med in i lyx-Volvon

Följ med in i den nya lyx-Volvon där tekniken bäst kan liknas vid Lego..

GöteborgsPosten - 12 feb 15 kl. 21:41

Vinna eller försvinna med nya lyx-Volvon

Ödesmodellerna har räknats många gånger för Volvo. Men med nya lyxiga XC90 - som är byggd på biltillverkarens helt nya plattform - handlar det om att bära eller brista..

GT - 19 aug 14 kl. 09:28

Här testkörs nya Volvon i Göteborg

Nästa vecka är det världspremiär för Volvos nya XC90 – men redan nu syns den rulla på gatorna i Göteborg. Det är den första nya modellen sedan kinesiska Geely tog över Volvo Personvagnar..

ÖstersundsPosten - 14 apr 15 kl. 13:52

Lyxigaste volvon någonsin

Volvos formgivare och tekniker har skapat XC90 Excellence. Den är nischad mot den kinesiska marknaden där ägaren ofta har egen chaufför. Det är inga problem att sitta i baksätet och smutta på ett glas champagne..

DalaDemokraten - 14 apr 15 kl. 13:52

Lyxigaste volvon någonsin

Volvos formgivare och tekniker har skapat XC90 Excellence. Den är nischad mot den kinesiska marknaden där ägaren ofta har egen chaufför. Det är inga problem att sitta i baksätet och smutta på ett glas champagne..

YLE - 07 jun 14 kl. 08:00

Tar robotarna våra jobb?

Kommer robotarna att ta över mitt jobb, mina barns jobb eller mina barnbarns jobb i framtiden? Svaret är ja. Det är helt klart att robotar kommer att ta över allt mer av jobben, men samtidigt skapas nya hela tiden.

Sydsvenskan - 01 aug 13 kl. 06:30

Hansson hade solen i ögonen och när han satte upp händerna för att skugga ögonen slog Rossi till. Den här gången var han inte bedövad av vin och öl. Han var nykter och snabb och stark.

Kapitel 34Den bleka septembersolen lyckades inte värma männen som i den tidiga morgonen kom cyklande från slitna hyreskaserner runt om i staden. Likt ett lämmeltåg slussades de mot klaffbrons trånga gatt och vidare mot varvsgrinden. Buttra kommentarer och ilskna rop hördes på fabriksgården när männen gjorde sig redo för ännu en lång och slitsam arbetsvecka.

Skånskan - 04 apr 17 kl. 18:38

Åtalas för att ha fört bort sjubarnspappa

Malmö Den 22 juni förra året försvann en 51-årig sjubarnspappa. Trots att kroppen inte är funnen åtalas en 52-årig man för bortförande och för att ha knivstuckit mannen i halsen. ERWP.

VA - 01 mar 11 kl. 11:38

Ny Kinavolvo kan gå på export

1 mars På bilsalongen i Genève visar Volvo upp sin elektriska sida, med en ny V 60 laddhybrid som ska byggas i företagets första kinesiska fabrik och börja säljas under tredje kvartalet nästa år. Vd:n Stefan Jacoby tror att en majoritet av bilarna är hybrider om tio år. Priset för den nya V 60 laddhybrid-Volvon hamnar troligen under 460 000 kronor, enligt Stefan Jacoby.

BT - 17 okt 14 kl. 10:08

Volvo har fått en kinapuff

Sjuhärad påverkas positivt när Göteborgs stolthet nyanställer 1 300 i Torslanda Börsras i Europa. Ny finanskris i Grekland. Kallakrigsvindar från Ryssland.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.