BT > Nyheter

Tuesday, 22 May, 17:37

BT - 28 apr 11 kl. 14:11

Saabkrisen: Antonov har fått klartecken av GM och RiksgäldenRiksgälden ger Vladimir Antonov klartecken som aktieägare i Saab, uppger SVT:s Rapport.
Efter en ny granskning av Vladimir Antonov ser Riksgälden inga hinder för den ryske affärsmannen att bli delägare i Saab, erfar Rapport.
Riksgälden har inte funnit anledning att neka ansökan från Saab och Spyker om att Vladimir Antonov blir ägare i Spyker, skriver Riksgälden i ett pressmeddelande.
"Beslutet har fattats utifrån de aspekter vi har att beakta och det material vi har tillgång till.
Läs mer på BT
Läs mer om:
GM, Riksgälden, Vladimir Antonov, Saab, SVT, Rapport, Spyker, Antonov, Europeiska, EIB, Saabs, James Cain, TT, Vladimir Antonovs, Spyker Cars, Bo Lundgren, Barr, Twitter, VM, JAJ, Max, Spykers, Victor Muller, Jan Åke Jonsson, Antonovs, Sverige Lars Carlström

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Saabkrisen, Antonovhar , fått, klarteckenav GM och , Riksgälden
Politikerbloggen - 28 apr 11 kl. 18:19

SAABKRISEN Antonov får klartecken från Riksgälden

GRÖNT LJUS. Riksgälden finner inga skäl att neka Vladimir Antonov att gå in som delägare i Spyker Cars, berättade generaldirektör Bo Lundgren vid en presskonferens på torsdagen. Se inslaget här..

SR - 20 apr 11 kl. 07:56

Antonov kan få klartecken för Saab

Europeiska investeringsbanken, som lånat ut flera miljarder till Saab automobile, väntas i dag ge klartecken för ryske finansmannen Vladimir Antonov att köpa fabriken i Trollhättan, som Saab sedan hyr. Det uppger Antonovs talesperson till Ekot..

VA - 28 apr 11 kl. 14:21

Antonov godkänns

28 april GM ger i princip klartecken för Vladimir Antonov att bli delägare i Saab, men ställer flera villkor, enligt ett uttalande. Även Riksgälden ger Vladimir Antonov klartecken som aktieägare i Saab, uppger SVT:s Rapport. Efter en ny granskning av Vladimir Antonov ser Riksgälden inga hinder för den ryske affärsmannen att bli delägare i Saab, erfar Rapport.

BT - 28 apr 11 kl. 14:33

Antonov godkänns som delägare i Saab

GM ger i princip klartecken för den ryske finansmannen Vladimir Antonov att bli delägare i Saab, men ställer flera villkor, enligt ett uttalande.
Även Riksgälden godkänner Antonov som aktieägare, uppger SVT:s Rapport.
Efter en ny granskning av Vladimir Antonov ser Riksgälden inga hinder för den ryske affärsmannen att bli delägare i Saab, erfar Rapport.

BT - 28 apr 11 kl. 14:11

Antonov från klartecken av GM och Riksgälden

Riksgälden ger Vladimir Antonov klartecken som aktieägare i Saab, uppger SVT:s Rapport. Efter en ny granskning av Vladimir Antonov ser Riksgälden inga hinder för den ryske affärsmannen att bli delägare i Saab, erfar Rapport. Samtidigt meddelar GM att bolaget ger preliminärt klartecken för Antonov att bli delägare i Saab, men uppger samtidigt att flera villkor återstår för Saab att uppfylla.

Nyhetskanalen - 28 apr 11 kl. 13:52

"Antonov får bli delägare i Saab"

Riksgälden ger Vladimir Antonov klartecken som aktieägare i Saab, uppger SVT:s Rapport. Även GM ger i princip klartecken för Vladimir Antonov att bli delägare i Saab, men ställer flera villkor, enligt ett uttalande.
.

SN - 28 apr 11 kl. 14:21

Antonov godkänns som delägare i Saab

GM ger i princip klartecken för Vladimir Antonov att bli delägare i Saab, men ställer flera villkor, enligt ett uttalande.Även Riksgälden ger Vladimir Antonov klartecken som aktieägare i Saab, uppger SVT:s Rapport..

BT - 16 jun 11 kl. 13:57

Antonov backar ur fastighetsköp

Den ryske finansmannen Vladimir Antonov ger upp försöken att köpa Saab Automobiles anläggningar i Trollhättan.
Men än han har inte givit upp drömmen om att bli delägare i Saab.
- Vi har en agenda att Antonov ska in som delägare i Saab och det kommer vi att lösa på ett eller annat sätt, säger Antonovs svenske talesman Lars Carlström.

SR - 28 jun 11 kl. 17:09

Inget regeringsbesked om Antonov och Saab

Trycket ökar på att regeringen ska ge klartecken för den ryske affärsmannen Vladimir Antonov som delägare i Saab. Men något sådant klartecken ville inte statsminister Fredrik Reinfeldt ge när Ekot talade med honom. Först måste en noggrann prövning av Antonov göras, säger Reinfeldt..

Helsingborgs Dagblad - 28 apr 11 kl. 14:14

Antonov får klartecken

Riksgälden ger Vladimir Antonov klartecken som aktieägare i Saab, uppger SVT:s Rapport..

Fler nyheter från BT

BT - 10 minuter sedan

Tolv dödade vid miljöprotest i Indien

Minst tolv personer har dödats av polis i samband med protester utanför en kopparfabrik i delstaten Tamil Nadu i södra Indien. Folkmassan samlades för att kräva att kopparfabriken i orten Tuticorin ska stängas, med anledning av dess stora utsläpp.(TT).

BT - 45 minuter sedan

Snart kan du slippa jobbiga Instagram-vänner

Har du vänner som du följer på Instagram som lägger upp alldeles för många ointressanta bilder, som du inte kan avfölja utan att riskera vänskapen? Inom kort kommer den bildbaserade sociala plattformen tillåta alla användare att gömma inlägg från enskilda kontakter.(TT).

BT - 45 minuter sedan

Mjau kattmat kan innehålla farligt föremål

Kattmatstillverkaren Mjau återkallar ett begränsat parti kattmat som kan innehålla ett främmande föremål i form av en hård bit. Det kan vara farligt för katten, skriver Mjau i ett pressmeddelande.(TT).

BT - 45 minuter sedan

Efter skyltbråket: ”Jag kommer att agera”

Ordförande i kommunstyrelsen Tony Hansen (S) är mycket upprörd över hur bygglovsfrågan angående Team Sportias skylt har hanterats. – Jag är förbannad, säger han..

BT - 45 minuter sedan

Man åtalas för elpistolsmuggling

En 27-årig man åtalas i Blekinge tingsrätt för elpistolsmuggling. De 19 elpistolerna låg i kartonger med bilder på ficklampor. Mannen hävdar att han trodde att det verkligen var ficklampor i dem och att han hade tänkt sälja dem vidare eller ge bort dem som presenter, rapporterar SVT Nyheter Blekinge.

BT - 1 timme sedan

Kvinna hittad död - hemvårdens rutiner brast

En kvinna som vårdades i hemmet med extra tillsyn hittades död. Nu gör Landskrona kommun en lex Sarah-anmälan och inför nya rutiner. Hemvårdspatrullen som skulle ha besökt kvinnan under natten hade inte fått information om extra tillsyn.

BT - 1 timme sedan

Gymnasieelever i kontakt med rymden

Elever på Viktor Rydbergs gymnasieskola i Stockholm hade ett unikt samtal på tisdagen - via amatörradio fick de kontakt med astronauten Scott Tingle på den internationella rymdstationen ISS. På ISS pågår en rad forskningsprojekt och eleverna på Viktor Rydbergs gymnasieskola ville veta mer.(TT).

BT - 45 minuter sedan

Färre hbtq-personer i Hollywoodfilmer

Representationen av hbtq-personer i filmer från de stora filmbolagen i Hollywood gick ned under förra året, visar en rapport från intresseorganisationen Glaad (Gay & lesbian alliance against defamation).(TT).

BT - 45 minuter sedan

EU handelsförhandlar "down under"

EU-länderna säger ja till att låta handelskommissionär Cecilia Malmström inleda förhandlingar om frihandelsavtal med länderna på andra sidan jordklotet. - Det är jätteviktigt.(TT).

BT - 1 timme sedan

Moskébrand utreds som misstänkt hatbrott

Moskébranden i Hässleholm i lördags kväll utreds som ett misstänkt hatbrott. - När en person eller grupp angrips på grund av etnisk bakgrund, trosuppfattning eller sexuell läggning rubriceras det som hatbrott.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.