BT > Nyheter

Tuesday, 21 August, 08:01

BT - 28 apr 11 kl. 14:11

Saabkrisen: Antonov har fått klartecken av GM och RiksgäldenRiksgälden ger Vladimir Antonov klartecken som aktieägare i Saab, uppger SVT:s Rapport.
Efter en ny granskning av Vladimir Antonov ser Riksgälden inga hinder för den ryske affärsmannen att bli delägare i Saab, erfar Rapport.
Riksgälden har inte funnit anledning att neka ansökan från Saab och Spyker om att Vladimir Antonov blir ägare i Spyker, skriver Riksgälden i ett pressmeddelande.
"Beslutet har fattats utifrån de aspekter vi har att beakta och det material vi har tillgång till.
Läs mer på BT
Läs mer om:
GM, Riksgälden, Vladimir Antonov, Saab, SVT, Rapport, Spyker, Antonov, Europeiska, EIB, Saabs, James Cain, TT, Vladimir Antonovs, Spyker Cars, Bo Lundgren, Barr, Twitter, VM, JAJ, Max, Spykers, Victor Muller, Jan Åke Jonsson, Antonovs, Sverige Lars Carlström

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Saabkrisen, Antonovhar , fått, klarteckenav GM och , Riksgälden
Politikerbloggen - 28 apr 11 kl. 18:19

SAABKRISEN Antonov får klartecken från Riksgälden

GRÖNT LJUS. Riksgälden finner inga skäl att neka Vladimir Antonov att gå in som delägare i Spyker Cars, berättade generaldirektör Bo Lundgren vid en presskonferens på torsdagen. Se inslaget här..

SR - 20 apr 11 kl. 07:56

Antonov kan få klartecken för Saab

Europeiska investeringsbanken, som lånat ut flera miljarder till Saab automobile, väntas i dag ge klartecken för ryske finansmannen Vladimir Antonov att köpa fabriken i Trollhättan, som Saab sedan hyr. Det uppger Antonovs talesperson till Ekot..

VA - 28 apr 11 kl. 14:21

Antonov godkänns

28 april GM ger i princip klartecken för Vladimir Antonov att bli delägare i Saab, men ställer flera villkor, enligt ett uttalande. Även Riksgälden ger Vladimir Antonov klartecken som aktieägare i Saab, uppger SVT:s Rapport. Efter en ny granskning av Vladimir Antonov ser Riksgälden inga hinder för den ryske affärsmannen att bli delägare i Saab, erfar Rapport.

BT - 28 apr 11 kl. 14:33

Antonov godkänns som delägare i Saab

GM ger i princip klartecken för den ryske finansmannen Vladimir Antonov att bli delägare i Saab, men ställer flera villkor, enligt ett uttalande.
Även Riksgälden godkänner Antonov som aktieägare, uppger SVT:s Rapport.
Efter en ny granskning av Vladimir Antonov ser Riksgälden inga hinder för den ryske affärsmannen att bli delägare i Saab, erfar Rapport.

BT - 28 apr 11 kl. 14:11

Antonov från klartecken av GM och Riksgälden

Riksgälden ger Vladimir Antonov klartecken som aktieägare i Saab, uppger SVT:s Rapport. Efter en ny granskning av Vladimir Antonov ser Riksgälden inga hinder för den ryske affärsmannen att bli delägare i Saab, erfar Rapport. Samtidigt meddelar GM att bolaget ger preliminärt klartecken för Antonov att bli delägare i Saab, men uppger samtidigt att flera villkor återstår för Saab att uppfylla.

Nyhetskanalen - 28 apr 11 kl. 13:52

"Antonov får bli delägare i Saab"

Riksgälden ger Vladimir Antonov klartecken som aktieägare i Saab, uppger SVT:s Rapport. Även GM ger i princip klartecken för Vladimir Antonov att bli delägare i Saab, men ställer flera villkor, enligt ett uttalande.
.

SN - 28 apr 11 kl. 14:21

Antonov godkänns som delägare i Saab

GM ger i princip klartecken för Vladimir Antonov att bli delägare i Saab, men ställer flera villkor, enligt ett uttalande.Även Riksgälden ger Vladimir Antonov klartecken som aktieägare i Saab, uppger SVT:s Rapport..

BT - 16 jun 11 kl. 13:57

Antonov backar ur fastighetsköp

Den ryske finansmannen Vladimir Antonov ger upp försöken att köpa Saab Automobiles anläggningar i Trollhättan.
Men än han har inte givit upp drömmen om att bli delägare i Saab.
- Vi har en agenda att Antonov ska in som delägare i Saab och det kommer vi att lösa på ett eller annat sätt, säger Antonovs svenske talesman Lars Carlström.

SR - 28 jun 11 kl. 17:09

Inget regeringsbesked om Antonov och Saab

Trycket ökar på att regeringen ska ge klartecken för den ryske affärsmannen Vladimir Antonov som delägare i Saab. Men något sådant klartecken ville inte statsminister Fredrik Reinfeldt ge när Ekot talade med honom. Först måste en noggrann prövning av Antonov göras, säger Reinfeldt..

Helsingborgs Dagblad - 28 apr 11 kl. 14:14

Antonov får klartecken

Riksgälden ger Vladimir Antonov klartecken som aktieägare i Saab, uppger SVT:s Rapport..

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Marks gymnasieskola blir Amnestyskola

Marks gymnasium startar samarbete med organisationen för mänskliga rättigheter och projektet startar redan hösten 2018. Bilden av en skola som jobbar med blicken vänd mot världen förstärks. – Det är jätteviktigt för vi är en del av en mycket större värld, säger Anders Strömhäll, lärare och ansvarig för projektet..

BT - 30 minuter sedan

Moderaterna slår mot löntagare

Tillvaron för vanliga löntagare skulle bli betydligt osäkrare om Moderaterna fick bestämma. De vill bland annat göra det lättare för arbetsgivare att säga upp anställda utan sakliga skäl, konstaterar socialdemokrater..

BT - 15 minuter sedan

Bolt: Ska visa att folk har fel

Det första träningspasset med Central Coast Mariners gav inget svar på om världens snabbaste man, jamaicanen Usain Bolt, kan få ett proffskontrakt i fotboll. På sin 32-årsdag inledde han sin provperiod med det australiska A-leaguelaget inför ett stort medieuppbåd.(TT).

BT - 45 minuter sedan

Sommarhettan dålig för trädgårdsbranschen

Vårens och sommarens hetta kylde av svenskarnas intresse för att odla och fixa med trädgården; 2018 har hittills inte varit något bra år för trädgårdsbranschen, skriver Göteborgs-Posten.(TT).

BT - 45 minuter sedan

Kartläggning ska minska viltolyckorna

Hittills i år har nästa 35 000 viltolyckor rapporterats till polisen och varje år dör mellan fem och tio personer i olyckor med vilt i trafiken. Nu kartlägger Trafikverket vilka vägsträckor som behöver bli säkrare för att minska olyckorna, rapporterar Ekot.(TT).

BT - 1 timme sedan

Kungligt: Prinsessan Estelle börjar förskoleklass

Prinsessan Estelle börjar på tisdagen i förskoleklass på friskolan Campus Manilla ute på Djurgården i Stockholm. Skolan har två klasser per årskurs och 500 elever i grundskolan..

BT - 1 timme sedan

Hanif Bali svarar efter vapenbilderna

Moderata riksdagsledamoten Hanif Bali kommenterar nu situationen som uppstått sedan han publicerat bilder av sig själv med vapen på Facebook. Det handlar om två bilder, varav han plockat bort en.(TT).

BT - 1 timme sedan

Valet 2018: Få kandidater från invandrartäta områden

Av drygt 6 000 riksdagskandidater bor knappt två procent i områden där de flesta är utrikes födda, och ännu färre av toppkandidaterna, en procent..

BT - 1 timme sedan

Gudrun Schyman: "Inte en fråga om - utan när"

Feministiskt Initiativ etablerar sig på allt fler orter i landet, och inför höstens val finns feministiska kandidater i över 40 kommuner. Samtidigt fortsätter partiet sin strävan efter en plats i riksdagen.(TT).

BT - 1 timme sedan

Förändringar på gång i Knalleland: ”Vilar inte på hanen”

Nu ökar takten i arbetet att styra om uppläggen för Knallerian och Storknallen i Knalleland. Traditionell handel ska ersättas av serviceföretag, är planen. – Vi vilar inte på hanen nu, säger förvaltaren Carina Erlandsson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.