BT > Nyheter

Tuesday, 22 January, 03:21

BT - 28 apr 11 kl. 14:11

Saabkrisen: Antonov har fått klartecken av GM och RiksgäldenRiksgälden ger Vladimir Antonov klartecken som aktieägare i Saab, uppger SVT:s Rapport.
Efter en ny granskning av Vladimir Antonov ser Riksgälden inga hinder för den ryske affärsmannen att bli delägare i Saab, erfar Rapport.
Riksgälden har inte funnit anledning att neka ansökan från Saab och Spyker om att Vladimir Antonov blir ägare i Spyker, skriver Riksgälden i ett pressmeddelande.
"Beslutet har fattats utifrån de aspekter vi har att beakta och det material vi har tillgång till.
Läs mer på BT
Läs mer om:
GM, Riksgälden, Vladimir Antonov, Saab, SVT, Rapport, Spyker, Antonov, Europeiska, EIB, Saabs, James Cain, TT, Vladimir Antonovs, Spyker Cars, Bo Lundgren, Barr, Twitter, VM, JAJ, Max, Spykers, Victor Muller, Jan Åke Jonsson, Antonovs, Sverige Lars Carlström

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Saabkrisen, Antonovhar , fått, klarteckenav GM och , Riksgälden
Politikerbloggen - 28 apr 11 kl. 18:19

SAABKRISEN Antonov får klartecken från Riksgälden

GRÖNT LJUS. Riksgälden finner inga skäl att neka Vladimir Antonov att gå in som delägare i Spyker Cars, berättade generaldirektör Bo Lundgren vid en presskonferens på torsdagen. Se inslaget här..

SR - 20 apr 11 kl. 07:56

Antonov kan få klartecken för Saab

Europeiska investeringsbanken, som lånat ut flera miljarder till Saab automobile, väntas i dag ge klartecken för ryske finansmannen Vladimir Antonov att köpa fabriken i Trollhättan, som Saab sedan hyr. Det uppger Antonovs talesperson till Ekot..

VA - 28 apr 11 kl. 14:21

Antonov godkänns

28 april GM ger i princip klartecken för Vladimir Antonov att bli delägare i Saab, men ställer flera villkor, enligt ett uttalande. Även Riksgälden ger Vladimir Antonov klartecken som aktieägare i Saab, uppger SVT:s Rapport. Efter en ny granskning av Vladimir Antonov ser Riksgälden inga hinder för den ryske affärsmannen att bli delägare i Saab, erfar Rapport.

BT - 28 apr 11 kl. 14:33

Antonov godkänns som delägare i Saab

GM ger i princip klartecken för den ryske finansmannen Vladimir Antonov att bli delägare i Saab, men ställer flera villkor, enligt ett uttalande.
Även Riksgälden godkänner Antonov som aktieägare, uppger SVT:s Rapport.
Efter en ny granskning av Vladimir Antonov ser Riksgälden inga hinder för den ryske affärsmannen att bli delägare i Saab, erfar Rapport.

BT - 28 apr 11 kl. 14:11

Antonov från klartecken av GM och Riksgälden

Riksgälden ger Vladimir Antonov klartecken som aktieägare i Saab, uppger SVT:s Rapport. Efter en ny granskning av Vladimir Antonov ser Riksgälden inga hinder för den ryske affärsmannen att bli delägare i Saab, erfar Rapport. Samtidigt meddelar GM att bolaget ger preliminärt klartecken för Antonov att bli delägare i Saab, men uppger samtidigt att flera villkor återstår för Saab att uppfylla.

Nyhetskanalen - 28 apr 11 kl. 13:52

"Antonov får bli delägare i Saab"

Riksgälden ger Vladimir Antonov klartecken som aktieägare i Saab, uppger SVT:s Rapport. Även GM ger i princip klartecken för Vladimir Antonov att bli delägare i Saab, men ställer flera villkor, enligt ett uttalande.
.

SN - 28 apr 11 kl. 14:21

Antonov godkänns som delägare i Saab

GM ger i princip klartecken för Vladimir Antonov att bli delägare i Saab, men ställer flera villkor, enligt ett uttalande.Även Riksgälden ger Vladimir Antonov klartecken som aktieägare i Saab, uppger SVT:s Rapport..

BT - 16 jun 11 kl. 13:57

Antonov backar ur fastighetsköp

Den ryske finansmannen Vladimir Antonov ger upp försöken att köpa Saab Automobiles anläggningar i Trollhättan.
Men än han har inte givit upp drömmen om att bli delägare i Saab.
- Vi har en agenda att Antonov ska in som delägare i Saab och det kommer vi att lösa på ett eller annat sätt, säger Antonovs svenske talesman Lars Carlström.

SR - 28 jun 11 kl. 17:09

Inget regeringsbesked om Antonov och Saab

Trycket ökar på att regeringen ska ge klartecken för den ryske affärsmannen Vladimir Antonov som delägare i Saab. Men något sådant klartecken ville inte statsminister Fredrik Reinfeldt ge när Ekot talade med honom. Först måste en noggrann prövning av Antonov göras, säger Reinfeldt..

Helsingborgs Dagblad - 28 apr 11 kl. 14:14

Antonov får klartecken

Riksgälden ger Vladimir Antonov klartecken som aktieägare i Saab, uppger SVT:s Rapport..

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Agalarov ställer in USA-turné

Den ryske popstjärnan Emin Agalarov ställer in en USA-turné i fyra städer, som var tänkt att inledas på lördag i New York, rapporterar CNN.(TT).

BT - 30 minuter sedan

Villkorlig dom för hets mot folkgrupp

En man i 50-årsåldern döms till villkorlig dom och dagsböter för hets mot folkgrupp efter ett inlägg på Facebook där han uttryckte missaktning mot muslimer, skriver Vestmanlands Läns Tidning. Inlägget med budskapet att muslimer ska dödas gjordes i augusti i Facebookgruppen "Stå upp för Sverige".(TT).

BT - 15 minuter sedan

165-årig väljare i röstlängd väcker frågor

Oppositionen i Turkiet ifrågasätter röstlängderna inför lokalvalen i mars efter att ha upptäckt att många förstagångsväljare är över hundra år, varav en påstås vara 165 år.(TT).

BT - 1 timme sedan

18-åring åtalas för skott i Uppsala

En 18-årig man åtalas för att ha skjutit med en pistol i Uppsala den 30 november, rapporterar Sveriges Radio P4 Uppland. Flera skott avlossades vid Gottsunda centrum. - Det var en fredagskväll och fullt med folk.

BT - 1 timme sedan

ELN söker garantier för delegation

Colombianska ELN vill ha garantier från regeringen för att de tio personerna i vänstergerillans delegation ska kunna återvända till hemlandet. Förhandlingarna på Kuba bröt samman till följd av det blodiga dådet mot en polisskola förra veckan.(TT).

BT - 1 timme sedan

Strejk stryper fransk elproduktion

En strejk i den franska energisektorn slår mot landets elproduktion. I kärnkraftverket Saint-Albans reaktor ett var produktionen bara omkring 20 procent av den normala kapaciteten på måndagskvällen. Strejken påbörjades klockan 20.

BT - 2 timmar sedan

Åtalas för misshandel av sin sambo

En man som misstänks för att ha misshandlat och kränkt sin sambo upprepade gånger åtalas för grov kvinnofridskränkning, skriver Sundsvalls Tidning. Enligt åtalet har han även hotat henne och hennes barn till livet.(TT).

BT - 2 timmar sedan

Ungdomar återlämnade tiggda pengar

Tre pojkar som har samlat in pengar till en skolresa till Spanien har lämnat tillbaka de totalt omkring 300 kronor de fått. Orsaken är att skolresan var påhittad.(TT).

BT - 3 timmar sedan

Rörd Wiberg tog emot hederspriset

Idrottsakademins hederspris gick i år till förra alpinstjärnan Pernilla Wiberg. Och hennes tacktal blev ett av de mest tårframkallande för dagen. Både för Wiberg själv och kanske framför allt för hennes mamma som var på plats.

BT - 3 timmar sedan

Bucht: Dags för yngre förmågor

Före detta landsbygdsminister Sven-Erik Bucht (S), 64, ingår inte i den nya regering som presenterades av Stefan Löfven på måndagen. Bucht, som ersätts av partikamraten Jennie Nilsson, har under dagen inte varit tillgänglig för intervju, men kommenterar sitt avhopp från politiken för Norrbottens Media.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.