BT > Nyheter

Saturday, 20 October, 00:12

BT - 28 apr 11 kl. 14:11

Saabkrisen: Antonov har fått klartecken av GM och RiksgäldenRiksgälden ger Vladimir Antonov klartecken som aktieägare i Saab, uppger SVT:s Rapport.
Efter en ny granskning av Vladimir Antonov ser Riksgälden inga hinder för den ryske affärsmannen att bli delägare i Saab, erfar Rapport.
Riksgälden har inte funnit anledning att neka ansökan från Saab och Spyker om att Vladimir Antonov blir ägare i Spyker, skriver Riksgälden i ett pressmeddelande.
"Beslutet har fattats utifrån de aspekter vi har att beakta och det material vi har tillgång till.
Läs mer på BT
Läs mer om:
GM, Riksgälden, Vladimir Antonov, Saab, SVT, Rapport, Spyker, Antonov, Europeiska, EIB, Saabs, James Cain, TT, Vladimir Antonovs, Spyker Cars, Bo Lundgren, Barr, Twitter, VM, JAJ, Max, Spykers, Victor Muller, Jan Åke Jonsson, Antonovs, Sverige Lars Carlström

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Saabkrisen, Antonovhar , fått, klarteckenav GM och , Riksgälden
Politikerbloggen - 28 apr 11 kl. 18:19

SAABKRISEN Antonov får klartecken från Riksgälden

GRÖNT LJUS. Riksgälden finner inga skäl att neka Vladimir Antonov att gå in som delägare i Spyker Cars, berättade generaldirektör Bo Lundgren vid en presskonferens på torsdagen. Se inslaget här..

SR - 20 apr 11 kl. 07:56

Antonov kan få klartecken för Saab

Europeiska investeringsbanken, som lånat ut flera miljarder till Saab automobile, väntas i dag ge klartecken för ryske finansmannen Vladimir Antonov att köpa fabriken i Trollhättan, som Saab sedan hyr. Det uppger Antonovs talesperson till Ekot..

VA - 28 apr 11 kl. 14:21

Antonov godkänns

28 april GM ger i princip klartecken för Vladimir Antonov att bli delägare i Saab, men ställer flera villkor, enligt ett uttalande. Även Riksgälden ger Vladimir Antonov klartecken som aktieägare i Saab, uppger SVT:s Rapport. Efter en ny granskning av Vladimir Antonov ser Riksgälden inga hinder för den ryske affärsmannen att bli delägare i Saab, erfar Rapport.

BT - 28 apr 11 kl. 14:33

Antonov godkänns som delägare i Saab

GM ger i princip klartecken för den ryske finansmannen Vladimir Antonov att bli delägare i Saab, men ställer flera villkor, enligt ett uttalande.
Även Riksgälden godkänner Antonov som aktieägare, uppger SVT:s Rapport.
Efter en ny granskning av Vladimir Antonov ser Riksgälden inga hinder för den ryske affärsmannen att bli delägare i Saab, erfar Rapport.

BT - 28 apr 11 kl. 14:11

Antonov från klartecken av GM och Riksgälden

Riksgälden ger Vladimir Antonov klartecken som aktieägare i Saab, uppger SVT:s Rapport. Efter en ny granskning av Vladimir Antonov ser Riksgälden inga hinder för den ryske affärsmannen att bli delägare i Saab, erfar Rapport. Samtidigt meddelar GM att bolaget ger preliminärt klartecken för Antonov att bli delägare i Saab, men uppger samtidigt att flera villkor återstår för Saab att uppfylla.

Nyhetskanalen - 28 apr 11 kl. 13:52

"Antonov får bli delägare i Saab"

Riksgälden ger Vladimir Antonov klartecken som aktieägare i Saab, uppger SVT:s Rapport. Även GM ger i princip klartecken för Vladimir Antonov att bli delägare i Saab, men ställer flera villkor, enligt ett uttalande.
.

SN - 28 apr 11 kl. 14:21

Antonov godkänns som delägare i Saab

GM ger i princip klartecken för Vladimir Antonov att bli delägare i Saab, men ställer flera villkor, enligt ett uttalande.Även Riksgälden ger Vladimir Antonov klartecken som aktieägare i Saab, uppger SVT:s Rapport..

BT - 16 jun 11 kl. 13:57

Antonov backar ur fastighetsköp

Den ryske finansmannen Vladimir Antonov ger upp försöken att köpa Saab Automobiles anläggningar i Trollhättan.
Men än han har inte givit upp drömmen om att bli delägare i Saab.
- Vi har en agenda att Antonov ska in som delägare i Saab och det kommer vi att lösa på ett eller annat sätt, säger Antonovs svenske talesman Lars Carlström.

SR - 28 jun 11 kl. 17:09

Inget regeringsbesked om Antonov och Saab

Trycket ökar på att regeringen ska ge klartecken för den ryske affärsmannen Vladimir Antonov som delägare i Saab. Men något sådant klartecken ville inte statsminister Fredrik Reinfeldt ge när Ekot talade med honom. Först måste en noggrann prövning av Antonov göras, säger Reinfeldt..

Helsingborgs Dagblad - 28 apr 11 kl. 14:14

Antonov får klartecken

Riksgälden ger Vladimir Antonov klartecken som aktieägare i Saab, uppger SVT:s Rapport..

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Rysk utställning visar Marx olika ansikten

Ingen rysk konstnär målade av Karl Marx under hans livstid. Men nu, 200 år efter hans födelse, ställs hundratals avbildningar av honom ut på det statliga ryska museet i St Petersburg.(TT).

BT - 15 minuter sedan

14-åring medger misshandel av dödad hemlös

En 14-årig pojke som är misstänkt för att vara inblandad i mordet på en hemlös man i Huskvarna har erkänt att han varit med och misshandlat mannen, skriver Aftonbladet. Det var den 8 augusti som den hemlöse mannen från Rumänien hittades död i en park.(TT).

BT - 1 timme sedan

Svensk radiodokumentär vann Prix Europa

Dokumentären "Bombattentaten, säkerhetspolisen och nazisterna" om nazistbomberna i Göteborg 2016 har vunnit första pris i kategorin Current affairs i den prestigefyllda tävlingen Prix Europa.(TT).

BT - 1 timme sedan

Guidetti utanför truppen i Alaves seger

John Guidetti gjorde sitt första landslagsmål sedan 2016 mot Slovakien tidigare i veckan. Men väl tillbaka i den spanska klubbfotbollen hamnade svensken utanför Alaves trupp för andra matchen i rad.(TT).

BT - 1 timme sedan

Matice Kamara fick lämna "Idol"

Efter att ha kanaliserat Jay-Z i "Empire state of mind" fick deltagaren Matice Kamara, som hängde löst förra veckan, lämna "Idol". - Jag har gjort vad jag kan. Jag gjorde det bra i dag, men förra veckan jagar mig fortfarande, säger han efter beskedet.

BT - 1 timme sedan

Makedoniens parlament sade ja till namnbyte

Det makedonska parlamentet har röstat igenom en ändring av konstitutionen som gör att landet kan byta namn. Debatten om att byta namn till Nordmakedonien har pågått sedan i måndags i parlamentet. 80 av de 120 ledamöterna röstade för ett namnbyte, vilket precis räckte för att lösa frågan.

BT - 1 timme sedan

Borås AIK vann rysare: ”Inte på topp om man säger så”

Borås AIK vann fredagsrysaren till hemmapremiär. Motståndarna fick knappast skrämselhicka – men tvingades likväl se på när kaptenen Irfan Delimedjac firade segerbollen. – Vi är många nya och känner inte varandra än, men visar styrka som vinner, säger han..

BT - 1 timme sedan

Uddlöst Norrby föll: ”Riktigt missnöjd”

Norrby hade chansen att i praktiken säkra kontraktet i superettan. Men det var gästande Örgryte som drog längsta strået i en chansfattig fredagsföreställning på Borås Arena. – Jag är inte nöjd alls, säger lagets skyttekung Ricky Yarsuvat.

BT - 1 timme sedan

Sverige illa ute mot Tjeckien

Sveriges innebandyherrar hade det tufft mot Tjeckien i den första matchen i fyrnationsturneringen Euro Floorball Tour i Uppsala. Blågult hade ledningen med 2-1 efter den första perioden men tappade till 3-3 i andra.(TT).

BT - 1 timme sedan

Paloma Faith ska spela "Batman"-skurk

Brittiska sångerskan Paloma Faith kommer att spela antagonist i den nya serien "Pennyworth". Serien är en spinoff i "Batman"-universumet och handlar om Alfred Pennyworth, butler till Bruce Wayne alias Batman, med samma manusförfattare som till "Gotham".(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.