SVT > Videos

Wednesday, 23 January, 07:13

SVT - 18 apr 11 kl. 20:44

Exil-libyer upprördaFlera libyer i exil är upprörda och känner sig hotade efter Rapports avslöjande igår, att chefen för Libyens ambassad i Stockholm, arbetar för Libyens fruktade säkerhetstjänst, men ändå innehar diplomatstatus i Sverige. Utrikesminister Carl Bildt säger till Rapport idag att frågan är under beredning..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Rapports, Libyens, Stockholm, Sverige, Carl Bildt, Rapport

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Exil-libyer, upprörda
SR - 21 okt 16 kl. 13:27

Upprörda reaktioner från irakier i Sverige om Mosul

Händelserna i Mosul väcker nu starka känslor bland exil-irakier och nu befaras att striderna kan öka spänningar mellan olika grupper även i Sverige. Ekots reporter i Malmö begav sig ut på gatorna för att prata med svensk-irakier. En av dem är en man som vi kallar Mahmoud..

YLE - 29 mar 17 kl. 12:53

Etiopiens premiärminister blir inte hedersdoktor vid finskt universitet

Tammerfors tekniska universitet var på väg att utnämna Etiopiens kontroversiella premiärminister till hedersdoktor vid universitetet i maj. Pressmeddelandet om utnämningen har ändå tagits bort från nätet, och universitetets rektor säger att det inte blir någon utnämning – eftersom premiärministern inte kan komma. Yle Nyheter kontaktades av en etiopisk journalist i exil i Finland som var mycket upprörd över att Tammerfors tekniska universitet tänkte utnämna Etiopiens premiärminister Hailemariam Desalegn till hedersdoktor vid universitetet.

BT - 25 apr 14 kl. 10:57

Diktatur kräver viss teknik

Att likt Nordkoreas Kim Jong-un vara diktator har sina ?avsevärda fördelar. Obegränsad tillgång till den finaste mat och dryck man kan tänka sig.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.