Västerbottens Folkblad > Nyheter

Saturday, 22 September, 13:03

Liknande nyheter

Taggar: Distrikts-SM, inget, fiasko
Helsingborgs Dagblad - 19 mar 13 kl. 00:08

Inget åtal för rysk pojkes död

Det blir inget åtal mot adoptivföräldrarna till en rysk pojke som dog i januari, meddelar en distriktsåklagare i Ector county i Texas. 3-åringens död väckte rysk upprördhet, misstankar om att föräldrarna dödat honom och ett diplomatiskt bråk. Vid årsskiftet stoppade Ryssland amerikanska adoptioner..

Expressen - 19 mar 13 kl. 00:40

Inget åtal i USA för rysk pojkes död

AUSTIN. Det blir inget åtal mot adoptivföräldrarna till en rysk pojke som dog i januari, meddelar en distriktsåklagare i Ector county i Texas..

Jönköpingsnytt - 09 jan 11 kl. 17:02

Historiskt guld i innebandy för Småland

Smålands F15-lag i innebandy slog till med en historisk bedrift på distrikts-SM och vann för fjärde gången. Inget annat distrikt har vunnit SM-guld lika många gånger. Bakom finalsegern hittar vi JIK-spelaren Stina Ander..

BT - 07 mar 11 kl. 18:01

S i Västsverige vill ha Pagrotsky

De socialdemokratiska partidistrikten i Västsverige har förre ministern Leif Pagrotsky som toppnamn i partiledarfrågan. Även andra distrikt formerar sig inför det slutliga avgörandet. Minst två tunga allianser bland S-distrikten hade gemensamma ordförandemöten den gångna helgen.

Sydsvenskan - 27 mar 11 kl. 06:30

Smålänningen har vunnit de flesta internkamperna

Håkan Juholts uppgift är enorm: att hela ett sönderslaget parti och vinna valet 2014. Men den 48-årige smålänningen vet vad han vill. Karriären är kantad av maktkamper - som Juholt nästan alltid vunnit.

Magazin24 - 03 feb 14 kl. 15:33

Kritik mot att SM flyttas

Distrikslags-SM för pojkar och flickor 15 år brukar ligga i januari, mitt i säsongen, men nu har Svenska Innebandyförbundet valt att flytta SM till slutet av oktober och det får tuff kritik från distriktschefen i Västmanland. För fem år sedan satte sig Västmanlands Innebandyförbund ner för att diskutera hur distriktslagen skulle bli bättre. De tog fram en handlingsplan som helt enkelt skulle generera fler medaljer när det vankas distriktslags-SM.

SmålandsPosten - 12 mar 14 kl. 07:39

Vårdcentralerna är navet för hembesök

?Kommentar till Christer Petersson den 5 mars.
?

BT - 15 sep 14 kl. 19:41

SD kniper ett M-mandat

S behåller sina tre mandat till riksdagen i Södra Älvsborgs valkrets medan M förlorar ett som går till SD. Enligt den preliminära mandatfördelningen till Sveriges riksdag kommer Moderaterna att förlora ett mandat och sannolikt är det tredjenamnet på Moderaternas lista, boråsaren Ulrik Nilsson, som får lämna sin plats. – Grundtipset är att jag inte kommer in i riksdagen, men jag får gardera mig med personkryssen och det ser vi ju längre fram i veckan, säger Ulrik Nilsson.

BT - 11 dec 14 kl. 18:20

Legnemark blir politiker på heltid: "Jätteroligt och oroligt"

Hon förlorade striden om kommunalrådsposten, men nu blir Ida Legnemark (V) ändå heltidspolitiker. – Det känns jätteroligt samtidigt som det är lite oroligt med tanke på det osäkra politiska läget, säger hon. Vänsterpartiet drog det kortaste strået i fajten med Miljöpartiet om den tredje rödgröna kommunalrådsposten.

Helsingborgs Dagblad - 23 mar 15 kl. 11:42

Hög tid införa motion i skolan varje dag

Kommunalrådet Anna Jähnke och ett par andra tunga moderata politiker, på distrikts- och regeringsnivå, uttryckte i en artikel i HD för en tid sedan att rörelse i skolan är oerhört bra för elevernas lärande och kunskapsinhämtning. Jag håller helt med. Kan eleverna aktivera sig fysiskt varje dag så får man en lugnare klassrumsmiljö samtidigt som inlärningsresultaten blir bättre.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 30 minuter sedan

Hittade stulen moped i Gammliaskogen

En riktig solskenshistoria inträffade under lördagen efter att en kvinna hittat en moped i skogen på Gammlia. Kvinnan påträffade mopeden vid 09.00-tiden under lördagen.

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

[PLUS] En hjulafton för nostalgiker

Nästa lördag samlas moppeåkare från hela länet i Ånäset för en heldag med utmanande åkning. -....

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

”Låt oss reda ut vilka som är kommunister”

Under den gångna valrörelsen har vi i Robertsfors sett att det finns en tydlig begreppsförvirring kring Vänsterpartiet och Kommunistiska Partiet, som är två olika partier. Vi träffade många trevliga människor som kom fram till oss under valarbetet och berättade att man röstat på oss kommunister. Då det är vi i Kommunistiska Partiet som varje vecka, […].

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Maskeradföretag sålde falska samedräkter

Företaget sålde falska samedräkter och skrev att ”Om du vill representera ursprungsbefolkningen som finns i Sverige, Norge och Finland kan du klä ut dig till en same på nästa maskerad”. Nu tar företaget bort dräkterna efter kritik. Det rapporterar Sameradion och SVT Sápmi.

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

[PLUS] Hösten när hemmet blev museum

Hur gör du dig av med det tre generationer tyckt varit värt att bevara och ha kvar? Det sägs ju....

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

Larm om båt på drift

En båt hittades upp och ned i vattnet utanför Holmsund under lördagen. Det var SOS Alarm som tidigt under lördagsmorgonen larmades om att en båt var på drift i vattnet utanför Holmsund. Båten ska ha varit upp och ned.

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

[PLUS] Torgny Lindgrens ”Vattnet” på länsturné

Torgny Lindgrens novell ”Vattnet” har blivit teater med skådespelaren Kaj Ahlgren. I helgen gästar....

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

”Lägg ned Go’kväll – och sluta laga mat i tv”

Nu får det vara slut på dessa program, som bara kör med matlagning, matlagning och åter matlagning. Titta bara på Go’kväll som sänds från Umeå, matlagning flera gånger i veckan, samt i andra program. Har inte detta program något annat att sända – lägg ner programmet.

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

[PLUS] Anders Sellström till EU-parlamentet

Umeåpolitikern Anders Sellström (KD) kommer att ta plats i EU-parlamentet i höst, som en....

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

[PLUS] Thorengruppen vill tillbaka direkt

Förra säsongen blev Team Thorengruppen jumbo i högstaligan. Målet är nu att sejouren i allsvenskan....Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.