Magazin24 > Nyheter

Wednesday, 10 February, 09:36

Magazin24 - 14 apr 11 kl. 15:57

Det knallar och går på DrottninggatanPå fredag och lördag fylls Kungsörs centrum återigen av knallar och marknadsstånd. Det är såklart den årliga vårmarknaden som jag pratar om, och Magazin24 träffade "marknadsgeneral" Janne Eriksson för ett samtal om det traditionsenliga eventet.

Du har varit med på banan ganska länge. Det här blir den sjuttonde vårmarknaden som du är med och arrangerar i Kungsörs Bollklubbs regi. Hur känner du kring det?
Läs mer på Magazin24


Läs mer om:
Drottninggatan, Kungsörs, Magazin24, Eriksson, Kungsörs Bollklubbs, Janne, Berglunds

Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Det knallaroch , går, Drottninggatan
Magazin24 - 28 apr 12 kl. 17:42

Vårmarknad längs Drottninggatan

Under fredagen och lördagen pågick Kungsörs årliga vårmarknad, där ett 80-tal knallar hade ställt upp sina marknadsstånd längs med Drottninggatan. Vid 15-tiden på lördagen var det fullt med människor i Kungsörs centrum. Där pågick nämligen den årliga vårmarknaden där besökarna kunde handla allt mellan himmel och jord.

Magazin24 - 25 apr 12 kl. 15:37

Kungsör bjuder in till vårmarkad

På fredag och lördag är det dags för årets vårmarknad i Kungsör, då Drottninggatan åter kommer att fyllas av marknadsstånd. Klockan 11 på fredag öppnar vårmarknaden i Kungsör, där ett 80-tal knallar kommer att ställa upp sina marknadsstånd på Drottninggatan.
Janne Eriksson från Kungsörs Bollklubb har varit med och arrangerat marknaden sedan starten.

Magazin24 - 16 apr 11 kl. 20:39

Marknaden lockade ut Kungsörsborna

Det var folkträngsel och då och då svårt att ta sig fram på Drottninggatan under lördagen. Orsak? Den populära vårmarknaden i Kungsör.

Fler nyheter från Magazin24

Magazin24 - 30 minuter sedan

SPF Seniorerna Köpingshus årsmöte

Nu har föreningen haft årsmöte och en ny styrelse valdes. Mötet inleddes med hälsningsanförande av vår ordförande Leif Hoffstedt. Därefter följde parentation över anlidna medlemmar under fjolåret, 15 personer, diktläsning av Lillemor Weiler och sedan avslutade Ingrid Eriksson med pianostycket Solöga av Willian Seymer.

Magazin24 - 45 minuter sedan

Prognosen: Risk för halt väg

Det kan bli halt väglag i regionen, det enligt en prognos från Trafikverket/Foreca. Lokalt kan det bli snöhalka alternativt ishalka. Risken för lokal snöhalka gäller fram till 15-tiden, därefter finns risken för lokal ishalka fortfarande kvar..

Magazin24 - 2 timmar sedan

Ungdomar vid skola lockade polispatrull

Misstankar efter kontroll i natt. Det var vid 2-tiden natten mot onsdagen som två ungdomar uppehöll sig vid Stureskolan i Arboga. De två ungdomarna lockade till sig polisens intresse som valde att utföra en kontroll.

Magazin24 - 1 timme sedan

Ränta kan undvikas med tidig betalning

Skatteverket tipsar inför deklarationen. Inför deklarationen tipsar Skatteverket om att redan nu göra en fyllnadsbetalning för att slippa betala ränta – om man räknar med att få en kvarskatt på över 30 000 kronor. Den 12 februari ska en fyllnadsbetalning vara bokförd på Skatteverkets konto, annars väntar kostnadsränta på 1,25 procent.

Magazin24 - 1 timme sedan

På tåget ner till Malmö

Godmorgon! Nu sitter jag på tåget på väg ner till Malmö med hela produktionen. Äntligen är det dags!

Magazin24 - 1 timme sedan

Uttagning till PRO-vetartävling

Kvartalsmöte 3/2-2016 Ett 50 tal medlemmar kunde hälsas välkomna av Ordf. Leif Jonsson till denna ABF-träff och uttagning till PRO-vetartävling för kommande lagtävling. Tre deltagare från varje förening i KAK tävlar om vidare arrangemang till regionsuttagningen.

Magazin24 - 11 timmar sedan

”Det är en bra känsla”

Inför IFK Arboga IK – Lindlövens IF. ”Jag tror att han är lite rädd” Max Pålholm och Jonas Warman inför mötet mot Lindlövens på onsdagen..

Magazin24 - 12 timmar sedan

En avförd med ambulans efter olycka

Litet barn med i olycksbilen. Vid 18-tiden på tisdagen kallades polis och ambulans till länsväg 668 söder om Ramnäs där en personbil hade kört i diket. I bilen färdades tre personer, en man och en kvinna samt ett barn i två-årsåldern.

Magazin24 - 13 timmar sedan

Utryckning efter larm om brand

Brinner på övervåningen. Strax före klockan 20 på tisdagen larmades räddningstjänst till ett flerfamiljshus norr om Fellingsbro med anledning av en förmodad brand. Enligt de första uppgifterna ska det brinna på övervåningen..

Magazin24 - 14 timmar sedan

Larm om villabrand

Ryker mycket från hus. Vid 18.50-tiden på tisdagskvällen inkom ett larm med anledning av en misstänkt villabrand.Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.