Magazin24 > Nyheter

Monday, 26 September, 10:51

Magazin24 - 14 apr 11 kl. 15:57

Det knallar och går på DrottninggatanPå fredag och lördag fylls Kungsörs centrum återigen av knallar och marknadsstånd. Det är såklart den årliga vårmarknaden som jag pratar om, och Magazin24 träffade "marknadsgeneral" Janne Eriksson för ett samtal om det traditionsenliga eventet.

Du har varit med på banan ganska länge. Det här blir den sjuttonde vårmarknaden som du är med och arrangerar i Kungsörs Bollklubbs regi. Hur känner du kring det?
Läs mer på Magazin24
Läs mer om:
Drottninggatan, Kungsörs, Magazin24, Eriksson, Kungsörs Bollklubbs, Janne, Berglunds

Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Det knallaroch , går, Drottninggatan
Magazin24 - 28 apr 12 kl. 17:42

Vårmarknad längs Drottninggatan

Under fredagen och lördagen pågick Kungsörs årliga vårmarknad, där ett 80-tal knallar hade ställt upp sina marknadsstånd längs med Drottninggatan. Vid 15-tiden på lördagen var det fullt med människor i Kungsörs centrum. Där pågick nämligen den årliga vårmarknaden där besökarna kunde handla allt mellan himmel och jord.

Magazin24 - 25 apr 12 kl. 15:37

Kungsör bjuder in till vårmarkad

På fredag och lördag är det dags för årets vårmarknad i Kungsör, då Drottninggatan åter kommer att fyllas av marknadsstånd. Klockan 11 på fredag öppnar vårmarknaden i Kungsör, där ett 80-tal knallar kommer att ställa upp sina marknadsstånd på Drottninggatan.
Janne Eriksson från Kungsörs Bollklubb har varit med och arrangerat marknaden sedan starten.

Magazin24 - 16 apr 11 kl. 20:39

Marknaden lockade ut Kungsörsborna

Det var folkträngsel och då och då svårt att ta sig fram på Drottninggatan under lördagen. Orsak? Den populära vårmarknaden i Kungsör.

Fler nyheter från Magazin24

Magazin24 - 23 jun 16 kl. 16:34

Magazin24.se byter plattform för nättidningen

Magazin24.se byter under torsdagen plattform för nättidningen. Vi ber om överseende för eventuella störningar..

Magazin24 - 23 jun 16 kl. 12:22

Tre män nära att dö av överdos

Polisen misstänker en koppling. Natten mellan onsdagen och torsdagen fick tre unga män, två i Köping och en i Arboga, uppsöka akuten med livshotande tillstånd efter att ha brukat narkotikaklassade läkemedel. Männen är i 20-årsåldern och samtliga är kända av polisen sedan tidigare.

Magazin24 - 23 jun 16 kl. 10:53

Brand i kyrkans lokaler

Vid 10.50 på torsdagen kom larmet om en brand på Stora Kyrkogatan 1 i Köping. Räddningsinstanser är på platsen.

Magazin24 - 23 jun 16 kl. 10:41

BLOGG: Det är över nu…

Sverige är uträknade och Busta skriver sitt sista inlägg efter drygt två omvälvande veckor i Frankrike.   Hej alla fotbollsälskare! Det är över nu.

Magazin24 - 23 jun 16 kl. 10:09

KULturverkstadsvecka i Köping

KÖPING Två år i rad har en kulturfestival anordnats i Köpings centrum. I år blir det i stället en hel vecka av allehanda kulturaktiviteter. Föreningen Köping Kulturfestival får i år ta timeout för kulturfestivalen på grund av att det varit omöjligt att söka pengar till att arrangera festivalen.

Magazin24 - 23 jun 16 kl. 09:32

IKEA återkallar produkt – ”Har lett till skador som krävt sjukvård”

Utgör en risk för barn. På torsdagen gick IKEA ut med en omedelbar återkallelse för en av sina produkter. Det rör sig om PATRULL barngrind.

Magazin24 - 23 jun 16 kl. 07:29

Nattligt inbrott i lägenhet

Strax efter klockan 04 på torsdagsmorgonen upptäckte ett tidningsbud att ett fönster in till en lägenhet på Mullgatan i Köping var krossat. Tidningsbudet noterade även att det hängde sladdar ut genom fönstret. Polisen misstänker att gärningsmannen har tillgripit en dator.

Magazin24 - 22 jun 16 kl. 23:06

Larm om brand vid tennishallen

Klockan 23 larmades räddningstjänsten till tennishallen på Kristinelundsvägen i Köping. En larmare uppgav att denne såg eldslågor från hallen. Inledningsvis fanns misstankar om att det var hallen som börjat brinna.

Magazin24 - 22 jun 16 kl. 23:06

Larm om brand i tennishallen

Klockan 23 larmades räddningstjänsten till tennishallen på Kristinelundsvägen i Köping. En larmare uppgav att denne såg eldslågor från hallen. MER INFO KOMMER..

Magazin24 - 22 jun 16 kl. 20:15

BLOGG: Timme före avspark

Hej alla därhemma i Mälardalen. Ni är jag på plats i Stade de Nice arenan där vår ödesmatch skall äga rum- Kan börja med att kritisera infrastrukturen i Nice. Har tagit oss två timmar att ta oss en mil.Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.