Dagen > Nyheter

Sunday, 21 January, 17:15

Dagen - 07 apr 11 kl. 03:00

Kvinnliga ledare fick tid att utvecklasHalmstad. En bra ledare kan konsten att kommunicera vl. Det var utgngspunkten fr Sisters Internationals ledarkonferens som under tv dagar pgtt p Gullbrannagrden.

Att ha en fungerande kommunikation med sina medarbetare r grundlggande fr ett gott ledarskap, oavsett vilken sorts ledare man r. Bristande kommunikation r ocks det som ibland stller till det, konstaterade Marie Arnfjell inledningsvis, nr hon hlsade vlkommen till Sisters Internationals ledardagar.
Läs mer på Dagen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kvinnliga, ledarefick , tidatt , utvecklas
IDG - 07 maj 14 kl. 15:23

Kvinnliga ledare missgynnas vid rekryteringen

En ny studie av kvinnliga ledare visar att de flesta kvinnliga chefer är mycket ambitiösa. Många har vetat sedan de var barn att de vill bli ledare men väl på arbetsmarknaden har det haft svårt att nå sitt mål via traditionella rekryteringsprocesser..

Dagens Medicin - 18 maj 11 kl. 09:47

Årets kvinnliga ledare i sjukvården - här är alla nominerade

Verksamhetschefer, avdelningschefer, vd:ar ledare av alla slag är nominerade till utmärkelsen Årets kvinnliga ledare i sjukvården. 46 kvinnor från hela Sveriges sjukvård har blivit föreslagna att få priset..

DN - 17 maj 11 kl. 21:00

Lista: Framtidens kvinnliga ledare

På listan över årets 30 hetaste kandidater till framtidens kvinnliga ledare syns unga vd:ar, operativa chefer och en och annan politiskt aktiv. Samtliga är under 35 år..

DN - 17 maj 11 kl. 21:00

Hon är framtidens kvinnliga ledare

På tisdagkvällen utsågs Linda Jansdotter Larsson till framtidens kvinnliga ledare 2011 av chefsorganisationen Ledarna och karriärnätverket Shortcut vid en ceremoni i Stockholm..

Dagens Medicin - 25 maj 11 kl. 19:00

Hon är årets kvinnliga ledare

Karin Malmqvist, verksamhetschef på hjärtkliniken, Danderyds sjukhus, har i dag, onsdagen den 25 maj, utsetts till Årets kvinnliga ledare i sjukvården av Dagens Medicin..

Nya Wermlands Tidningen - 02 mar 12 kl. 19:03

Motman kan bli Framtidens kvinnliga ledare

Roshi Motman, uppväxt i Karlstad, arbetar som försäljningschef på Tele2. Nu kan hon bli utnämnd till Framtidens kvinnliga ledare..

IDG - 11 maj 12 kl. 10:15

Tre har framtidens kvinnliga ledare


"Ledarskap är ett yrke i sig", säger Charlotta Lundberg på mobiloperatören Tre, som korats till Framtidens Kvinnliga Ledare 2012..

DN - 13 maj 14 kl. 19:30

Hon är framtidens kvinnliga ledare

Lyssna, var tydlig och delegera. Det är chefsreceptet från Eliza Kücükaslan, som utnämnts till framtidens kvinnliga ledare av chefsorganisationen Ledarna..

UNT - 28 apr 15 kl. 19:38

Hon kan bli Årets kvinnliga ledare

Emma Ottenström från Edge Cheerdance i Uppsala kan bli Årets kvinnliga ledare när det Svenska Idrottsledarpriset för 2014 ska delas ut i maj..

SvD - 13 maj 15 kl. 10:37

Här är framtidens kvinnliga ledare

Ledarna har rankat framtidens kvinnliga ledare. Först på listan hamnar Lina Jorheden, 32 år och landschef för Östra Afrika på Atlas Copco. Tvåa är Roshi Motman, vd på telekombolaget Tigo Ghana.

Skånskan - 14 jun 15 kl. 17:03

Hon blev årets kvinnliga ledare 2014


Hon sprider glädje och ställer alltid upp. Jessica Österman får priset Årets kvinnliga ledare 2014.
– Det är extra kul eftersom det är mina elever som har nominerat mig, säger hon..

Fler nyheter från Dagen

Dagen - I förrgår: 15:45

En fjärdedel skrev under anonymt på #sanningenskagöraerfria

118 av de 436 kvinnor som skrev under frikyrkornas upprop #sanningenskagöraerfria har skrivit under anonymt. – Det kan vara känsligt att skriva under, och det talar sitt tydliga språk, säger Esther Kazen, en av initiativtagarna..

Dagen - I förrgår: 13:21

Påven ställde till med bröllop i sitt flygplan

Under sin resa i Chile tog påve Franciskus tillfället i akt att helt spontant viga samman ett par av flygplanspersonalen, vars bröllopsplaner gick om intet under en jordbävning för åtta år sedan..

Dagen - I förrgår: 09:29

Elisabeth Sandlund diskuterade tredje kön i Aktuellt

En majoritet i riksdagen vill utreda ett tredje juridiskt kön. – Det är fel väg att gå, menade Dagens opinionsredaktör Elisabeth Sandlund, när hon diskuterade frågan i Aktuellt..

Dagen - I förrgår: 11:24

Putin deltog i iskall religiös ceremoni

Rysslands president doppade sig i isvak formad som ett kors, en traditionell ortodox ritual som sker till minne av Jesus dop..

Dagen - I förrgår: 03:00

Joakim Lundqvist: Muslimen drömde om kyrkan och blev frälst

Veckans bibelkrönika om söndagens bibeltexter..

Dagen - I förrgår: 08:52

Alice Bah Kuhnke redo att bli språkrör för MP

Kulturminister Alice Bah Kuhnke har i dag ansvar för frågor som rör trossamfund, och innan hon blev minister talade hon öppet om sin kristna tro. Nu vill hon bli språkrör för Miljöpartiet..

Dagen - I förrgår: 03:15

Elisabeth Sandlund: Invandringen är inte orsak till allt ont

När migrationsfrågorna hamnar i det politiska rampljuset måste alla människor av god vilja sluta leden och motverka enkla förklaringar och enkla lösningar på svåra problem..

Dagen - I förrgår: 08:05

Barnmorskan Gunilla Ek får kraft från Gud i kamp mot könsstympning

Gunilla Ek har suttit i fängelse i forna Jugoslavien, varit rektor för en barnmorskeutbildning i Afghanistan och i 20 år tagit kampen mot kvinnlig könsstympning. I december prisades hon för sitt arbete på Svenska hjältar-galan. Sitt mod hämtar hon hos Gud..

Dagen - I förrgår: 08:27

Minst 700 muslimer har döpts på ett år

På ett år har minst 700 före detta muslimer döpts i svenska kyrkor sedan de konverterat till den kristna tron. Det uppger flyktingpastorn Bengt Sjöberg, som sammanställt fakta från de många församlingar i Sverige som undervisar muslimer i kristen tro och låter döpa dem..

Dagen - I förrgår: 03:00

Vittnesmålen ur #sanningenskagöraerfria

Här är utdrag ur några av de personliga berättelser som kvinnor i frikyrkan delat med sig av på uppropet #sanningenskagöraerfria. Berättelserna, som är anonyma, publiceras med tillstånd av de drabbade..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.