SR > Nyheter

Wednesday, 22 May, 20:39

SR - 03 apr 11 kl. 23:14

Kadaffi-minister på rundresaLibyens ledare Muammar Kadaffi har skickat ett sändebud till Grekland. Den vice utrikesministern Abdelati Obeidi har i samtal med Greklands premiärminister Georgios Papandreou sagt att den libyska regimen vill få ett slut på striderna i landet. Hur det skulle gå till framgår inte..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Muammar Kadaffi, Grekland, Abdelati Obeidi, Greklands, Georgios Papandreou

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kadaffi-minister, rundresa
SR - 03 apr 11 kl. 20:08

Ytterligare en minister lämnar Kadaffi

Ännu en minister i Libyen har lämnat sin post. Biträdande utrikesministern Abdelati Laabidi har nu avsagt sig alla uppdrag för Kadaffi-regimen..

SR - 01 jun 11 kl. 19:31

Ännu en minister hoppar av från Kadaffiregimen

Libyens oljeminister, Shukri Ghanem, framträdde idag i Rom och sa att han hoppat av från Kadaffi-regimen..

SR - 01 aug 13 kl. 08:37

Första dödsdomen mot Kadaffiman

Libyen har dömt en minister i Muammar Kadaffi regim till döden. En domstol i Misrata fann på onsdagen Ahmed Ibrahim skyldig till att ha drivit på det dödliga våldet mot revoltörerna som till sist fällde Gaddafi 2011..

Fler nyheter från SR

SR - 30 minuter sedan

Polska biskopar uttrycker skam över skandaler

Den katolska kyrkan i Polen har inte gjort tillräckligt för att förhindra övergrepp på barn och unga, slår polska biskopar fast..

SR - 1 timme sedan

Vapenhärva uppnystad i Norge

Över 1 800 illegala vapen beslagtagna efter en omfattande polisutredning i Norge. Flera av de åtalade i vapenhärvan har koppling till polisen och försvaret..

SR - 1 timme sedan

Nu hårdnar maktkampen inom ANC

Idag valdes Cyril Ramaphosa formellt till Sydafrikas president, när landets parlament samlades för första gången efter valet för två veckor sedan. Men bara timmar innan parlamentet öppnade kom tecken på att maktkampen inom regeringspartiet ANC nu accelererat..

SR - 1 timme sedan

Fokus på biologisk mångfald

I dag är det Biologiska mångfaldens dag – en dag instiftad av FN för att påminna om hur viktig artrikedomen är för allt liv på jorden..

SR - 1 timme sedan

British Steel i konkurs – skyller på brexit

I Storbritannien har stålbolaget British Steel med 5 000 anställda försatts i konkurs. Ägarna skyller misslyckandet på osäkerheten kring brexit..

SR - 2 timmar sedan

Åkesson: Lundgren kan vara kvar som förstanamn

Åklagare inleder alltså förundersökning mot Sverigedemokraternas Peter Lundgren som är partiets toppkandidat i EU-valet. Förundersökningen gäller om han har gjort sig skyldig till sexuellt ofredande..

SR - 2 timmar sedan

Amerikanska företag drabbas av fler tullkontroller

I spåren av den upptrappade handelskonflikten mellan USA och Kina uppger närmare hälften av amerikanska företag med verksamhet i Kina att de drabbats av exempelvis försenade tulldeklarationer och fler tullkontroller. Det enligt tidningen Financial Times..

SR - 2 timmar sedan

Här skulle beteshagarna försvinna utan EU-stöd

Många av Sveriges ängar och betesmarker skulle växa igen om EU:s gårdsstöd försvann. Men bönder i Skåne skulle klara sig, enligt forskare..

SR - 2 timmar sedan

Furtenbach: Temperaturen höjs i EU-valet

En förundersökning är en väldigt tungt problem för ett parti. Det säger Ekots politiska kommentator Fredrik Furtenbach efter Sveriges Radio slutdebatt inför EU-valet..

SR - 3 timmar sedan

Karlsbro om abortfrågan: En krigsförklaring mot kvinnor

Liberalernas Karin Karlsbro gick till attack mot SD och KD i Ekots slutdebatt inför valet - det när hon tog upp partiernas ställningstagande i abortfrågan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.