Kristianstadsbladet > Nyheter

Tuesday, 02 March, 15:28

Kristianstadsbladet - 28 mar 11 kl. 06:30

Kommunen vill säga nej till alla nya friskolorTre nya friskolor för gymnasiet, två befintliga vill utöka, och så vill två grundskolor etablera sig i kommunen. Barn- och utbildningsförvaltningen är konsekvent negativ i sitt förslag till svar till Skolinspektionen. Nej, nej och åter nej.
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Kristianstad, Skolinspektionen, Ulf Stenåsen, Kristianstads, Pierre Månsson, Stenåsen, MR Gymnasiet, Södra, Tobias, Åhus

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommunenvill , säga, nejtill alla nya , friskolor
Skånskan - 30 aug 16 kl. 14:00

Kommunen säger nej till Solrosen

höör Höörs kommun vill omvandla kvarteret Solrosen på Industrigatan till bostäder. Nu är fastigheterna till salu men kommunen säger nej. Husen anses för dyra.

Blekinge Läns tidning - 09 jun 18 kl. 04:30

Kommunen säger nej till mångmiljondonation

Kommunen säger nej till att ta emot och hantera en mångmiljondonation som varje år skulle ge cirka 300 000 kronor till en enskild företagare. Därmed går sju miljoner kronorna tillbaka till donators dödsbo. .

Kristianstadsbladet - 27 dec 18 kl. 20:00

Hållplatser riskerar nedläggning - kommunen säger nej

Skånetrafiken föreslår nedläggning av flera hållplatser längs väg 19 när superbussarna ska införas, men kommunen säger nej. .

BT - 01 okt 19 kl. 10:37

Boende kräver permanent farthinder – kommunen säger nej

Boende längs Bergdalsvägen i Borås är trötta på att bilister kör för fort och kräver därför permanent fartdämpande hinder eller skarp 30-gräns, men kommunen säger nej. ”Vi har kämpat för det här i flera år”, säger Anna Malm..

YA - 25 okt 19 kl. 21:25

Ystadbostäder vill sälja fastigheter om kommunen säger nej till lån

Ystadbostäder AB överväger att sälja fastigheter om kommunen säger nej till lån för nybyggnation. – För att finansiera våra projekt Grundström och Fridhem nästa år behöver vi låna minst 50 miljoner. Vi har begärt hos koncernbolaget Ytornet att få låna pengarna, om inte får vi se över att sälja fastigheter, säger Pehr Carlberg, vd för Ystadbostäder..

Blekinge Läns tidning - 02 apr 20 kl. 16:36

Polis vill förbjuda bilar utanför krogen – kommunen säger nej

Polisen vill förhindra olyckor utanför krogen genom att stoppa bilarna på helgerna. Kommunen säger nej. De tror att andra problem skulle flyttas och skyltningen bli svår..

Barometern - 08 maj 20 kl. 09:57

Kommunen säger nej till planläggning vid Påbonäs

Fastighetsägarna till Påbonäs 1:3 har begärt att ett nytt område vid Påbonäs ska planläggas. Men kommunen säger nej..

Västerbottens Folkblad - 26 apr 17 kl. 13:09

Kommunen säger nej till friskolor

En oenig gymnasie- och vuxenutbildningsnämnden i Umeå säger nej till tre nya fristående gymnasieskolor som vill etablera sig i kommunen. Nämnden avstyrker också att Minervagymnasium och Yrkesgymnasiet (Thorengruppen), som redan finns i kommunen, ska få utöka sin verksamhet. Skolorna som vill etablera sig i kommunen från och med läsåret 2018/2019 är Ljud och Bildskolan, Sjölins […].

Barometern - 18 sep 14 kl. 07:56

Kommunen säger nej till luftledning

Kommunen säger blankt nej till den planerade 400 kilovoltsluftledningen. I stället vill man att Svenska kraftnät gräver ned en markkabel. – Vår ståndpunkt är blankt nej till luftledning, säger Lennart Storm (S), ordförande i teknik- och samhällsbyggnadsnämnden.

NT - 16 mar 16 kl. 10:38

Kommunen vill se nya friskolor

Förslaget är att utbildningsnämnden ska ställa sig positiv till de tre nya friskolor på grundskolenivå som vill få starta i Norrköping nästa år..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.