Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Friday, 14 December, 02:52

Helsingborgs Dagblad - 28 mar 11 kl. 15:01

Spaden satt i jorden för Väpnaren? Det påminner om min trädgård, tyckte kommunfullmäktiges ordförande Jan-Olof Karlsson (M) om den lite svårgrävda jorden.Men till slut gick det bra och nu är bygget invigt. Går allt enligt planerna så ska Kvarteret Väpnaren stå klart i oktober 2012..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Väpnaren, Jan-Olof Karlsson, Kvarteret Väpnaren

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Spaden, satti , jordenför , Väpnaren

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Digitalt flygledartorn invigt

Storbritanniens första digitala flygledartorn har invigts i Bedfordshire, skriver The Telegraph. Högupplösta kameror filmar landningsbanorna i realtid, vilket flygledaren ser på skärmar som är som fönster på ett traditionellt torn. Tekniken har utveckla.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

En halv miljon danskar får skulder avskrivna

I dagarna får 484 000 danskar brev från skattemyndigheten med beskedet att hela eller delar av deras skulder till staten efterskänks. Totalt handlar det om 5,8 miljarder danska kronor, rapporterar tidningen Politiken. Det är framför allt personer med lå.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Tre häktade i sin frånvaro i äldrehärva

Tre personer har häktats i sin frånvaro av Uddevalla tingsrätt, misstänkta för inblandning i den äldreliga som tros ha härjat i hela landet. För två veckor sedan häktades två män, och de fem personerna misstänks för 50 grova stölder, grova bedrägerier o.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Polisen har bekräftat 40 mordoffer

Amerikansk polis har hittills kunnat bekräfta fler än 40 mord som 78-årige Samuel Little i Texas kan vara skyldig till. Little erkände nyligen 90 mord, framför allt på narkotikamissbrukare och prostituerade i flera delar av landet mellan 1970 och 2005,.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Självmord via poliser växande fråga

Polisen i Skåne ororas över att människor allt oftare försöker att ta sitt liv genom att bli skjutna av polismän. – Det här är ett fenomen som inte fanns när jag jobbade i yttre tjänst. I dag hör jag det mer ofta.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Tre bröder döms till fängelse

Tre bröder döms till flera års fängelsestraff för narkotikabrott i Göteborg, rapporterar Göteborgs-Posten. Männen var åtalade för att ha haft drygt tolv kilo cannabis och ett hekto kokain i ett källarförråd. Värdet på drogerna uppskattades till en halv.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Färre dödas i terrordåd. Men hotet består.

Sedan rekordåret 2014 har antalet döda i terrordåd minskat med 44 procent..

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Bakslag för Trump i senatsomröstning

Den amerikanska senaten har med siffrorna 56-41 röstat för att sätta stopp för USA:s stöd till kriget i Jemen. Sju republikaner röstade ja. Senaten godkände även en resolution som ger Saudiarabiens kronprins Mohammed bin Salman skulden för mordet på jou.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Nästan färdigt avtal diskuteras på klimatmöte

Ministrarna på FN:s klimatmöte i Katowice i Polen diskuterar delar av ett slutavtal. Huvuduppgiften på mötet är att få ihop ett regelverk för att kunna få Parisavtalet från 2015 att fungera. Under natten mot fredagen har delar av ett slutavtal presenter.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Abortförbudet upphävt i Irland

Parlamentet har antagit en ny lag som för första gången ger kvinnor möjlighet till legal abort..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.