Västerbottens Folkblad > Nyheter

Wednesday, 27 January, 14:01

Västerbottens Folkblad - 21 mar 11 kl. 11:29

Arbetsplatsolycka i ObbolaOBBOLA En arbetsplatsolycka intrffade i Obbola i morse. En anstlld p SCA Packaging fick en brda p benet. OBBOLA En arbetsplatsolycka intrffade i Obbola i morse. En anstlld p SCA Packaging fick en brda p benet. Enligt uppgift ramlade en?
Läs mer på Västerbottens Folkblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Arbetsplatsolyckai , Obbola
Västerbottens Folkblad - 19 maj 12 kl. 06:27

Våld i nära relation i Obbola

OBBOLA En man från Obbola misstänks ha slagit en närstående kvinna. OBBOLA En man från Obbola misstänks ha slagit en närstående kvinna. Vid 00.

Västerbottens Folkblad - 24 jul 11 kl. 09:59

26-åring drunknade i Obbola

OBBOLA Vid 20-tiden lördag kväll larmades polis och räddningstjänst till Mölle, Obbola, där en man rapporterades ha försvunnit i vattnet. OBBOLA Vid 20-tiden lördag kväll larmades polis och räddningstjänst till Mölle, Obbola, där en man rapporterades ha försvunnit i vattnet. ?

Västerbottens Folkblad - 17 jan 12 kl. 14:33

SCA säljer ut ? men inte i Obbola

SCA:s förpackningsverksamhet, undantaget fabriken i Obbola, säljs till DS Smith. SCA:s förpackningsverksamhet, undantaget fabriken i Obbola, säljs till DS Smith. Köpeskillingen uppgår till 1,7 miljarder euro.

Västerbottens Folkblad - 07 maj 11 kl. 00:23

Obbola förstärks i premiären

Lördag, 7 maj, 00.23 Spelvärt eventuellt? Det var som signaturen ?

Västerbottens Folkblad - 13 jun 11 kl. 12:24

Miljöbrott i Obbola

OBBOLA Länsstyrelsens inventering av misstänkta brott mot områdesskyddet i Umeälvens delta innebär böter för en Obbolabo. OBBOLA Länsstyrelsens inventering av misstänkta brott mot områdesskyddet i Umeälvens delta innebär böter för en Obbolabo. Enligt beslut från en åklagare har mannen gjort ?

Västerbottens Folkblad - 22 jul 11 kl. 09:10

Krockade med stolpe i Obbola

OBBOLA Mannen körde i hög fart, fick sladd och körde in i en stolpe. Lyckligtvis klarade han sig utan skador. OBBOLA Mannen körde i hög fart, fick sladd och körde in i en stolpe.

Västerbottens Folkblad - 12 aug 14 kl. 20:52

Befarad drunkning i Obbola

En person befaras ha omkommit i en drunkningsolycka i Obbola. Räddningstjänst har ryckt ut till platsen. SOS alarm fick in larmet på tisdagskvällen.

Västerbottens Folkblad - 12 sep 14 kl. 09:09

Klart: Ny multiarena i Obbola

Obbola IK har nu fått klartecken att påbörja bygget av sin nya multiarena. Den nya multiarenan kommer att ha inriktning mot cykel med en rad olika banor och teknikområden, men rymmer även ett utegym, boule samt fina förutsättningar för både trailrunning och skidor. - Fantastiskt roligt, vilken grej för våra barn och ungdomar i Obbola/Holmsund, ja […].

Västerbottens Folkblad - 16 maj 16 kl. 07:18

Gräl i Obbola

Polisen i Umeå fick under natten mot måndagen rycka ut till Obbola. Det var strax efter klockan 01.00 som polisen fick in ett larm om ett bråk i en lägenhet i Obbola.

Västerbottens Folkblad - 13 jun 18 kl. 18:54

Radhus planeras i Obbola

Det finns planer på ett stort bostadsområde i norra Obbola. 40-talet radhus och tio villor samt serviceboende kan bli verklighet. Obbola har enligt kommunens översiktsplanering möjlighet att växa med cirka 3 000 personer.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.