Nyheter 24 > Inrikes

Friday, 28 February, 22:19

Nyheter 24 - 11 mar 11 kl. 12:05

Jytte Guteland och Caroline Szyber nya bloggare på Nyheter24
Videobloggar fram till och med, under och efter sossekongressen där nye partiledaren ska utses. På torsdagen kom beskedet. En enig valberedning föreslår Håkan Juholt som ny partiledare för socialdemokraterna. Carin Jämtin föreslås som partisekreterare.Men än återstår en hel del innan beslutet är klubbat och klart.
Läs mer på Nyheter 24
Läs mer om:
Guteland, Caroline Szyber, Nyheter24, Håkan Juholt, Jämtin, SSU, Jytte Guteland, Carin Jämtin, Malm, Stig Malm, Jytte, Szyber, Mikael Damberg, Jytte Gutelands, Caroline Szybers

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jytte, Gutelandoch , Caroline, Szybernya , bloggare, Nyheter24
Nyheter 24 - 24 feb 11 kl. 18:04

SSU:s Jytte Guteland vill ha Damberg som ny s-ledare


Socialdemokraternas ungdomsförbundsordförande, Jytte Guteland, vill se Mikael Damberg som ny ledare för partiet. SSU:s ordförande Jytte Guteland vill personligen se Mikael Damberg som ny partiledare för socialdemokraterna. Däremot kommer ungdomsförbundet inte att föra fram några gemensamma kandidater.?

Dagen - 27 jul 11 kl. 03:00

SSU-basen Jytte Guteland: "Vi ska hedra offren"

Attacken mot lägret för de unga socialdemokraterna i Norge kastar en våt filt över systerorganisationen SSU:s kongress i nästa vecka. - Det kommer att rama in kongressen, säger Jytte Guteland, ordförande för SSU till Dagen.

Flera dagar har gått sedan tragedierna mot det AUF:s (norska socialdemokratiska ungdomsförbundet) läger på Utöya i Norge, utanför Oslo.

Politikerbloggen - 14 feb 11 kl. 09:31

JYTTE GUTELAND Förslagen från kommissionen räcker inte

OTILLRÄCKLIGA FÖRSLAG. SSU:s förbundsordförande Jytte Guteland anser att de förslag som Socialdemokraternas kriskommission listar är otillräckliga. - Vi behöver ha tidsbegränsning på de politiska uppdragen, säger hon.

Nyheter 24 - 10 jul 11 kl. 21:06

Caroline Szyber - Sveriges sexigaste politiker


Kristdemokraten Caroline Szyber knep guldplatsen. Tillsammans med Fredrick Federley utgör hon en oslagbar duo när det kommer till sexighet. De båda har klättrat hela nio platser från föregående år, och kan under det kommande året njuta av de enorma mängder förmåner som följer med guldplatsen.

Västerbottens Folkblad - 09 maj 19 kl. 16:00

”Jytte Guteland ger hopp om klimatet”

Jytte Guteland har ägnade för några dagar sedan förmiddagen åt att plocka skräp på en strand utanför Luleå, i samband med Nordiska Kusträddardagen och Håll Sverige Rent. När vi träffas på ett fik i centrala Luleå har hon även hunnit med att dela ut flygblad och samtalat med folk på gågatan utanför. Guteland är socialdemokraten […].

Nyheter 24 - 04 jul 12 kl. 07:56

Caroline Szyber - Sveriges 3:e sexigaste politiker


NYHETER24 PÅ PLATS I ALMEDALEN. Kristdemokraten Caroline Szyber har i år tagit högljudd och viktig ställning mot att diktaturer får idrottsmästerskap och möter Sverige i fotbollsmatcher. ALMEDALEN.

Expressen - 08 feb 11 kl. 12:31

SSU:s ordförande Jytte Guteland avgår

SSU:s ordförande Jytte Guteland ställer inte upp för omval utan avgår vid ungdomsförbundets kongress i augusti..

Politikerbloggen - 01 mar 11 kl. 13:21

STRID I SSU Två kandidater vill ta över efter Jytte Guteland

STRID OM ORDFÖRANDEPOSTEN. Gabriel Wikström och Faraj Abu-Iseifan är båda kandidater till ordförandeposten för SSU. Jytte Guteland har meddelat att hon avgår i samband med kongressen i augusti.

Expressen - 26 mar 11 kl. 15:50

Chatten med Jytte Guteland

Jytte guteland, avgående ordförande i SSU, chattade med Expressen.se:s läsare direkt från S-kongressen..

Expressen - 26 mar 11 kl. 16:07

Läs chatten med Jytte Guteland

Jytte guteland, avgående ordförande i SSU, chattade med Expressen.se:s läsare direkt från S-kongressen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.