Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 21 November, 13:40

Liknande nyheter

Taggar: Helsingborgare, sköt, raketermot , polisen
Polisen - 06 dec 17 kl. 13:41

Helsingborg: Utmaningar i årets trygghetsmätning från polisen

I dagarna fick polisledning och stadens ledande politiker en genomgång av årets trygghetsmätning. Den ska inte förväxlas med Brottsförebyggande Rådets utan är Polisens egen undersökning. Runt 1 700 helsingborgare har svarat på vår enkät under hösten.

Helsingborgs Dagblad - 23 nov 12 kl. 11:25

Helsingborgare misstänkt i större narkotikaärende

En 64-årig helsingborgare greps under torsdagen i en större narkotikautredning som leds av rikskriminalpolisen. Ytterligare en man är efterlyst av polisen i samma ärende..

Expressen - 08 okt 13 kl. 12:20

Helsingborgare fast efter FBI:s knarkhärva

Den amerikanska federala polisen FBI slog i förra veckan till mot sajten "Silk Road" - ökänd knarkhandelsplats på den "mörka webben". Dagen därpå greps två helsingborgare misstänkta för omfattande handel med narkotika på internet. ?

Helsingborgs Dagblad - 04 maj 15 kl. 14:31

Polisen slog till mot pedofil

En 42-årig helsingborgare sitter anhållen sedan polisen hittat grova barnporrbilder i hans hem. Mannen är tidigare dömd för grovt barnpornografibrott..

Helsingborgs Dagblad - 13 aug 15 kl. 19:34

Helsingborgare greps i Uppsala

Polisen slog på onsdagsmorgonen till mot Hells Angels klubblokal i Uppsala.Sju personer greps och anhölls senare. En av dem är en 58-årig man hemmahörande i Helsingborg.

Expressen - 18 dec 15 kl. 16:37

Polisen hittade skarpladdad pistol

En 22-årig helsingborgare har gripits och anhållits av polisen. Vid en husrannsakan hittades en skarpladdad pistol. – Vi ser samma fenomen här som i Malmö, men i mindre skala, säger lokalpolischefen Jonas Berg..

Helsingborgs Dagblad - 06 apr 11 kl. 14:45

Polisen utbildar i kortegekörning

Det var många helsingborgare som höjde på ögonbrynen på onsdagseftermiddagen när ett stort följe med MC-poliser, vanliga polisbilar och civilbilar rörde sig genom Helsingborg. Enligt polisens informatörer handlar det om utbildning i kortegekörning, för både MC-poliser och vanliga poliser..

Helsingborgs Dagblad - 29 mar 12 kl. 10:43

Polisen söker spår av dykaren

Eftersökningarna fortsätter efter den 35-åriga helsingborgare som försvann efter ett dyk på onsdagen..

NSD - 08 sep 12 kl. 10:12

Helsingborgare kunde tanka gratis

Vid midnatt ringde en hederlig medborgare i Helsingborg till polisen. Personen befann sig på en bensinmack och hade upptäckt att det gick att tanka gratis under natten mot lördagen. En av bensinpumparna hade manipulerats, men det är oklart hur och när det gjordes.

Expressen - 08 sep 12 kl. 11:07

Helsingborgare kunde tanka gratis på mack

HELSINGBORG. Vid midnatt ringde en hederlig medborgare i Helsingborg till polisen..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Södra lägger ned enhet i Kallinge

Skogsägarföreningen Södra lägger ned enheten Berg & Berg i Kallinge vilket berör alla 60 medarbetarna. Berg & Berg som tillverkar parkettgolv har varit till salu en längre tid utan att man lyckats hitta någon lösning. "Vi har haft förhoppningar om att h.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Sjöström om nya planerna: "Jäkligt häftigt"

Sarah Sjöströms "chef" planerar för en ny simtour där de främsta kan tjäna upp till 45 miljoner kronor per år. Den svenska simstjärnan brinner för att få vara med när hennes sport kliver in i en ny tidsålder. – Det vore jäkligt häftigt, säger hon.

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Så ska staden ordna bostäder till fler nyanlända invandrare

Helsingborg måste ta emot 74 nyanlända nästa år – en stor minskning mot 2018..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

32-åring ny ägare till kedjehus i Helsingborg – prislappen: 3 550 000 kronor

Nu är det klart vem som köpt kedjehuset på adressen….

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Joel Annmo får stipendium på 125 000

Tenoren Joel Annmo tilldelas Håkan Mogrens stipendium ”för och till insatser för mänskligt välbefinnande” med motiveringen: "En vackert klingande tenorröst kombinerad med en självklar musikalitet gör att Joel Annmo med sin omvittnade förmåga att ständig.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Tidig övervikt ger lägre längdökning

Barn med övervikt i tidiga år växer mindre än andra under puberteten. Det visar en studie av kroppslängd som gjorts vid Sahlgrenska akademin. Sambandet stämmer med läkares praktiska erfarenhet, men har inte visats i forskning tidigare.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Invandringsdebatten skiftade snabbt

Under flyktingkrisen 2015 skiftade debatten kring invandring både snabbt och dramatiskt. Nu ska forskare undersöka hur det offentliga samtalet om invandring förändrats i Sverige – och vem som ligger bakom förändringen: politikerna, medierna eller allmän.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Rögles succéback kan tvingas vila

Förtegen Cam Abbott om ett svårt beslut och Rögles uppåtgående trend..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Explosion i universitetsbyggnad i Lund

En explosion har skett i universitetsbyggnaden Fysicum i Lund. Polisen har spärrat av platsen med ungefär hundra meters avstånd till byggnaden och människor evakueras. – Det är främst för att räddningstjänsten ska kunna kontrollera platsen ostört.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Karlernäs förlänger med svenska mästaren

Landslagsmittfältaren Julia Karlernäs blir kvar i Piteå. Under onsdagen meddelade den allsvenska mästarklubben att Karlernäs, som på Fotbollsgalan utsågs till "Damallsvenskans mest värdefulla spelare", skrivit på ett nytt avtal. Hennes nya kontrakt strä.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.