Aftonbladet > Nyheter

Saturday, 16 February, 12:07

Liknande nyheter

Taggar: I dag, kom, hovrättens, dommot de , båda, al-Shabab-anhängarna
Expressen - 19 maj 15 kl. 09:30

I dag faller hovrättens dom för Yara-mordet

Amani Madi, 31, dömdes i tingsrätten till livstids fängelse för mordet på Yara. Hennes 32-årige make, Yaras morbror, dömdes till sex års fängelse för grov misshandel. Idag kommer hovrättens dom.

SR - 30 mar 16 kl. 11:52

I dag kommer Hovrättens dom mot de terrordömda männen från Göteborg

I dag kommer Svea hovrätts dom mot de båda män som misstänks för att ha deltagit i två avrättningar i Syrien på våren 2013. I tingsrätten dömdes de till livstids fängelse för terroristbrott..

DalaDemokraten - 02 sep 16 kl. 08:59

I dag kommer hovrättens dom mot skolläkaren

Skolläkaren i Falun har tidigare dömts till fyra års fängelse för bland annat grovt barnpornografibrott och sexuellt övergrepp mot barn, men överklagade domen. I dag meddelar hovrätten sin dom..

BT - 23 feb 18 kl. 11:07

Hovrättens dom i Svenljungamordet

Under fredagen föll hovrättens dom mot mannen i 50-årsåldern som misstänks ha mördat en 84-årig man i Svenljunga. Tingsrätten har tidigare friat mannen. Nu har hovrätten sagt sitt och ändrar tingsrättens dom på några åtalspunkter..

DN - 18 apr 18 kl. 06:00

15-åriga Parisa giftes bort – i dag faller hovrättens dom

Parisa, 15, kom till Sverige som ensamkommande flyktingbarn i november hösten 2015. Fem månader senare gifte hon sig med en 25-årig landsman som bor i Italien.  I dag, onsdag, tar Hovrätten för Nedre Norrland ställning till om hon tvingades att ingå äktenskapet.

Dalarnas tidningar - 31 mar 14 kl. 19:56

Hovrättens dom fastställdes

Högsta domstolen fastställde hovrättens dom mot en person i Rättviks kommun som ska betala böter för slakt av hästar i en icke godkänd anläggning..

GT - 17 aug 16 kl. 10:52

Hovrättens dom för mordet i Onsala

Han högg ihjäl sin bäste vän med kniv efter en parmiddag i villaidyllen Onsala. Sedan rusade han vidare till ett grannpar och attackerade dem med yxa och kniv. I tingsrätten dömdes den 40-årige mannen till rättspsykiatrisk vård för mord och mordförsök – klockan elva på onsdagen kommer hovrättens dom..

NSD - 20 feb 17 kl. 14:59

Hovrättens dom står fast

Morddömde Serebe Brhane överklagade hovrättens dom till Högsta domstolen i hopp om att få ett mildare straff..

ÖstersundsPosten - 03 mar 17 kl. 12:24

Advokaten om hovrättens dom: ”Jag är oerhört besviken”

Advokat Andreas Victor är besviken på hovrättens dom. Hans klient, en man från Ragunda, dömdes på fredagen till tolv års fängelse för mordförsök efter att ha släppt eller kastat sitt spädbarn nedför en kraftverksdamm..

BT - 04 maj 17 kl. 09:35

Dömdes för hundratals sexbrott - nu kommer hovrättens dom

Den 47-årige ulricehamnaren dömdes för hundratals sexbrott mot unga flickor, men överklagade. I morgon kommer hovrättens dom i målet..

SR - 24 maj 17 kl. 13:03

JK överklagar inte hovrättens dom om romregistret

Justitiekanslern väljer inte att överklaga hovrättens dom om romregistret. Skadeståndet står fast..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.