Aftonbladet > Sport

Friday, 24 May, 20:21

Aftonbladet - 26 feb 11 kl. 10:00

Petter Northug vägrar erkänna spurtförlust mot guldsvensken
Höll presskonferens i hemma-VM: Den har inte fått namnet Hellnerbacken..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Northug, VM, Hellnerbacken

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Petter, Northug, vägrar, erkänna, spurtförlustmot , guldsvensken
Eurosport - 09 okt 14 kl. 11:53

DOMEN: Petter Northug får fängelsestraff och böter

Petter Northug får 50 dagars fängelsestraff och böter på 185 000 norska kronor för fyllekörningen på 1.65 promille den 4 maj. Stjärnan åtalas på sex punkter och valde att erkänna samtliga under morgonens rättegång.

Trelleborgs Allehanda - 05 feb 14 kl. 15:56

Northug och Hattestad petade Krogh


Petter Northug eller Ola Vigen Hattestad? Resultatet blev att båda får åka för Norge i tisdagens OS-sprint i längdskidor.Det går ut över Finn Hågen Krogh, som var en av tre som hade lovats en plats.

Kristianstadsbladet - 05 feb 14 kl. 15:56

Northug och Hattestad petade Krogh


Petter Northug eller Ola Vigen Hattestad? Resultatet blev att båda får åka för Norge i tisdagens OS-sprint i längdskidor.Det går ut över Finn Hågen Krogh, som var en av tre som hade lovats en plats.

Barometern - 07 nov 13 kl. 15:23

Petter gjorde succé på Oscarsgymnasiet

I skolan kände han sig korkad och hade stora problem med språkämnen, i dag är han en hyllad textförfattare. På torsdagen höll Petter en uppskattad föreläsning på Oscarsgymnasiet. Petter berättade om sin uppväxt och hur han fick kämpa för att klara av skolan.

BT - 08 dec 14 kl. 15:31

Blåbrunt beslut ett slag mot välfärden

Oviljan till samarbete har funnits hela tiden hos allianspartierna. De betraktar sig själva som ”ett parti” – frågar man partiledarna en och en skulle de aldrig erkänna det – och tycker att de ska bilda regering trots att de förlorade valet, skriver S-ledamöter från Sjuhärad. Nu är det många politiska beslut som inte blir verkställda på grund av Sverigedemokraterna.

Dagens PS - 09 jan 18 kl. 11:00

De brinner för att hjälpa sina kunder

”Vi grundade ett nätverk för influencers – av influencers.” I Veckans Entreprenör lyfter vi entreprenörer, innovatörer och företagsledare som ritar om kartan över svenskt näringsliv. I artikelserien får du träffa personerna bakom nya, spännande startups och ta del av deras bästa tips för hur man lyckas.

BT - 20 aug 13 kl. 14:35

Omsorgen i Borås ska vara rättssäker

Alva Hjärth (C) refererar till Borås Tidnings artikel om en 91-årig kvinna, som enligt Hjärths beskrivning tycks ha bedömts enligt regler som ännu inte är antagna. Om så skulle ha skett måste vi rätta till det. Så får det inte fungera i ett rättssamhälle, skriver Lena Palmén och Petter Löberg.

BT - 05 jul 12 kl. 20:27

Tre mot en i regeringen om a-kassan

Folkpartiet, Centerpartiet och Kristdemokraterna vill backa från stora förändringar som gjordes i a-kassan 2007. En halv miljon lämnade a-kassan när avgifterna kraftigt höjdes. ?

BT - 05 jul 12 kl. 20:27

Tre mot en oma-kassefrågan

Folkpartiet, Centerpartiet och Kristdemokraterna vill backa från stora förändringar som gjordes i a-kassan 2007. En halv miljon lämnade a-kassan när avgifterna kraftigt höjdes.
?

Expressen - 30 maj 18 kl. 20:13

Hotelljättarnas beslut – förändrar: ”Missbruk”

Två stora hotellkedjor väljer att banta sitt plastanvändande i ett försök att bli mer miljövänliga. Däribland Petter Stordalen-ägda Comfort Hotels.  – Som för alla missbrukare så är första steget att bli nykter att erkänna sitt missbruk, Anna Spjuth, Comfort Hotels..

Expressen - 16 aug 18 kl. 16:13

Superduellen ställs in: ”En felbedömning...”

Det blir inte någon superduell på Solvalla under kriteriehelgen. Det skriver Svensk Travsport i ett pressmeddelande i dag. – Det är bara att erkänna att vi gjorde en felbedömning med The Showdown, säger ST:s sportchef Petter Johansson.

Fler nyheter från Aftonbladet

Aftonbladet - 1 timme sedan

”Är det terror kommer det påverka”

Aftonbladet - 1 timme sedan

Wennerholm: Så slutar VM-semifinalerna

Aftonbladet - 2 timmar sedan

Han kan offras – svensk pekas ut

Aftonbladet - 2 timmar sedan

Storstjärnan går miste om 300 miljoner

Aftonbladet - 5 timmar sedan

Tre Kronors sämsta facit på 28 årOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.