Affärsvärlden > Ekonomi

Sunday, 21 October, 15:33

Liknande nyheter

Taggar: Kronan, tappar, mark
DI - 14 sep 11 kl. 16:25

Räntor och valutor: Kronan tappar mark

Svenska och tyska marknadsräntor steg ordentligt med stigande börser på onsdagen och på valutamarknaden visade euron små förändringar mot dollarn. Kronan fortsatte att gå svagt och tappade mot både dollarn och euron..

Affärsvärlden - 26 feb 14 kl. 11:40

Kronan tappar mark

På valutamarknaden har kronan försvagats mot framför allt euron och pundet samtidigt som dollarn har tappat något mot euron..

DI - 15 sep 14 kl. 09:17

Räntor och valutor: Kronan tappar mark

Det svenska riksdagsvalet på söndagen har resulterat i ett osäkert parlamentariskt läge som har försvagat kronan något, medan det inte noteras några större rörelser på obligationsmarknaderna. Valutfallet beskrivs vara ganska väntat, även om det leder till ett komplicerat läge..

Affärsvärlden - 07 feb 17 kl. 16:35

Kronan tappar mark

Euron fortsätter att försvagas gentemot dollarn. Svenska kronan faller i värde mot de båda valutorna..

DI - 04 nov 11 kl. 09:09

Räntor och valutor: Kronan tappar mark

Tyska statspappersräntor noterar mindre förändringar på fredagsmorgonen, med en liten tendens till fortsatt brantning. Euron handlas samtidigt något högre mot andra valutor men tappar något i den europeiska morgonhandeln..

DI - 08 jan 14 kl. 16:50

Räntor och valutor: Kronan tappar

Den svenska kronan tappade mark mot världsvalutorna under onsdagens handel, samtidigt som de svenska räntorna sjönk ett par punkter. I USA steg räntorna efter att ADP redovisat sysselsättningstal som översteg marknadens förväntningar..

DI - 10 mar 11 kl. 16:32

Räntor och valutor: Kronan tappar mark

Efter att kreditvärderingsinstitutet Moody's på torsdagsmorgonen meddelade att de sänker Spaniens kreditbetyg sjönk marknadsräntorna tillbaka globalt och euron försvagades. Räntenedgången gröptes sedan ur en hel del innan svag amerikansk statistik åter fick räntorna att vända nedåt..

DI - 22 mar 11 kl. 16:41

Räntor och valutor: Kronan tappar mark

Tisdagen inleddes med bättre risksentiment, med stadiga uppgångar på Europabörserna, stigande räntor och starkare euro..

DI - 28 jul 11 kl. 09:13

Räntor och valutor: Kronan tappar mark

Marknaderna fortsätter att vara nervösa över statsskulderna på båda sidor Atlanten, en oro som nu även spetsats med svaga amerikanska konjunktursignaler. Börserna sjunker, yenen och dollarn stärks och räntorna i Europas kärna öppnar något ned..

DI - 19 aug 11 kl. 06:38

Räntor och valutor: Kronan tappar mark

Nedgångarna på världens börser har fortsatt med kraftiga ras i USA på torsdagskvällen följt av rejäla nedgångar i Asien under natten. Nedgångarna i Asien är dock inte riktigt av samma storlek som torsdagens ras i Europa. Dow Jones föll 3,7 procent på torsdagen, Nasdaq var ned 5,2 procent, och i skrivande stund är japanska Nikkei ned 1,8 procent..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - I förrgår: 08:10

Nytt nätverk: Leverantörer med den offentliga sektorn som kunder

Som leverantör och anbudsgivare i offentlig upphandling vet du att området kontinuerligt utvecklas – lagar och praxis förändras och uppdateras, arbetsprocesser utvecklas och best practice förfinas i takt med att anbudsgivare, upphandlare och annan expertis testar gränser och nya innovativa lösningar..

Affärsvärlden - Igår: 09:05

Det går fortfarande att fynda på aktiemarknaden

ODINs investeringsdirektör och förvaltare Vegard Søraunet hittar fortfarande fynd på aktiemarknaden. Det är lätt att ryckas med i en stark konjunkturcykel och han konstaterar att det någon gång kommer att vända..

Affärsvärlden - Igår: 15:52

Flera avhopp i Engelska skolans styrelse

Nuvarande ordförande i Engelska skolan Per Båtelson och bolagets grundare och storägare Barbara Bergström har avböjt omval till styrelsen..

Affärsvärlden - I förrgår: 07:25

Stark rapport från Volvo

Fordonstillverkaren AB Volvo redovisar en vinst före skatt på 9 698 miljoner kronor för tredje kvartalet. Det kan jämföras med en vinst på 6 917 miljoner kronor samma period året före..

Affärsvärlden - I förrgår: 08:11

Insidern: "Vi var blodtörstiga rävar"

– Vi var blodtörstiga rävar som kommit in i hönshuset. Hönshuset var staten med sin statskassa, och hönshuset stod öppet på vid gavel..

Affärsvärlden - I förrgår: 10:05

Ingen rull på Volvo trots stark rapport

Stockholmsbörsen handlades med successiv dragning nedåt i den inledande fredagshandeln, trots ett börsrally i Kina och en viss återhämtning för USA-terminerna efter torsdagskvällens amerikanska börsnedgångar..

Affärsvärlden - I förrgår: 08:16

Värmen sänkte Husqvarna

"Tredje kvartalet präglades i stor utsträckning av fortsatt varmt och torrt väder i de centrala och norra delarna av Europa, vilket hade en dämpande effekt på efterfrågan på produkter och tjänster för gräsklippning", skriver Husqvarna i rapporten..

Affärsvärlden - I förrgår: 07:10

Telia överraskar positivt

Telia redovisar en vinst före skatt på 3 234 miljoner kronor för tredje kvartalet 2018. Det kan jämföras med vinsten på 1 072 miljoner kronor motsvarande period i fjol..

Affärsvärlden - I förrgår: 07:15

Skanska vinstvarnar - USA-chef får gå

Skanska vinstvarnade på torsdagskvällen. Återigen är det nedskrivningar i USA som tynger resultatet. Nu får chefen för USA Civil lämna byggjätten med omedelbar verkan..

Affärsvärlden - I förrgår: 09:20

Chefsavhopp i Oscar Properties

 Bostadsutvecklaren Oscar Properties ändrar om i koncernledningen. Ulrika Stålberg utses till ny försäljningschef..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.