Affärsvärlden > Ekonomi

Wednesday, 16 January, 03:35

Liknande nyheter

Taggar: Kronan, tappar, mark
DI - 14 sep 11 kl. 16:25

Räntor och valutor: Kronan tappar mark

Svenska och tyska marknadsräntor steg ordentligt med stigande börser på onsdagen och på valutamarknaden visade euron små förändringar mot dollarn. Kronan fortsatte att gå svagt och tappade mot både dollarn och euron..

Affärsvärlden - 26 feb 14 kl. 11:40

Kronan tappar mark

På valutamarknaden har kronan försvagats mot framför allt euron och pundet samtidigt som dollarn har tappat något mot euron..

DI - 15 sep 14 kl. 09:17

Räntor och valutor: Kronan tappar mark

Det svenska riksdagsvalet på söndagen har resulterat i ett osäkert parlamentariskt läge som har försvagat kronan något, medan det inte noteras några större rörelser på obligationsmarknaderna. Valutfallet beskrivs vara ganska väntat, även om det leder till ett komplicerat läge..

Affärsvärlden - 07 feb 17 kl. 16:35

Kronan tappar mark

Euron fortsätter att försvagas gentemot dollarn. Svenska kronan faller i värde mot de båda valutorna..

DI - 04 nov 11 kl. 09:09

Räntor och valutor: Kronan tappar mark

Tyska statspappersräntor noterar mindre förändringar på fredagsmorgonen, med en liten tendens till fortsatt brantning. Euron handlas samtidigt något högre mot andra valutor men tappar något i den europeiska morgonhandeln..

DI - 08 jan 14 kl. 16:50

Räntor och valutor: Kronan tappar

Den svenska kronan tappade mark mot världsvalutorna under onsdagens handel, samtidigt som de svenska räntorna sjönk ett par punkter. I USA steg räntorna efter att ADP redovisat sysselsättningstal som översteg marknadens förväntningar..

DI - 10 mar 11 kl. 16:32

Räntor och valutor: Kronan tappar mark

Efter att kreditvärderingsinstitutet Moody's på torsdagsmorgonen meddelade att de sänker Spaniens kreditbetyg sjönk marknadsräntorna tillbaka globalt och euron försvagades. Räntenedgången gröptes sedan ur en hel del innan svag amerikansk statistik åter fick räntorna att vända nedåt..

DI - 22 mar 11 kl. 16:41

Räntor och valutor: Kronan tappar mark

Tisdagen inleddes med bättre risksentiment, med stadiga uppgångar på Europabörserna, stigande räntor och starkare euro..

DI - 28 jul 11 kl. 09:13

Räntor och valutor: Kronan tappar mark

Marknaderna fortsätter att vara nervösa över statsskulderna på båda sidor Atlanten, en oro som nu även spetsats med svaga amerikanska konjunktursignaler. Börserna sjunker, yenen och dollarn stärks och räntorna i Europas kärna öppnar något ned..

DI - 19 aug 11 kl. 06:38

Räntor och valutor: Kronan tappar mark

Nedgångarna på världens börser har fortsatt med kraftiga ras i USA på torsdagskvällen följt av rejäla nedgångar i Asien under natten. Nedgångarna i Asien är dock inte riktigt av samma storlek som torsdagens ras i Europa. Dow Jones föll 3,7 procent på torsdagen, Nasdaq var ned 5,2 procent, och i skrivande stund är japanska Nikkei ned 1,8 procent..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Budläge med hängslen och livrem

PORTFÖLJUPPDATERING Nordiska Värdeportföljen drar upp exponeringen mot ett Millicom "i spel" för strukturaffärer. En budspekulation med skapligt värderingsskydd på nedsidan..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Testad:nya BMW X5 M50d

Bekväm, solid och smidig. BMW:s nya X5 har prickat in de flesta rätt. Men allt är inte guld och gröna skogar – på tekniksidan finns det plumpar i registret..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Nevs kan bli viktig pusselbit i Evergrandes satsning

Nevs nya ägare investerade nyligen 17 miljarder i en kinesisk bilhandelskedja. Det kan ge Nevs ett enormt skyltfönster mot den kinesiska marknaden..

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

Raute rusar efter omvänd vinstvarning

Det finländska teknikbolaget Raute, vars kunder huvudsakligen återfinns inom trävarusektorn, steg i den inledande tisdagshandeln på Helsingforsbörsen sedan bolaget flaggat för högre försäljning och rörelseresultat än väntat..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Investering i nattsvart mörker

FONDER För den som tror på teorin att man ska investera när allt ser fullständigt hopplöst ut finns ett fondalternativ som uppfyller alla krav..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Ytterligare en bank lämnar råvaruhandel

Den franska storbanken BNP Paribas håller på att stänga ned sin handel i råvaruderivat i USA, rapporterar Bloomberg News med hänvisning till anonyma källor..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Analytiker: Libertys skuldsättning kan hindra Millicom-affär

Den sydamerikanska mobiloperatören Liberty Latin Americas (Lilaks) skuldsättning kan utgöra ett hinder för ett uppköp av Millicom..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Tuff start för börsdebutant

Stockholmsbörsen stiger på tisdagsförmiddagen likt omvärldsbörserna med dragkraft från kinesiska uttalanden om skattesänkningar i spåren av måndagens svaga exportdata..

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

Wahlroos: "Uppgången är en 'dead cat bounce'"

Den begränsade återhämtningen som skett på aktiemarknaderna sedan årsskiftet är troligtvis bara en så kallad 'dead cat bounce' - en tillfällig indexuppgång..

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

SBAB sänker långa boräntor

SBAB sänker sina bolåneräntor med 4-10 års löptid, med 12-26 punkter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.