Affärsvärlden > Ekonomi

Tuesday, 24 April, 04:46

Affärsvärlden - 23 feb 11 kl. 06:44

Kronan tappar markDen svenska kronan tappar mark mot bde dollarn och euron under onsdagsmorgonen..
Läs mer på Affärsvärlden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kronan, tappar, mark
DI - 14 sep 11 kl. 16:25

Räntor och valutor: Kronan tappar mark

Svenska och tyska marknadsräntor steg ordentligt med stigande börser på onsdagen och på valutamarknaden visade euron små förändringar mot dollarn. Kronan fortsatte att gå svagt och tappade mot både dollarn och euron..

Affärsvärlden - 26 feb 14 kl. 11:40

Kronan tappar mark

På valutamarknaden har kronan försvagats mot framför allt euron och pundet samtidigt som dollarn har tappat något mot euron..

DI - 15 sep 14 kl. 09:17

Räntor och valutor: Kronan tappar mark

Det svenska riksdagsvalet på söndagen har resulterat i ett osäkert parlamentariskt läge som har försvagat kronan något, medan det inte noteras några större rörelser på obligationsmarknaderna. Valutfallet beskrivs vara ganska väntat, även om det leder till ett komplicerat läge..

Affärsvärlden - 07 feb 17 kl. 16:35

Kronan tappar mark

Euron fortsätter att försvagas gentemot dollarn. Svenska kronan faller i värde mot de båda valutorna..

DI - 04 nov 11 kl. 09:09

Räntor och valutor: Kronan tappar mark

Tyska statspappersräntor noterar mindre förändringar på fredagsmorgonen, med en liten tendens till fortsatt brantning. Euron handlas samtidigt något högre mot andra valutor men tappar något i den europeiska morgonhandeln..

DI - 08 jan 14 kl. 16:50

Räntor och valutor: Kronan tappar

Den svenska kronan tappade mark mot världsvalutorna under onsdagens handel, samtidigt som de svenska räntorna sjönk ett par punkter. I USA steg räntorna efter att ADP redovisat sysselsättningstal som översteg marknadens förväntningar..

DI - 10 mar 11 kl. 16:32

Räntor och valutor: Kronan tappar mark

Efter att kreditvärderingsinstitutet Moody's på torsdagsmorgonen meddelade att de sänker Spaniens kreditbetyg sjönk marknadsräntorna tillbaka globalt och euron försvagades. Räntenedgången gröptes sedan ur en hel del innan svag amerikansk statistik åter fick räntorna att vända nedåt..

DI - 22 mar 11 kl. 16:41

Räntor och valutor: Kronan tappar mark

Tisdagen inleddes med bättre risksentiment, med stadiga uppgångar på Europabörserna, stigande räntor och starkare euro..

DI - 28 jul 11 kl. 09:13

Räntor och valutor: Kronan tappar mark

Marknaderna fortsätter att vara nervösa över statsskulderna på båda sidor Atlanten, en oro som nu även spetsats med svaga amerikanska konjunktursignaler. Börserna sjunker, yenen och dollarn stärks och räntorna i Europas kärna öppnar något ned..

DI - 19 aug 11 kl. 06:38

Räntor och valutor: Kronan tappar mark

Nedgångarna på världens börser har fortsatt med kraftiga ras i USA på torsdagskvällen följt av rejäla nedgångar i Asien under natten. Nedgångarna i Asien är dock inte riktigt av samma storlek som torsdagens ras i Europa. Dow Jones föll 3,7 procent på torsdagen, Nasdaq var ned 5,2 procent, och i skrivande stund är japanska Nikkei ned 1,8 procent..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Aluminiumpriset sjunker på besked om lättade sanktioner

USA kan komma att lätta på sanktionerna mot det ryska bolaget Rusal om Oleg Deripaska frånsäger sig kontrollen..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Risk för rekyl under rapportveckan

Rapportsäsongen har inletts starkt och flera av de rapporterande bolagen har belönats med rejäla kursuppgångar. Men det finns risk för att börsyran dämpas i veckan..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Alfa Laval och Tele2 rapportvinnare

Stockholmsbörsen handlas något högre på måndagen medan de större europeiska handelsplatserna var marginellt lägre vid lunchtid. Alfa Laval, Tele2 och MTG stod samtliga för uppgångar efter starka rapporter..

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Tencent tar rygg på Spotify

Kinesiska musikstreamingtjänsten Tencent förbereder en börsnotering som kan komma att värdera bolaget till 25 miljarder dollar, motsvarande 210 miljarder kronor, enligt bedömare..

Affärsvärlden - 19 timmar sedan

Rekordstarkt första kvartal för Beijer Ref

Kylkoncernen Beijer Ref hade en bra start på året och marginalen förbättrades till 6,6 procent under första kvartalet, jämfört med 4,8 procent motsvarande period i fjol. Den organiska tillväxten uppgick till nära 13 procent..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Vitec ökar omsättningen

Programvarubolaget Vitec redovisar ett resultat efter skatt på 19,8 miljoner kronor för det första kvartalet 2018 (18,8). Resultatet per aktie uppgick till 0:66 kronor (0:63)..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

EU granskar Italiens lån till Alitalia

EU-kommissionen har beslutat starta en fördjupad undersökning om Italiens brygglån på 900 miljoner euro till krisdrabbade Alitalia utgör otillåtet statsstöd..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Högre vinst och orderingång i Alfa Laval

Resultat och den organiska orderingången stiger i verkstadskoncernen Alfa Laval..

Affärsvärlden - 20 timmar sedan

MTG-vd: Viaplay är vår viktigaste drivkraft

MTG:s intäkter växte sammantaget med drygt 9 procent organiskt i det första kvartalet och utfallet på 4.674 miljoner kronor var 4 procent än snittförväntningarna, enligt SME Direkt..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Sveaskogs ökar omsättning och rörelseresultat

Statliga Sveaskogs operativa rörelseresultat för det första kvartalet steg 3 procent till 393 miljoner kronor (383)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.