BT > Utrikes

Tuesday, 26 January, 15:59

BT - 20 feb 11 kl. 19:42

Demonstrant dödsskjuten i Jemen
Polis i Jemen sköt i dag ihjäl en demonstrant i staden Aden i syd, enligt vittnen och sjukvårdspersonal.
En demonstrant skadades också när polisen sköt tårgas och kulor mot hundratals protesterande människor i stadsdelen Sheikh Osman när de krävde president Salehs avgång.
Antalet dödsoffer vid protester i Aden är nu uppe i elva människor, enligt AFP.
Också i staden Ibb, som ligger mellan Aden och huvudstaden Sanaa, slog ett 1 000-tal demonstranter upp tältläger. I Taiz en bit längre söderut fortsatte en sittdemonstration för nionde dagen i rad.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Jemen, Aden, Sheikh Osman, Salehs, AFP, Ibb, Sanaa, Taiz, Baoum, Sydjemen, Ali Abdullah Saleh

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Demonstrant, dödsskjuteni , Jemen
BT - 06 apr 11 kl. 10:13

Demonstrant dödad i Jemen

De blodiga oroligheterna fortsätter i Jemen. En demonstrant sköts till döds och 30 andra skadades under natten till onsdagen i staden Taez, söder om huvudstaden Sanaa, enligt vittnen.
Tiotusentals regimkritiska demonstranter marscherade mot lokala myndighetskontor i centrala Taez när polis och demonstranter drabbade samman sent i tisdags.

Expressen - 21 feb 11 kl. 09:16

Demonstrant dödad i Jemen

En demonstrant uppges ha skjutits ihjäl av polis i Aden i södra Jemen på måndagen, enligt vittnen och läkare. Fyra personer ska också ha skadats, en av dem allvarligt..

Helsingborgs Dagblad - 13 apr 11 kl. 08:52

Demonstrant dödad i Jemen

En regimkritisk demonstrant sköts ihjäl och fyra skadades när armén öppnade eld mot protesterande i staden Aden i södra Jemen på onsdagen. Även från huvudstaden Sanaa rapporterades om flera skadade i oroligheter sedan styrkor lojala med den oppositionsstödjande armégeneralen Ali Mohsen drabbat samman med säkerhetspolis..

DN - 13 apr 11 kl. 08:58

En demonstrant död i Jemen

En demonstrant dödades och fyra skadades i sammandrabbningar i södra Jemen på onsdagen. Det sedan polis öppnat eld för att skingra demonstranterna i staden Aden..

Helsingborgs Dagblad - 15 mar 11 kl. 12:24

Demonstrant dödad i Jemen

En oppositionsaktivist sköts ihjäl på tisdagen i en "väpnad strid" med regimtrogna demonstranter i norra Jemen, uppger säkerhetstjänstemän. Dödsskjutningen inträffade i provinsen al-Jawf. Minst ett 30-tal människor har dödats under de senaste månadernas protester mot president Ali Abdullah Salehs långvariga styre..

BT - 15 mar 11 kl. 12:23

Demonstrant dödad i Jemen

En oppositionsaktivist sköts ihjäl på tisdagen i en "väpnad strid" med regimtrogna demonstranter i norra Jemen, uppger säkerhetstjänstemän.
Dödsskjutningen inträffade i provinsen al-Jawf.
Minst ett 30-tal människor har dödats under de senaste månadernas protester mot president Ali Abdullah Salehs långvariga styre.

NT - 04 apr 11 kl. 11:09

Demonstrant ihjälskjuten i Jemen

Den jemenitiska armén har skjutit en person till döds vid demonstrationer i staden Taiz i södra Jemen, uppger ett vittne till nyhetsbyrån AFP. Ett trettiotal personer ska också ha skadats. Vid demonstrationer i Hudaida skadades över 400 demonstranter..

SR - 19 feb 11 kl. 10:58

Demonstrant ihjälskjuten i Jemen

I Jemens huvudstad Sanaa sköts en person ihjäl i dag och fem skadades när demonstranter kom i strid med regeringstrogna..

DN - 21 feb 11 kl. 07:41

Polis i Jemen sköt ihjäl demonstrant

Polis sköt ihjäl en demonstrant och skadade fyra andra i Jemen på måndagen. Från andra delar av Mellanöstern rapporteras om nya demonstrationer ? och befarade våldsamheter..

Nyheter 24 - 13 apr 11 kl. 10:59

Minst sex demonstranter dödade i Jemen


Upproren fortsätter kräva människoliv. SANAA. Fyra poliser och en officer som allierat sig med de regimkritiska demonstranterna i Jemen har dödats utanför huvudstaden Sanaa.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.