Expressen > Nyheter

Saturday, 27 February, 10:00

Expressen - 23 feb 21 kl. 23:14

Twitter stänger ner ryska och iranska fejkkontonTwitter har stängt ner 373 konton med kopplingar till Iran, Ryssland och Armenien, skriver företaget på sin hemsida.Kontona misstänks ha använts för att ”störa” det amerikanska valet och sprida felaktigheter om Azerbajdzjan..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Iran, Armenien, Azerbajdzjan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Twitter, stänger, ner, ryskaoch , iranska, fejkkonton
Sydsvenskan - 29 sep 17 kl. 06:40

Twitter stänger ner ryskkopplade konton

Twitter uppger att man har stängt ner flera konton som kan ha använts i den misstänkta ryska desinformationskampanjen under USA-valet förra året. Men mediejätten kritiseras för att inte ta frågan på tillräckligt stort allvar. Det var när Twitter-repre.

Helsingborgs Dagblad - 29 sep 17 kl. 06:40

Twitter stänger ner ryskkopplade konton

Twitter uppger att man har stängt ner flera konton som kan ha använts i den misstänkta ryska desinformationskampanjen under USA-valet förra året. Men mediejätten kritiseras för att inte ta frågan på tillräckligt stort allvar. Det var när Twitter-repre.

GöteborgsPosten - 29 sep 17 kl. 07:57

Twitter stänger ner ryskkopplade konton

Twitter uppger att man har stängt ner flera konton som kan ha använts i den misstänkta ryska desinformationskampanjen under USA-valet förra året. Men mediejätten kritiseras för att inte ta frågan på tillräckligt stort allvar..

UNT - 29 sep 17 kl. 07:57

Twitter stänger ner ryskkopplade konton

Twitter uppger att man har stängt ner flera konton som kan ha använts i den misstänkta ryska desinformationskampanjen under USA-valet förra året..

Expressen - 23 okt 18 kl. 04:41

Twitter stänger ner 18 konton med kopplingar till Infowars

Twitter har stängt ner 18 konton med kopplingar till sajten Infowars, uppger en talesperson för CNN.Kontona stängs delvis ner för att ha försökt hjälpa Infowars och sajtens grundare Alex Jones att kringgå den avstängning som gjordes mot honom i september..

DN - 31 jan 19 kl. 20:58

Facebook och Twitter stänger ner tusentals konton kopplade till Iran

Facebook och Twitter meddelar att de har stängt ner tusentals konton kopplade till en iransk desinformationskampanj..

DN - 31 jan 19 kl. 20:58

Facebook och Twitter stänger ner tusentals ”manipulerande” konton

Facebook och Twitter meddelar att de har stängt ner en stor mängd ”falska” konton inblandade i desinformationskampanjer. Kontona ska vara kopplade till Iran, Ryssland och Venezuela..

SR - 22 jul 20 kl. 14:26

Twitter stänger ner konspirationsteori-konton

7000 Twitterkonton kopplade till konspirationsteorin QAnon stängs av..

E24 - 17 nov 16 kl. 06:43

Twitter stänger av högerprofiler i USA

Twitter stänger ned ett antal konton som tillhör användare med koppling till starka högerkrafter i USA, även kallad alt-right-rörelsen, som anklagats för kopplingar till vit makt-grupper. Den löst sammansatta rörelsen anses ha haft betydelse för valutgången..

DN - 07 jul 18 kl. 20:30

Twitter stänger av en miljon bluffkonton om dagen

Mikrobloggen Twitter stänger av omkring en miljon bluffkonton varje dag. Under maj och juni kastades 70 miljoner misstänkta användare ut..

Expressen - 29 sep 17 kl. 07:24

Twitter stänger 201 konton – kopplas till ryska agenter

Twitter har stängt ner 201 konton som kunde kopplas till ryska agenter.Tillsammans med det Kremlvänliga mediehuset Russia Today ska agenterna ha lagt miljontals kronor på att annonsera på Twitter för att påverka USA:s politik, skriver Washington Post.Nu får företaget kritik för att man inte genomfört någon granskning tidigare..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.