Nerikes Allehanda > Nyheter

Saturday, 27 February, 16:39

Nerikes Allehanda - 23 feb 21 kl. 22:10

Ebert avgjorde tre dagar efter att han klev av – berättar om nya skadekänningen: ”Vill inte göra något dumt”I lördags avbröt Nick Ebert matchen mot Leksand med en period kvar. Med skadekänning. På tisdagen....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Nick Ebert, Leksand

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ebert, avgjorde, tre, dagarefter att han , klevav , berättar om nya skadekänningen Vill inte göra något dumt
Dagen - 28 apr 11 kl. 03:00

Salig blandning på Tre dagar i Huskvarna

Påskkonferensen Tre dagar hölls i år för sjunde gången i Kungsporten Huskvarna. Mellan 400 och 500 ungdomar övernattade och åt där, men både på långfredagen och påskafton var kyrkan fullsatt - 1 100 personer. Tre dagar är en salig blandning av musik, undervisning och olika aktiviteter.

Cornucopia - 17 aug 17 kl. 12:36

Svenska Spels spelombudstjänst har legat nere i tre dagar

Det svenska statliga hasardspelsbolaget Svenska Spels webtjänst för spelombud har nu legat nere i tre dagar. Butiker har enligt uppgifter till bloggen inte vare sig kunnat sälja eller lösa in lotter de senaste dagarna.

Sedan förra året används inte längre de gamla terminalerna för Svenska Spels ombud, utan en webbaserad tjänst.

Skånskan - 06 maj 16 kl. 15:01

Gjorde hembesök bara tre dagar innan misstänkt spädbarnsmord

Malmö Bara tre dagar innan polisen grep de båda föräldrarna misstänkta för att ha mördat sitt spädbarn var socialen på besök hos familjen för att se hur hemförhållandena var för barnet. Nu anmäler kommunen sig själva.I mitten av april larmades ambulansen.

Uppsalanyheter.se - 20 apr 17 kl. 00:19

Flottsundsbron stängs av för all trafik i tre dagar

Från och med idag torsdagmorgon och under tre dagar fram stängs Flottsundsbron av för all trafik. På lördag öppnas den åter igen när invigningen sker.Från och med idag torsdagmorgon och under tre dagar fram stängs Flottsundsbron av för all trafik.

Kristianstadsbladet - 04 apr 13 kl. 10:08

Helt liv på tre dagar i Kushnerdrama

En 70-årig familjefar tänker ta sitt liv. Barnen samlas. Där börjar den amerikanske dramatikern Tony Kushners rappa och samhällskritiska pjäs om italienskättade familjen Marcantonio.

SmålandsPosten - 03 nov 14 kl. 06:03

3?700 hundar ställdes ut under tre dagar

I dagarna tre har 3?700 hundar visat upp sig från sin bästa sida under den årliga internationella hundutställningen i Tipshallen.
– Vi är mycket nöjda, säger Lotta Hallberg.

SmålandsPosten - 03 nov 14 kl. 06:03

3 700 hundar ställdes ut under tre dagar

I dagarna tre har 3 700 hundar visat upp sig från sin bästa sida under den årliga internationella hundutställningen i Tipshallen.
– Vi är mycket nöjda, säger Lotta Hallberg. För sextonde året i rad har hundfolk intagit stan i dagarna tre för att i en mängd olika ringar få sina hundar bedömda av domare från flera olika länder.

SmålandsPosten - 09 jan 15 kl. 20:17

Tre dagar av terror är över

Polisen stormade både den plats där de två massakermisstänkta männen varit förskansade nordost om Paris och den butik i Paris där en tredje man hållit gisslan.
Alla de tre männen dödades.
Fyra i gisslan i Paris har mist livet.

Sydsvenskan - 02 apr 11 kl. 06:30

Svar inom tre dagar lovas

Inom tre dagar ska en patient få svar på om han eller hon har drabbats av cancer, lovar ledningen för det regionala cancercentret.
Långa väntetider och brist på kontinuitet är det som cancerpatienterna i södra sjukvårdsregionen klagar på mest.För att snabba på vårdtiderna har det regionala cancercentret i Skåne inlett en genomgång av hela patientprocessen för de tio vanligaste cancerformerna.

Magazin24 - 26 mar 13 kl. 20:06

Två hastighetsöverträdelser på tre dagar

En kvinna från Kolsva döms till böter efter att ha överstigit hastighetsbegränsningar två gånger på tre dagar. I mars 2012 körde kvinnan bil på länsväg 250 i 98 kilometer timmen, trots att den lagliga hastigheten var 90 kilometer i timmen. Tre dagar senare åkte kvinnan dit igen.

Sydsvenskan - 17 feb 15 kl. 08:32

Skadad äldre låg tre dagar på golv

En kvinna på ett äldreboende i Karlskrona som glömt ta på sig trygghetslarmet tvingades ligga på badrumsgolvet i tre dagar med bruten arm efter att ha ramlat omkull. Trots att personalen enligt ett biståndsbeslut ska ringa henne varje förmiddag tog det tre nätter och två dagar innan nattpersonal upptäckte henne, rapporterar Blekinge Läns Tidning.Kvinnan, som ramlade i slutet av november förra året, fick frakturer på axel och arm och klarade inte av att ta sig upp på egen hand.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.