SVT > Sport

Monday, 08 March, 03:53

SVT - 23 feb 21 kl. 22:02

Stefan Åsberg: ”Det är olyckan som alla i USA talar om”Nyheten om golfikonen Tiger Woods bilolycka dominerar nu nyhetsflödet i amerikansk press. Det berättar SVT:s korrespondent Stefan Åsberg. – Det är olyckan som alla i USA talar om, säger han..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Åsberg, USA, Tiger Woods, SVT, Stefan Åsberg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stefan, ÅsbergDet är , olyckansom alla i , USA, talar om
Dagens Media - 18 dec 19 kl. 11:28

Stefan Åsberg ny USA-korre

Efter årsskiftet blir Stefan Åsberg, mångårig utrikesreporter, korrespondent i USA för SVT:s räkning..

SVT - 30 dec 19 kl. 09:40

Stefan Åsberg tillbaka som SVT:s USA-korrespondent

Vid årsskiftet ersätter Stefan Åsberg Carina Berfeldt som SVT:s USA-korrespondent. Det blir hans tredje vända i som korrespondent i landet..

SVT - 27 maj 20 kl. 07:22

Stefan Åsberg: ”De angriper personen som betytt mest för bolaget”

Det har länge funnits kritik mot att Twitter inte agerat mot USA:s president Donald Trump som anklagats för att sprida felaktiga uppgifter genom sina tweets. – Det skapar en ganska konstig situation, man agriper den person som betytt mest för bolaget, säger SVT:s USA-korresopndent Stefan Åsberg till Morgonstudion..

Dagens Media - 09 jun 15 kl. 10:42

Stefan Åsberg ersätter Samir Abu Eid

SVT:s tidigare USA-korrespondent Stefan Åsberg blir ny utrikeskorrespondent i Mellanöstern..

SVT - 11 feb 20 kl. 10:04

Stefan Åsberg: Biden har många bekymmer just nu

I dag står delstaten New Hampshire näst på tur i primärvalen för att utse vem som ska få utmana Trump om presidentposten i höst. New Hampshire är en jätteliten delstat med 1,3 miljoner invånare. Trots det är resultatet ganska avgörande för kandidaterna, menar SVT:s USA korrespondent Stefan Åsberg..

SVT - 27 aug 20 kl. 22:30

Stefan Åsberg: ”Har aldrig upplevt att idrotten tagit så tydlig politisk ställning som nu”

SVT:s korrespondent Stefan Åsberg är inne på sin tredje vända som korrespondent i USA. Men han har aldrig upplevt att idrottarna i landet tar så tydlig politisk ställning som nu. – Man försöker nu använda sitt inflytande och sin stjärnstatus för att skapa förändring i samhället, säger han i kvällens sportnytt..

SVT - 19 dec 16 kl. 18:47

Stefan Åsberg: Dåliga nyheter på alla sätt

SVT:s Mellanösternkorrespondent Stefan Åsberg, som själv bor i Turkiet, blev överraskad av dagens attack mot den ryske ambassadören i Turkiet. – Det är en oerhört allvarlig händelse vi just nu upplever. Ryssland tar det här på största allvar, säger han..

SVT - 01 apr 17 kl. 22:41

Stefan Åsberg: Erdogan i desperat behov av kurdiskt väljarstöd

En allt mera pressad president Erdogan har under lördagen hållit valmöte i den kurddominerade provinsen Diyarbakir – ett område och en del av befolkningen han tidigare förskjutit. SVT Nyheters Mellanösternkorrespondent Stefan Åsberg svarar på frågor om den turkiska valupptakten som blir allt mer uppskruvad..

SVT - 09 dec 17 kl. 15:53

Stefan Åsberg: Risken för attacker i Europa kan öka när IS trycks tillbaka i Mellanöstern

Kriget mot IS i Irak är över. Det säger landets premiärminister Haider al-Abadi. SVT:s Mellanösternkorrespondent Stefan Åsberg menar dock att terroristerna fortfarande kan utföra attentat och att risken för attacker i Europa ökar..

SVT - 22 jan 18 kl. 06:59

Stefan Åsberg: ”Människor svälter medan nödhjälpen inte kan ta sig fram”

SVT Nyheters team är på plats i Jemen där läget akut. Mellanösternkorrespondent Stefan Åsberg vittnar om utbredd svält, undernäring och problem att behandla enkla sjukdomar..

SR - 23 jan 18 kl. 06:00

Niclas Berglund och Stefan Åsberg får Nils Horner-priset

Nils Horner-priset 2018 tilldelas Niclas Berglund och Stefan Åsberg. Motiveringen lyder: ”För att de med inlevelse och medkänsla låter oss se de konsekvenser krig och konflikter får för civilbefolkningen.”.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.