Aftonbladet > Nyheter

Tuesday, 02 March, 00:03

Aftonbladet - 23 feb 21 kl. 21:36

Interna kritiken mot ambulansflyget växer▸ Regionernas satsning på ambulansflyg präglas av ökade kostnader och stora förseningar..
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Interna, kritikenmot , ambulansflyget, växer
SVT - 12 okt 16 kl. 20:57

Interna kritiken växer mot Ericssons förlust

Efter Ericssons överraskande börsras växer nu missnöjet mot ledningen bland både fack och anställda. Enligt flera anställda SVT Nyheter pratat med förbereder sig många nu på att söka andra jobb..

Alliansfritt Sverige - 27 maj 14 kl. 10:40

Interna kritiken mot M-ledningen växer

Intern kritik i Moderaterna hålls i regel intern. Till skillnad från exempelvis Folkpartiet och de rödgröna partierna brukar ledande moderater väldigt sällan kritiserar andra ledande moderater. Deras partikultur är sådan.

Aftonbladet - 27 maj 14 kl. 21:21

Interna kritiken i Moderaterna växer

Sydöstran - 04 mar 16 kl. 16:40

Interna kritiken växer

Även om språkröret tillika språkröret Gustav Fridolin, (MP), tycker regeringens beslut om en hårdare flyktingpolitik mest är "skit" sitter han och hans parti kvar i regeringen. Förra veckoslutet arrangerade Miljöpartiet en dialogkonferens om migrations- och etableringspolitik..

E24 - 28 mar 16 kl. 08:00

Kritiken växer mot Brasiliens OS-planer

Entreprenörskapet i Rio blomstrar och många drar nytta av de höjda priserna inför OS i Brasilien. SvD har besökt staden där kritiken nu växer för att spelen hålls mitt i en ekonomisk kris..

Vestmanlands Läns Tidning - 19 dec 19 kl. 06:00

Vardaga vägrar ta till sig av kritiken – nu växer oron kring Trumslagarbacken: ”Vi är väldigt bekymrade”

Det har strömmat in klagomål till kommunen sedan företaget Vardaga tog över driften av....

YLE - 06 aug 13 kl. 04:27

Interna budgetsamtal inleds idag

Finansministeriets ledande tjänstemän samlas i dag på herrgården Königstedt för interna budgetsamtal. Varken stimulanspengar eller nya nedskärningar finns på föredragningslistan, Finansministeriet räknade i juni med att bruttonationalprodukten i år krymper med 0,4 i förhållande till förra året och att exporten inte växer alls. Under de två närmaste åren växer den finländska exporten långsammare än världshandeln.

YLE - 06 aug 13 kl. 05:33

Dags för interna budgetsamtal

Finansministeriets ledande tjänstemän samlas i dag på herrgården Königstedt för interna budgetsamtal. Varken stimulanspengar eller nya nedskärningar finns på föredragningslistan. Finansministeriet räknade i juni med att bruttonationalprodukten i år krymper med 0,4 i förhållande till förra året och att exporten inte växer alls.

Ekonomistas - 26 maj 14 kl. 07:11

Om Pikettys dataserier och kritiken från Financial Times

Thomas Piketty och hans nya bok Capital in the 21 Century har rönt enorm uppmärksamhet i hela världen (och kommenterats av oss bl a här, här). Boken har huvudsakligen fått beröm men en del skeptiska kommentarer har också hörts. I helgen publicerade Financial Times en kritisk granskning av bokens fördelningsstatistisk och hävdade att man funnit flera indikationer på felaktigheter och att dessa rentav kan ändra vissa av bokens centrala slutsatser.

SvD - 22 sep 15 kl. 09:00

Kritiken mot Ungerntema på Bokmässan växer

De senaste veckorna har kritiken mot Ungerns agerande i flyktingkatastrofen varit massiv. När nu Bokmässan i Göteborg startar, med Ungern som fokusland, växer kritiken mot arrangörerna. Programchefen Daniel Levin lovar att nya programpunkter, som är mer kritiska mot Ungerns migrationspolitik, kommer att presenteras senare i veckan..

Expressen - 09 nov 12 kl. 23:22

Skolan larmade aldrig ? nu växer kritiken

Anna kom aldrig till skolan, men föräldrarna larmades inte. Nu växer kritiken mot Skårsskolan, men enligt skollagen har inget fel begåtts. ?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.