GöteborgsPosten > Nyheter

Thursday, 25 February, 05:55

GöteborgsPosten - Igår: 21:01

Stora störningar för bank-id: "Ingen prognos"E-legitimationen bank-id har stora störningar i sin tjänst. Problemen har pågått sedan 19.45..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stora störningarför , bank-idIngen , prognos
DI - 05 okt 11 kl. 11:08

Danske Bank sänker prognos för 2012

Danske Bank bedömer att Sveriges ekonomiska tillväxt, mätt som BNP, kommer att uppgå till kalenderkorrigerade +4,0 procent under 2011, jämfört med året innan, och därefter bli +1,2 procent under 2012..

YLE - 13 jun 17 kl. 11:23

Positiv prognos också från Finlands Bank

Finlands Bank förutspår en ekonomisk tillväxt på 2,1 procent detta år. Det är en försiktigare prognos än Nordeas optimistiska 3 procent. Enligt Finlands Bank fortsätter tillväxten också de kommande två åren, även om den saktar in.

BT - 25 okt 11 kl. 08:29

Deutsche Bank vände till vinst

Den tyska storbanken Deutsche Bank vände till vinst under tredje kvartalet. Resultatet blev en vinst före skatt på 0,9 miljarder euro för årets tredje kvartal, vilket kan jämföras med en snittprognos bland analytiker på 572 miljoner euro.
Under samma kvartal i fjol gjorde Deutsche Bank en förlust på 1,05 miljarder euro.

DI - 24 jul 17 kl. 18:56

Kortbetalningar ligger nere - ingen prognos för när problemet är löst

Det går just nu inte att betala med kort i många svenska butiker. Kortterminalbolaget Babs Paylink har akuta driftstörningar och ingen prognos för när det ska vara åtgärdat..

DI - 14 jan 16 kl. 15:10

Danske Bank räknar med att Ingves sänker i februari

Efter den låga inflationen i december ändrar Danske Bank sin prognos och tror nu att den räntesänkning de tidigare såg i april i stället kommer vid räntemötet i februari (senast)..

Aftonbladet - 14 jun 18 kl. 08:21

Tekniskt haveri för bank-id – prognos saknas

YLE - 13 jan 16 kl. 14:42

Arbetslöshet och skulder oroar Finlands Bank

Finlands Bank är oroad över de finländska hushållens skuldsättning och de höga arbetslöshetssiffrorna. I sin senaste ekonomiska översikt säger centralbanken att det i nuläget är svårt att upptäcka statistiska uppgifter som skulle tyda på att ekonomin är på väg uppåt. Tillväxten för 2015 kommer att ligga kring noll procent.

Expressen - 14 jun 18 kl. 08:12

Störningar i bank-ID: "Har ingen prognos i nuläget"

Bank-ID-appen har drabbats av störningar som drabbar Android-telefoner. Felsökning pågår men problemet ska ha uppstått efter att en tidigare version avvecklats under natten. – Vi jobbar med det så intensivt vi kan.

Helsingborgs Dagblad - 07 jul 19 kl. 17:18

Kraftiga nedskärningar inom Deutsche Bank

Kraftiga nedskärningar väntar inom Deutsche Bank, sedan en prognos visat på en nettoförlust på 2,8 miljarder euro hos den tyska storbanken under det andra kvartalet, skriver Bloomberg. 18 000 jobb ska bort fram till 2022, rapporterar nyhetsbyrån AFP. De.

Dagens PS - 27 mar 18 kl. 08:52

Svart prognos för Sverige – bostadspriserna boven

Danske Bank spår fortsatta boprisfall med dramatiska effekter för landets ekonomi som helhet, enligt ett nyhetstelegram nu på morgonen. Nyhetsbyrån Direkt rapporterar om att Danske Bank räknar med att bostadspriserna i Sverige väntas fortsätta sjunka. Det får i sin tur bostadsbyggandet att minska.

DI - 07 jul 19 kl. 17:22

Var femte anställd inom Deutsche Bank sparkas

Kraftiga nedskärningar väntar inom Deutsche Bank, sedan en prognos visat på en nettoförlust på 2,8 miljarder euro hos den tyska storbanken under det andra kvartalet, skriver Bloomberg..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.