GöteborgsPosten > Nyheter

Sunday, 28 February, 19:17

GöteborgsPosten - 23 feb 21 kl. 21:28

Depardieu anklagas för våldtäktDen franske skådespelaren Gerard Depardieu anklagas för våldtäkt och sexuella övergrepp på en kvinnlig skådespelare i 20-årsåldern, skriver nyhetsbyrån AFP som hänvisar till en källa inom rättsväsendet..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Gerard Depardieu, AFP

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Depardieu, anklagasför , våldtäkt
Expressen - 30 aug 18 kl. 18:27

Gérard Depardieu anklagas för våldtäkt och övergrepp

Den franska skådespelaren Gérard Depardieu anklagas för våldtäkt och sexuella övergrepp, enligt BBC..

Dagens PS - 20 okt 17 kl. 14:49

Medieprofilen Virtanen anklagas för våldtäkt

Aftonbladets kände journalist har gått under jorden. Debatten rasar om hur godtyckligt svenska medier hanterar pressetiken. Expressen har outat TV4-profilen Martin Timell, som lämnat sin tjänst som programledare för kanalen efter att flera kvinnor påstår sig ha utsatts för både verbala och fysiska sextrakasserier av den kände programledaren.

Sydsvenskan - 27 apr 15 kl. 16:26

Åtal mot man som teg om barnvåldtäkt

En 30-årig man anklagas för brott sedan han underlåtit att avslöja eller anmäla en barnvåldtäkt i en bostad i Falkenberg i fjol somras.Enligt åtalet i Varbergs tingsrätt befann han sig i närheten när det misstänkta brottet begicks mot ett tolvårigt barn.Den som anklagas för själva våldtäkten, en 25-årig man, åtalas också.

Helsingborgs Dagblad - 27 apr 15 kl. 16:26

Åtal mot man som teg om barnvåldtäkt

En 30-årig man anklagas för brott sedan han underlåtit att avslöja eller anmäla en barnvåldtäkt i en bostad i Falkenberg i fjol somras.Enligt åtalet i Varbergs tingsrätt befann han sig i närheten när det misstänkta brottet begicks mot ett tolvårigt barn.Den som anklagas för själva våldtäkten, en 25-årig man, åtalas också.

Skånskan - 21 mar 19 kl. 09:58

Ronaldo anklagas för våldtäkt – Juventus flyttar fotbollsturnén

Fotboll Juventus stjärna Christiano Ronaldo anklagas för våldtäkt i USA och sätter han sin fot i landet riskerar han att gripas. Enligt källor till New York Times är det anledningen till att Serie A-klubben väljer att flytta försäsongsturneringen till Asien. Den amerikanska kvinnan Kathryn Mayorga anklagar fotbollspelaren Christiano Ronaldo för en våldtäkt som ska ha skett 2009 i Las Vegas, USA.

Expressen - 20 okt 17 kl. 01:10

Världsberömd illusionist anklagas för våldtäkt

David Blaine, en av världens mest framgångsrika illusionister, anklagas för våldtäkt av en brittisk modell, uppger Mirror.Våldtäkten ska ha inträffat när modellen var 21 år gammal.Blaine nekar till anklagelsen enligt ABC News..

Cornucopia - 18 dec 17 kl. 10:05

Samtyckeslagstiftningen: Så här undviker du bli anmäld för våldtäkt!

Regeringen föreslår att en samtyckeslagstiftning ska införas för sexuellt umgänge. Därmed blir det uppenbarligen tvärt om mot idag inte tillåtet att ha sex med en person utan dennes medgivande. Nedan följer några enkla råd för hur du ska undvika att bli anmäld för våldtäkt.

Skånskan - 08 mar 18 kl. 12:10

Sju pojkar misstänks för gruppvåldtäkten

MALMÖ Sju pojkar misstänks nu vara inblandade i gruppvåldtäkten i Lindängen i början av februari mot en kvinna över 18 år.
Ytterligare en 15-årig pojke anhölls under onsdagen misstänkt för grov våldtäkt. Och han är därmed den sjunde pojken som anklagas för dådet.

Eurosport - 18 jun 12 kl. 10:50

Friidrott - Vann guld som kvinna - anklagas nu för våldtäkt som man

Pinki Pramanik vann stafettguld i Asiatiska spelen 2006. Nu anklagas hon för våldtäkt - och för att vara man..

GöteborgsPosten - 25 apr 13 kl. 14:26

Misstänkt 44-åring anklagas även för barnvåldtäkt

Den misstänkte västsvenske nätpedofilen ställdes i dag inför en ny brottsrubricering. Mannen anklagas nu även för våldtäkt mot barn..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.