DN > Nyheter

Sunday, 07 March, 22:56

DN - 23 feb 21 kl. 21:17

Styckmordet från 2005 är fortfarande en gåtaStockholmspolisens kalla fall-grupp tar upp ärendet • Utredaren: ”Det finns inget motiv.”.
Läs mer på DN

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Styckmordetfrån , 2005är , fortfarandeen , gåta
YLE - 15 feb 17 kl. 14:26

Två personer fortfarande misstänkta för styckmordet i Jakobstad

Två personer har frigivits, medan två andra fortsättningsvis hålls häktade misstänkta för styckmordet i Jakobstad förra veckan. Polisen har nu hittat samtliga delar av mordoffret. Två personer har frigivits, medan två andra fortsättningsvis hålls häktade misstänkta för styckmordet i Jakobstad förra veckan.

YLE - 07 sep 17 kl. 10:41

Styckmordet i Jakobstad i rätten - dådet mycket brutalt

På torsdagen inleddes rättegången mot det par som står åtalade för det uppmärksammade styckmordet i Jakobstad. Mannen erkänner att han dödade och styckade offret. Kvinnan nekar till brott.

YLE - 24 apr 17 kl. 10:28

En av de misstänkta för styckmordet inte längre häktad

I en och en halv månad har en man och en kvinna suttit häktade för styckmordet i Jakobstad i februari. Nu är kvinnan inte längre häktad. Både Östebottens tingsrätt och kriminalkommissarie Ove Storvall kan bekräfta att den tidigare häktade 45-åriga kvinnan nu är på fri fot.

YLE - 11 jul 17 kl. 18:24

Den häktade Jakobstadsbon har erkänt styckmordet

Den manliga Jakobstadsbo som suttit häktad för styckmordet i Jakobstad i februari har erkänt att han dödat offret. Förundersökningen är nu klar meddelar polisen. I februari påträffade polisen delar av en mördad man vid Getbrovägen i Permo i östra delen av Jakobstad.

YLE - 19 jul 17 kl. 20:03

Åtal för styckmordet i Jakobstad dröjer

Först på torsdag går styckmordet i Jakobstad till åtalsprövning. Förra veckan meddelade polisen att det skulle ske då men något drog ut på tiden. Samtidigt har tiden för väckande av åtal förlängts till den sista augusti.

YLE - 07 aug 17 kl. 13:18

Styckmordet i Jakobstad: Åtal kommer att väckas i augusti

Styckmordet i Jakobstad har nu gått till åtalsprövning och enligt åklagaren Kimmo Lampinen kommer han att väcka åtal inom augusti månad. En Jakobstadsbo har suttit häktad misstänkt för styckmordet sedan februari och för en månad sedan erkände han att han dödat offret. Brottet uppdagades i februari då polisen hittade delar av en mördad man vid Getbrovägen i Permo i östra delen av Jakobstad.

SVT Debatt - 30 nov 13 kl. 12:00

Vimmerby är fortfarande viktigt för Almapriset

ALMAPRISET Det enda som flyttas till Stockholm är tillkännagivandet av Almapristagaren. Pristagaren kommer fortfarande att komma till Vimmerby och möta människor. Att människor engagerar sig är positivt.

Nyheter 24 - 21 maj 12 kl. 18:50

Vittnade mot föräldrarna om Högsbymordet ? lever fortfarande under dödshot


Dottern vittnade mot sina föräldrar i rättegången om hedersmordet i Högsby 2005. I dag lever hon under ständigt dödshot. I november 2005 mördades 20-åriga Abbas Rezai av sin flickväns föräldrar.

YLE - 02 aug 17 kl. 08:53

Förbundet vill fortfarande stryka friidrottsrekord – men backar delvis

Det europeiska friidrottsförbundets förslag att slopa alla rekord satta före 2005 väckte stark kritik bland rekordinnehavarna – och nu medger förbundet att man agerade förhastat. Vi måste lyssna på kritiken, säger den risade förbundshöjdaren. Den norska förbundsordförande Svein-Arne Hansen chockade friidrottsvärlden tidigare i år då han gick ut med sitt förslag: Alla rekord satta före 2005 skulle strykas från historieböckerna.

Posh24 - 27 maj 12 kl. 10:02

Pete Doherty: "Kate Moss brukar fortfarande ringa mig!"

Whoops! Kate Moss må vara lyckligt gift, men enligt exet Pete Doherty så har fotomodellen fortfarande kontinuerlig kontakt med honom. Hon brukar nämligen ha för vana att ringa honom på fyllan.

BT - 30 okt 13 kl. 11:37

Fortfarande strömlöst efter stormen

Ännu i morse saknade 9 600 av energikoncernen Eons kunder i Sydsverige elektricitet som följd av höststormen Simones härjningar med omkullvräkta träd och kringflygande föremål. Fortfarande är Skåne värst drabbat med 3 700 strömlösa abonnenter, de flesta i nordvästra Skåne. I Kronobergs län saknar 2 600 hushåll el, i Blekinge 1 300, i Kalmar län 1 000 och i Halland cirka 900.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

De får jobba över för att hinna med döden

”Det finns inte plats” • Oron inför tredje vågen växer på landets begravningsplatser..

DN - 3 timmar sedan

Fler unga kvinnor söker stöd under pandemin

”Unga som lever i en utsatt situation hemma har blivit enormt isolerade.”.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.