Aftonbladet > Nyheter

Tuesday, 02 March, 02:42

Aftonbladet - 23 feb 21 kl. 19:28

Vänsterpartiet öppnar för att stänga landets skidanläggningar▸ Nooshi Dadgostar (V) lyfter nu frågan om att stänga ner landets skidanläggningar..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Dadgostar

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vänsterpartietöppnar för att , stängalandets , skidanläggningar
Skånskan - 01 jul 19 kl. 06:00

Många vill bevara grönområden på Kirseberg

MALMÖ Brist på grönområden, ökad trafik och en nersänkning av Simrishamnsbanan är några av de frågor som tas upp i yttrandena kring den nyligen utställda översiktsplanen för södra Kirseberg och Östervärn.– Det är rekordmånga synpunkter och vi kommer att titta noga på alla och lämna kommentarer till samtliga yttranden. Det kan också var så att vi ändrar i planen om vi tycker att synpunkterna gör planen bättre, säger projektledare Lars Böhme på stadsbyggnadskontoret.

DalaDemokraten - 21 nov 15 kl. 06:30

Vänsterpartiet i Borlänge: "Bygg ny arena för elitfotboll"

Borlänge är en idrottsstad med stolta traditioner. Ideella krafter och idrottsliga framgångar har historiskt och i nutid gett Borlängeborna tillfälle till många fina upplevelser och kamratliga stunder. Det gäller Borlängebon som föreningsaktiva och/eller publik.

Skånskan - 02 sep 18 kl. 17:23

Nu är det valspurt

Opinionsmätningarna har duggat tätt den senaste tiden. Men in i det sista förblir det osäkert vilken regering som kan bildas eftersom väljarbarometrarna pendlar i lite olika riktning, i en del har de rödgröna ett övertag, i andra har Allianspartierna det. Men den minsta gemensamma nämnaren är att Sverigedemokraterna har en vågmästarroll och troligen kommer att ha det i flera val framöver eftersom invandringsfrågan skär tvärs igenom folkdjupet och luckrat upp väljarnas partilojaliteter.

BT - 04 maj 14 kl. 15:34

Satsa hårdare på biogas

Vänsterpartiet vill att Sverige gör en jättesatsning på biogas, och skjuta till ytterligare 50 miljoner kronor per år för att utveckla biogas som energikälla. Vi har i Borås och Västra Götaland mycket kunskap och erfarenheter kring biogasproduktion, och en målsättning om hållbara transporter. Vänsterpartiet vill ge ett starkt och uthålligt stöd för att utveckla den biogasproduktion som stått länge nog i startgroparna.

SmålandsPosten - 11 okt 13 kl. 00:30

Värmbys dåliga demokratisamvete

Här svarar Anna Tenje, Moderaternas förbundsordförande i Kronoberg, på Lennart Värmbys kritik som framfördes i Smålandsposten 2013-10-08. Att en vänsterpartist försöker sig på en uppläxning av mig om demokratins grunder och praktiska utförande känns en smula märkligt, på gränsen till surrealistiskt.

Låt mig inledningsvis klargöra en sak för läsarna i allmänhet, men Lennart Värmby i synnerhet då han uppenbarligen har svårt att läsa och förstå mail som jag skriver; Jag har inga som helst synpunkter på att samtliga partier som blivit demokratiskt valda i landstingsvalet också är med i det parlamentariska arbetet med att ta fram förslag på ny organisation och arbetsordning för regionkommunen.

Kristianstadsbladet - 21 apr 14 kl. 10:00

V väljer andra vägar

Att Vänsterpartiet kraftigt har dragit ner sina aktiviteter i fullmäktige är enligt gruppledare Ruzica Stanojevic en medveten strategi. Det är, enligt partiet, helt enkelt inte lönt att lägga motioner och ställa interpellationer.
– Vi fokuserar på att arbeta mot föreningar och mot de medborgare vi möter i stället, säger grupp- ledaren.

Kristianstadsbladet - 28 aug 14 kl. 06:40

Öppnar för samarbete med SD lokalt

På riksnivå säger alla politiska partier bestämt nej till samarbeten med Sverigedemokraterna (SD).Men lokalt är inställningen en annan.I exempelvis Ljusdal är Folkpartiet öppet för att jobba tillsammans med SD.

BT - 28 aug 14 kl. 06:40

Öppnar för samarbete med SD lokalt

På riksnivå säger alla politiska partier bestämt nej till samarbeten med Sverigedemokraterna (SD). Men lokalt är inställningen en annan.I exempelvis Ljusdal är Folkpartiet öppet för att jobba tillsammans med SD.

Supermiljöbloggen - 11 jun 16 kl. 12:32

Energiöverenskommelsen: Ett steg mot 100 procent förnybart, men med stora svallvågor

Idag presenterades energiöverenskommelsen, en överenskommelse mellan Socialdemokraterna, Moderaterna, Miljöpartiet, Centerpartiet och Kristdemokraterna. Trots att en överenskommelse nu är gjord är det väldigt förvirrat bland partierna. Effektskatten på kärnkraft ska tas bort, vilket möjligör att kärnkraften kan fortsätta efter 2020, något som Vattenfalls VD menade skulle vara omöjligt med effektskatten.

Barometern - 05 apr 14 kl. 08:59

Stabilitet som vision

Det är lång kö in till incheckningen och säkerhetskontrollen på Svenska Mässan i Göteborg. Svårt att hitta lunchplatser och fullsatt på seminarierna. Moderaterna är inte i värre kris än att partiet samlar rekordmånga deltagare — 2 801 stycken varav 44 från Kalmar län — på årets Sverigemöte.

Barometern - 05 apr 14 kl. 08:59

Stabilitet som vision

Det är lång kö in till incheckningen och säkerhetskontrollen på Svenska Mässan i Göteborg. Svårt att hitta lunchplatser och fullsatt på seminarierna. Moderaterna är inte i värre kris än att partiet samlar rekordmånga deltagare — 2 801 stycken varav 44 från Kalmar län — på årets Sverigemöte.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.