Dalarnas tidningar > Sport

Monday, 08 March, 04:11

Dalarnas tidningar - 23 feb 21 kl. 20:30

Tre tänkbara vägar för ishallar i Falun: Noll, minus eller utvecklingVid det senaste sammanträdet för Kultur- och fritidsnämnden i Falun diskuterades kommunens....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Falun, Kultur

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tre, tänkbara, vägarför , ishallari , Falun, Noll, minus, eller utveckling
GöteborgsPosten - 09 jul 20 kl. 14:22

Så blir din höst – tre tänkbara vägar framåt

Livet kan bli som vanligt eller så väntar nya explosiva utbrott..

Skånskan - 24 mar 17 kl. 18:45

Tre områden för museum

MALMÖ I kommande Amiralsstaden, i Varvsstaden på före detta Kockumsområdet eller Nyhamnen – tre tänkbara områden för ett nationellt demokrati- och migrationsmuseum. ERWP.fif(0)Planerna för museet tuffar på.

YLE - 07 maj 16 kl. 08:00

Många vägar i Borgå livsfarliga för cyklister

Största delen av landsvägarna i Borgå är inte i tillräckligt bra skick, inte i alla fall upplevda från cykelsadeln. Det säger Akilles cykelsektions ordförande Ari Perälä. - Jag måste nog säga att många vägar i Borgå är i verkligt dåligt skick.

YLE - 27 jun 14 kl. 14:10

Planerna på massmord gav tre års fängelse

Mannen och kvinnan som planerade utföra ett attentat mot Helsingfors universitet dömdes i dag fredag i Helsingfors tingsrätt till 3 år 1 månad, respektive 3 år i fängelse för förberedelse av grovt brott mot liv och hälsa. Åklagare Kimmo Virtanen yrkade på tre och ett halvt års fängelse, vilket är bara ett halvt år under maxstraffet. Mannen dömdes till 3 år 1 månad i fängelse, eftersom han också dömdes för innehav av barnporr.

BT - 04 aug 14 kl. 22:14

Tre byar tömda när branden spred sig

Boende i tre byar fick evakueras när den stora skogsbranden väster om Sala i Västmanland gick in på sitt femte dygn. Hård vind försvårade arbetet under måndagen och branden spred sig okontrollerat.- Vi har sämsta tänkbara förhållanden, sade Fredrik Eriksson, informationsansvarig i räddningsledningen.

Skånskan - 21 jan 16 kl. 14:00

Slutenhet kan bli ny väg

HÖÖR Att politiker och tjänstemän på kommunen ska få ”arbetsro” kan i framtiden bli viktigare än att alla kommuninvånare i Höör ska kunna få en fullgod insyn i den politiska processen.
Avgörandet kring ödesfrågan om kommunens öppenhet är i rullning efter att kommunstyrelsens arbetsutskott nyligen sammanträdde.
Som ett av förslagen på tänkbara vägar finns förslaget om att minska öppenheten till förmån för ”arbetsro” för tjänstemän och politiker.

HBL - 23 sep 12 kl. 06:37

Omstöpning av tidningsvärlden att vänta

Nyheten om att 60 tjänster tas bort på Svenska Dagbladet i Stockholm förebådar förändringar i hela branschen. ? Det här är det första riktigt stora strukturella ingreppet som sker i vår medieomgivning på länge, säger Hufvudstadsbladets chefredaktör Jens Berg.

Supermiljöbloggen - 11 aug 14 kl. 12:31

Världens största elnät

State Grid Corporation of China har 1,5 miljoner anställda, och över en miljard kunder. Enligt Fortune 500 är företaget världens sjunde största räknat i inkomster. Det beror på en monopolställning vad gäller tillgångar och överföring på Kinas enorma energimarknad.

YLE - 18 jul 15 kl. 23:07

Vägnätet förfaller

Finlands vägnät är i kris. Vi har oreparerade vägar till ett värde av över en miljard euro. Spotlights granskning visar att bilisterna börjar få nog av gropar och sprickor.

Sydsvenskan - 21 apr 14 kl. 05:30

13. Godnattsagor för barn som dricker

Vissa dagar, efter vissa telefonsamtal med Mahrokh, var en promenad utan mål det enda som kunde lugna Zohreh. Hon gick bara ut i Tehran och ju längre hon gick desto osynligare kände hon sig. Och ju osynligare hon kände sig, desto lättare blev hennes steg.

Cornucopia - 21 jan 15 kl. 18:36

Gästinlägg: Att jag har lyckats här i Sverige har jag mina tänder att tacka för

Nedanstående är ett gästinlägg om svensk censur skrivet av den mycket produktive författaren och regissören Vladimir Oravsky, tillika under några turbulenta månader kulturchef i Umeå 2001. En intervju med Oravsky kan man hitta hos Tidningen Kulturen, där även en del krönikor av honom finns publicerade, t ex senast Jag är svensk.

ATT JAG HAR LYCKATS HÄR I SVERIGE HAR JAG MINA TÄNDER ATT TACKA FÖR
Tankar om censur, självcensur, obefogad rädsla, nerskitna byxor och solidaritet, med utgångspunkt av mina egna erfarenheter
Friheten i kulturen finns hos Adlibris
för 177:- i danskt band eller 47:- som E-bok
Övriga böcker av Valdimir Oravsky finns här.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.