SVT > Inrikes

Monday, 08 March, 03:22

SVT - 23 feb 21 kl. 20:27

Boendeekonomen: ”Viktigt med realistisk syn på husköpet”Att renovera ett fritidshus kan se lätt ut, men det är viktigt att inte ta sig vatten över huvudet, menar Claudia Wörmann, boendeekonom på SBAB. – Det kan vara väldigt lätt att förföras av ett billigt fritidshus som kräver mycket renovering, men är man inte händig hemma är man det troligen inte i sitt fritidshus heller, säger hon..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Claudia Wörmann, SBAB

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Boendeekonomen, Viktigtmed , realistisk, syn, husköpet
Aftonbladet - 11 aug 11 kl. 14:26

Japan har realistisk syn på strålskyddet

Debattören: Svenska gränsvärden efter Tjernobyl onödigt lågt satta? och kostade oss nära en miljard..

Aftonbladet - 12 okt 12 kl. 18:53

Dags för mer realistisk syn på droger... eller?

Vetenskapen kan öppna för bättre inställning än vi känt till.

GöteborgsPosten - 01 mar 18 kl. 16:28

Vi måste få en realistisk syn på trafiken i Göteborg

Den rödgröna trafikstrategin har resulterat i igenkorkade gator samtidigt som befintliga parkeringsplatser tas bort och nya inte byggs. Detta är inte i linje med vad Moderaterna vill, skriver Axel Josefson (M) och Hampus Magnusson (M)..

SVT - 19 mar 19 kl. 10:03

Boendeekonomen om prisuppgången i februari: ”Bör tas med en nypa salt”

Efter en tid av osäkerhet på bostadsmarknaden steg återigen bopriserna svagt i februari enligt analysföretaget Valueguard. Men enligt boendeekonomen Claudia Vörmann bör man inte dra för stora växlar på detta. – Det är en isolerad månad vi tittar på, säger hon i SVT:s Morgonstudion..

SVT Debatt - 10 apr 14 kl. 13:36

Volontärer på barnhem gör ett viktigt jobb

VOLONTÄRER Det vissa kallar ”kramturism” är något helt annat än det vi kallar volontärarbete. I en perfekt värld behöver inga barn bo på barnhem, men som det ser ut i dag så är behovet av barnhem stort. Volontärerna hjälper till med både arbete och pengar.

Sydsvenskan - 01 apr 11 kl. 06:30

"Min uppväxt har absolut präglat min syn på skolan"

Utan lärare som Maj-Lis, som ställde krav på textilarbetarsonen Jan Björklund, hade han aldrig blivit utbildningsminister. Nu står han på tröskeln att genomföra en omvandling av skollagen som är en av de största lagändringarna någonsin i Sverige. -?

YLE - 21 mar 15 kl. 13:57

Rinne på FSD-möte: Vår politik är realistisk

Socialdemokraternas partiordförande Antti Rinne anser att partiets ekonomiska politik är realistisk i den svåra ekonomiska situationen som råder. SDP:s ekonomiska riktlinjer har kritiserats från center- och samlingspartisthåll, bland annat för planerna på skärpta skatter för vissa kapitalinkomster. Rinne talade på lördagen på Finlands svenska socialdemokraters fullmäktigemöte i Helsingfors och upprepade att det är av största vikt att få fart på exporten.

Skånskan - 21 nov 18 kl. 09:28

Lyrik och musik lika viktigt för Zeal & Ardor

Förena en amerikansk jazzsångerska med en biolog från Schweiz, och resultatet kan bli något alldeles speciellt. I det här fallet blev det sonen Manuel Gagneux eller som han kallar sig på artistspråk Zeal & Ardor. och i dag spelar han och hans band på Pumpehuset i Köpenhamn.

YLE - 27 mar 14 kl. 09:09

”Kontakt mellan invånare och tjänstemän är viktigt"

Lojos stadsdirektör Simo Juva håller som bäst på med en turné runt i staden för att träffa invånarna och höra vad de har att säga. Hittills har det ordnats ett tillfälle inne i Lojo centrum och på onsdagen var det Virkbybornas tur att ställa sina frågor. Närservice och de dåliga vägarna väckte störst debatt.

Supermiljöbloggen - 07 maj 19 kl. 08:59

“Greenpeace måste ompröva sin syn på ekonomin”

I en video på SVT krävde Greenpeaces Isadora Wronski att fokus i klimatdebatten flyttas från individens ansvar till “de system och mekanismer som ligger till grund för de problem vi ser i samhället idag.” Det är viktigt, men tyvärr kan inte ens Greenpeace själva hålla måttet i frågan. Eftersom det bästa försvaret mot klimatförändringar fortfarande är intakta ekosystem, måste vi förstå relationerna mellan planetens gränser och vår ihärdiga strävan efter ekonomiskt tillväxt.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Småbarnsmammans magbild har ett viktigt budskap till barnen: "Ni duger som ni är"

Ett av Sveriges kanske just nu mest gillade Facebookinlägg tillhör mamman Mikaela Bergström. Hon har lagt upp en bild på sin mage och har bland annat skrivit om hur hennes kroppsuppfattning ändrats sedan hon fick barn. Och om hur viktigt det är att inte prata negativt om kroppen inför barnen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.