News55 > Nyheter

Monday, 08 March, 15:46

News55 - 23 feb 21 kl. 20:29

Störningar för bank-idE-legitimationen bank-id har störningar i sin tjänst. Hur stora problemen är eller när det är löst finns det ännu inte uppgifter om. "För närvarande pågår en driftstörning som påverkar Bank-id. Arbete pågår för att lösa problemet", skriver företaget på. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Bank

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Störningarför , bank-id
YLE - 29 jul 16 kl. 11:30

Hur går det för världens äldsta bank i stresstestet?

Banker i Italien och Tyskland är i fokus då resultaten av det senaste europeiska stresstestet för bankerna offentliggörs på fredag kväll. Testet omfattar 51 banker i EU. Av dem är 37 från euro-området.

Expressen - 19 sep 14 kl. 11:52

Svåra störningar för mobilt bank-id

Det är just nu svåra störningar för mobilt bank-id som används av närmare tre miljoner människor i Sverige. Ibland fungerar det – ibland inte. – Vi vet inte exakt vad det är för fel som har orsakat störningarna.

YLE - 13 jan 16 kl. 14:42

Arbetslöshet och skulder oroar Finlands Bank

Finlands Bank är oroad över de finländska hushållens skuldsättning och de höga arbetslöshetssiffrorna. I sin senaste ekonomiska översikt säger centralbanken att det i nuläget är svårt att upptäcka statistiska uppgifter som skulle tyda på att ekonomin är på väg uppåt. Tillväxten för 2015 kommer att ligga kring noll procent.

Expressen - 14 jun 18 kl. 08:12

Störningar i bank-ID: "Har ingen prognos i nuläget"

Bank-ID-appen har drabbats av störningar som drabbar Android-telefoner. Felsökning pågår men problemet ska ha uppstått efter att en tidigare version avvecklats under natten. – Vi jobbar med det så intensivt vi kan.

Expressen - 10 maj 20 kl. 12:09

Efter attacken – nya störningar hos Bank ID

Efter överbelastningsattacken i veckan har Bank ID fortsatta störningar. – Det är inte för alla tjänster och inte för alla användare. Men man kan uppleva störningar, säger Malin Wemnell, chef för ekonomi och HR..

Expressen - 4 timmar sedan

Så ska vansinneskörningar stoppas på Öresundsbron

Nu ska det monteras upp fasta fartkameror på Öresundsförbindelsen. Hastigheten på bron, och antalet vansinneskörningar, har ökat. – Vi står dessvärre inför en mycket stor och generell utmaning med bilister som kör alltför fort, säger den danske transportministern Benny Engelbrecht..

Expressen - 30 apr 15 kl. 15:08

Danske bank drabbad av stora störningar

Flera tjänster hos Danske Bank nere på torsdagen vilket drabbade både privat- och företagskunder. Efter lunch var problemet åtgärdat, men alla tjänster var inte i drift. – Apparna kan det fortfarande finnas störningar i, säger Kommunikationschef Ulrika Åkervall Westin..

DI - 28 mar 18 kl. 15:14

Uppgifter: Deutsche Bank överväger nedskärningar

Storbanken Deutsche Bank genomför en översyn av sin investment banking-verksamhet som kan komma att medföra nya nedskärningar inom mäkleriverksamheten, särskilt i USA..

Helsingborgs Dagblad - 07 jul 19 kl. 17:18

Kraftiga nedskärningar inom Deutsche Bank

Kraftiga nedskärningar väntar inom Deutsche Bank, sedan en prognos visat på en nettoförlust på 2,8 miljarder euro hos den tyska storbanken under det andra kvartalet, skriver Bloomberg. 18 000 jobb ska bort fram till 2022, rapporterar nyhetsbyrån AFP. De.

YLE - 27 dec 19 kl. 12:20

Störningar i servicen hos Danske Bank

Danske Bank har drabbats av störningar som i sin tur är orsakade av problem i datasystemet, skriver banken på Twitter..

Helsingborgs Dagblad - 25 apr 20 kl. 14:48

Störningar hos bank-id

Bankid, en tjänst för elektronisk identifiering, har drabbats av driftstörningar. – Vi ser inte just nu att vi har någon central störning i våra system. Vi försöker att ta reda på om det är något fel hos oss, säger Malin Wemnell, presskontakt på bank-id.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.