UNT > Nyheter

Saturday, 27 February, 00:56

UNT - 23 feb 21 kl. 20:27

Man blottade sig: "Visade upp det han har"En påverkad man i 25-årsåldern blottade sig – och i samband med omhändertagandet skadades en polis..
Läs mer på UNT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man blottadesig , Visadeupp det han har
Skånskan - 09 feb 16 kl. 06:00

Äldre man blottade sig för småflickor

Eslöv En man i 60-årsåldern blottade sig för två flickor när de badade i hans pool.
Han sade även att hans könsorgan hade krafter.
Nu döms han till närmare 30 000 kronor i böter.

Sydsvenskan - 08 sep 11 kl. 18:29

Blottade sig i livsmedelsbutik

Arkivbild: Håkan Röjder
Följde efter kvinna med sitt könsorgan blottat.
När kvinnan gick bland montrarna med sin tvååriga son såg hon hur en man i 25-30-årsåldern försökte få ögonkontakt med henne. Mannen hade gylfen nerdragen och kvinnan gick därför bort från honom och in i en annan butiksgång.

Västerbottens Folkblad - 03 aug 14 kl. 13:24

Man blottade sig för barn

En man har blottat sig för barn utanför Minervaskolan, Umeå. Händelsen inträffade vid 12-tiden under söndagen. En man visade sitt könsorgan för barn som spelade fotboll utanför Minervaskolan.

Expressen - 22 feb 18 kl. 13:55

83-åring gick in till grannen – visade könsorganet

Det var i höstas som en 83-årig man i Laholm blottade sig för en 40-årig kvinna.Mannen tog sig in i kvinnans lägenhet och visade könsorganet.Kvinnan mår dåligt efter det inträffade och händelsen är polisanmäld..

Västerbottens Folkblad - 20 aug 18 kl. 17:12

Man blottade sig i Umeå

En kvinna utsattes för sexuellt ofredande då en man i 20-30 årsåldern visade könsorganet på Bölesholmarna. Vid 16.30-tiden fick polisen i Umeå in en anmälan om att en man visade könsorganet på Lilla holmen, den nordvästra delen av Bölesholmarna i Umeå.

Västerbottens Folkblad - 27 feb 12 kl. 12:11

Blottade sig på skolgård

OBBOLA Mannen blottade sig inför fyra skolbarn. OBBOLA Mannen blottade sig inför fyra skolbarn. Detta hände på en skolgård i Obbola i förmiddags.

Barometern - 26 jun 14 kl. 11:56

Man blottade sig i omklädningsrum ? frias

En man i 50-årsåldern frias från anklagaelserna om sexuellt ofredande. Det var i våras som en kvinna anmälde en man i 50-årsåldern för sexuellt ofredande. Enligt kvinnan blottade sig mannen framför henne i en träningslokal i Västervik.

Västerbottens Folkblad - 12 apr 11 kl. 20:58

Man blottade sig på torget

UMEÅ En man i 30-årsåldern blottade sig på Rådhustorget på tisdagskvällen. UMEÅ En man i 30-årsåldern blottade sig på Rådhustorget på tisdagskvällen. Händelsen inträffade vid 20-tiden inför två yngre kvinnor.

YA - 24 mar 14 kl. 21:25

Man blottade sig för kvinna

En man blottade sig för en kvinna tidigt på måndagsmorgonen i ett villaområde inne i Simrishamn.
När kvinnan tittade ut genom fönstret såg hon en man som stod fram huset och blottade sig. En annan person som befann sig i huset skyndade till och ropade på den okände mannen och uppmanade honom att gå därifrån.

Västerbottens Folkblad - 22 maj 14 kl. 10:28

Blottade sig för elvaåriga flickor

De två elvaåriga flickorna befann sig på Stadsbiblioteket när en 26-årig man blottade sig för dem. Det hände i januari i år. Senare samma månad blottade sig 26-åringen för en kvinna, detta skedde på Bildmuseét.

Länstidningen i Jämtland - 16 apr 18 kl. 15:16

Man blottade kön för 13-åring – döms för sexuellt ofredande

En 36-årig man körde omkring i sin bil och blottade sig hösten 2016. En av dem han blottade sig för var en 13-årig flicka som stod utanför en skola..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.