Nerikes Allehanda > Nyheter

Thursday, 04 March, 04:39

Nerikes Allehanda - 23 feb 21 kl. 20:26

Bank-id ligger nere – påverkar SwishBank-id ligger just nu nere. Detta påverkar bland annat betalningsappen Swish, vilket Aftonbladet....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Swish, Aftonbladet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bank-id, ligger, nere, påverkar, Swish
Expressen Dina Pengar - 18 jun 20 kl. 12:37

Bank-id ligger nere – Swish drabbat

Tjänsten Bank-id ligger nere. Driftstörningen påverkar även betaltjänsten Swish. .

DI - 28 okt 19 kl. 13:39

Mobilt bank-id ligger nere

Mobilt bank-id ligger under måndagsförmiddagen nere. Problemet påverkar bland annat internetbankerna och betaltjänsten….

SVT - 05 maj 20 kl. 22:09

Just nu: Bank-id ligger nere

Strax efter 20:30 ligger Bank-id nere, ett problem som rapporterats av tusentals användare på sajten Downdetector. ”För närvarande pågår en driftstörning som påverkar Bank-id. Arbete pågår för att lösa problemet”, står det i Bank-id-appen..

Kristianstadsbladet - 10 sep 13 kl. 08:00

Förra bank-vd:n varnar för fusion

Arkivfoto: Johanna Wallin
I sparbankens natur ligger att man värnar kunderna i den ort man verkar. Det riskerar att försvinna om fusionsplanerna går igenom, varnar Bengt O Eriksson och vill att huvudmännen engagerar sig mer.
Bengt O Eriksson var i tio år vd för dåvarande Kristianstads Sparbank, har varit ordförande för Sparbankernas riksförbund och säger att han i hela sitt vuxna liv har jobbat inom sparbanksvärlden.?

Cornucopia - 21 nov 17 kl. 14:12

Danske Bank: 10% boprisfall sänker svensk BNP-tillväxt till 0% nästa år

Danske Bank konstaterar att 10% boprisfall kan leda till en så kraftig inbromsning av nybyggandet att deras BNP-prognos för svensk tillväxt 2018 kan gå från 2.0% till 0.0%.

Dagens PS - 28 nov 19 kl. 07:35

Sparekonom: ”Bankerna ligger risigt till”

Skandalerna svärtar ner bankerna och urholkar kundernas förtroendet, slår experter fast. Christina Sahlberg, sparekonom på Compricer, anser att penningtvättshärvorna leder till att kunderna först blir avtrubbade och sedan börjar fundera på att byta bank. För varje skandal som uppdagas, med betoning på Swedbank och nu senast SEB, hör många bankkunder av sig till den finansiella jämförelsetjänsten Compricer, skriver SvD.

Cornucopia - 07 jul 20 kl. 08:55

Varning för att boka flyg med SAS - använder kunderna som bank - betalar inte tillbaka pengar

"Vi kommer att behandla återbetalningen till din ursprungliga betalningsmetod inom sju arbetsdagar. Observera att det beroende på din bank/betalningsleverantör kan ta några dagar innan du kan se återbetalningen på ditt konto." - SAS standardlögnDet så kallade flygbolaget SAS ska idag rapportera om hur mycket mer de har flugit i juni, och har börjat med reklamkampanjer på bland annat Facebook.

YLE - 12 feb 17 kl. 09:18

1 500 miljarder euro - så påverkar ECB:s stimulansprogram din ekonomi

Europeiska centralbankens stora stimulansprogram börjar få önskad effekt. Tillväxten och inflationen ökar i euroländerna. Både företag och vanliga hushåll har kunnat dra nytta av kombinationen förmånliga lån och rekordlåga räntor.

Cornucopia - 14 feb 20 kl. 13:45

Fredagsmys: Påminnelse om privatkonomisk prepping

Dags för lite fredagsmys. Med anledning av Swedbanks Internethaveri och oförmåga att få upp tjänsterna snabbt igen, så påminner jag om tidigare tips för hushållsekonomisk och privatekonomisk prepping. Det inkluderar att inte ha alla medel i samma bank, åtminstone inom hushållet.

YLE - 28 jun 17 kl. 05:00

Aktias nättjänster ur bruk - ta ut kontanter för helgen

Ett avbrott på tre dagar i Aktias nättjänster påverkar alla kunder. Avbrottet börjar på fredag klockan 17.00 och förväntas vara över på söndag klockan 23.

DI - 22 jun 17 kl. 09:42

Störningar i Nordeas internetbank

Nordeas internetbank ligger nere på torsdagsmorgonen ”Det är störningar i internetbanken. Kunderna kan genomföra transaktioner och om de behöver hjälp kan de kontakta oss”, säger Nordeas presschef Petter Brunnberg. "Det verkar endast gälla kunder som försöker logga på hemsidan med e-kod.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.