Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Wednesday, 24 February, 18:42

Vestmanlands Läns Tidning - 22 timmar sedan

Debatt: Stora möjligheter i utvecklingenDen förnyelsebara energins användningsmöjligheter växer och de måste tillvaratagas1) Vindkraft....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DebattStora , möjligheteri , utvecklingen
Politikerbloggen - 22 okt 11 kl. 06:00

DEBATT ? Bensinskatten hämmar utvecklingen

DEBATT. Bensinskatten dämpar ekonomin och hämmar utvecklingen. Ju mer pengar hushållen tvingas lägga på transport, ju mindre pengar kan de lägga på övrig konsumtion.

SVT Debatt - 05 aug 13 kl. 11:20

Regeringens digitala agenda har inte hängt med i utvecklingen

INTERNET Allt tyder på att det krävs ett regeringsskifte för att Sverige ska bli ett land som verkligen tar vara på digitaliseringens möjligheter. Kanske borde ointresset för digitaliseringen inte förvåna. I både Ipred- och FRA-debatten stod regeringen på internet-motståndarnas sida, skriver Lorentz Tovatt, språkrör Grön Ungdom.

SVT Debatt - 05 jul 19 kl. 10:07

”Det är upp till dig och mig att anpassa oss till utvecklingen”

”Vi bör se möjligheter istället för hinder. Robotar och maskiner kan till skillnad från dig och mig arbeta dygnet runt och dessutom lönlöst, mer effektivt och med större detaljrikedom. Så varför skulle vi motverka en utveckling som, om vi kan se förbi de inledande strukturförändringarna, kommer att gynna oss människor?

SVT Debatt - 14 apr 14 kl. 12:00

SVT Debatt stänger kommentarsfälten för ombyggnad

SVT DEBATT Sajten debatt.svt.se görs om från grunden.

HBL - 16 apr 14 kl. 18:54

Ny debatt i Gullranda i sommar

Även den här sommaren arrangeras en utrikespolitisk debatt i Gullranda. Utvecklingen i Ryssland kommer att vara ett centralt tema i diskussionerna.

Cirka hundra experter på utrikes- och säkerhetspolitik samlas i Nådendal den 8–9 juni.

ÖstersundsPosten - 04 mar 20 kl. 07:20

Debatt: Bromsa inte utvecklingen genom att vi med långa avstånd måste köra långsammare!

En tidigare i regionen anställd utvecklingsstrateg, Ulf von Sydow, har synpunkter på länets....

Nerikes Allehanda - 08 mar 15 kl. 05:05

Utvecklingen får inte tillåtas att gå bakåt

Den 8 mars firar vi internationella kvinnodagen. En viktig dag även om Sverige räknas till ett av världens mest jämställda länder. Jämställdhet är viktig fråga för både kvinnor och män, alla får en bättre hälsa om vi lever jämställt.

DI - 30 dec 13 kl. 06:38

Debatt: Utsläppsminskningen är rimlig

Per Kågeson, Lina Jonsson och Jonas Westin går i Di (18/12) till frontalangrepp mot min utredning om en fossiloberoende fordonsflotta. Det pikanta är att Kågeson under mer än tre fjärdedelar av utredningstiden tjänstgjorde som huvudsekreterare. Jonsson och Westin, som rekryterats av Kågeson, hade sekretariatsuppgifter.

BT - 10 jun 14 kl. 09:04

Möjligheter till aktivt åldrande

En halv miljon personer i Sverige har passerat 80-årsstrecket. Om två årtionden kommer siffran stiga till 800 000. Den demografiska förändringen påverkar hela samhället, men diskuteras knappt i valrörelsen.

Supermiljöbloggen - 30 nov 17 kl. 10:33

Debatt: ”Kan det vara ekonomiskt oansvarigt att dröja med den gröna omställningen?”

"Kan det vara ekonomiskt oansvarigt att dröja med den gröna omställningen?", frågar sig Nicklas Börjesson, sammankallande i Miljöpartiets ekonomiska nätverk idag i en debattartikel på Supermiljöbloggen.  För ett tag sen fick jag en debattartikel i Aktuell Hållbarhet publicerad om något jag kallar “Svanhalseffekten”.

Kristianstadsbladet - 26 jan 19 kl. 05:00

Debatt: Vem får jobb när byggtakten avtar?

Det är med spänning vi har kunnat följa utvecklingen för byggbranschens aktörer när Kristianstad vågat satsa under en längre tid. Att politiken förstått att byggande skapar arbete och livsmöjligheter till och med över mandatperioder och vallöften, om man gör breda politiska handslag. Detta har varit en välkomnad vuxen politisk ordning från det tidigare majoritetsstyret S+L+C..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.