Nyan > Svenskfinland

Thursday, 04 March, 16:40

Nyan - 23 feb 21 kl. 20:09

Närundervisning återupptas i KHS den 1 marsOm inga nya fall upptäcks återupptas närundervisningen i KHS för de elever som inte sitter i karantän måndagen den 1 mars. Det skriver Mathias Eriksson, utbildningschef i SÅHD. Näfsby skola fortsätter med närundervisning för de elever som inte sitter i karantän. Vad gäller Vikingaåsens skola är det enligt Mathias Eriksson för tidigt att uttala sig då primärfallen nyligen upptäckts. – Men om inga sekundärfall upptäcks kan skolan fortsätta med närundervisning till de elever som inte sitter i karantän från och med 1 mars, skriver Mathias Eriksson Han ber vårdnadshavarna till barn i åldern 13-15 år att förklara för dem vikten av att använda munskydd i kollektivtrafiken, enligt anvisning från landskapsregeringen.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
KHS, Mathias Eriksson, SÅHD,  vikingaåsens, Mathias Eriksson Han, TEXT, Skogberg, Nyan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Närundervisning, återupptasi , KHSden 1 , mars
Dagen - 20 jul 11 kl. 03:00

KHS - förbundet för kristen humanism och socialism?

Man behöver sannerligen inte vara konspiratorisk för att konstatera i vilken (politisk) riktning som Förbundet för kristen humanism och samhällssyn (KHS) går. Det räcker med att studera det ensidiga valet av föreläsare vid de traditionella sommarmötena, som exempelvis årets - i början av augusti - där den förre socialdemokratiske skol- och kulturministern, Bengt Göransson, är en av huvudpersonerna tillsammans med Aftonbladets öppet kommunistiske kulturchef, Åsa Linderborg. Vidare en utrikeskorrespondent vid Sveriges Radio med ett aktivt vänsterförflutet samt förre ärkebiskopen KG Hammar, återkommande kritiker av Israel och en av dem som nyligen i Svenska Dagbladet undertecknade ett stödupprop för det rent politiska projektet Ship to Gaza.

Nyan - 31 jan 18 kl. 20:45

KHS i SFSI-slutspel

INNEBANDY. Kyrkby högstadieskola (KHS) var ett av åtta lag i SFSI-slutspelet i Helsingfors.
Där blev det dessvärre idel förluster.

Nyan - 14 apr 15 kl. 08:42

KHS juniormästare

INNEBANDY. Förutom att IF Fram segrade i herrfinalen och IBK Hammarland tog hem damditon i den åländska innebandyserien korades även mästare på ungdomssidan i Baltichallen i helgen. I juniorfinalen vann KHS över Våsc med 2–1, och för ÅK 5-6 heter mästarna IF Fram efter en klar finalseger över Södersunda/Vikingaåsen med 5–0.

Dagens PS - 20 mar 18 kl. 17:32

Handeln i Fingerprint återupptas under dagen

Nasdaq Stockholm har, med hänvisning till pressmeddelandet som Fingerprint Cards publicerade  under tisdageftermiddagen, i samråd med Finansinspektionen beslutat att handeln i bolagets aktier ska återupptas. Handeln återupptas imorgon, den 21 mars 2018, enligt ordinarie handelsschema, enligt ett marknadsmeddelande. Stockholmsbörsen stoppade handeln i Fingerprint under tisdagsförmiddagen med hänvisning till insiderinformation som inte publicerats av bolaget.

YLE - 28 jan 14 kl. 16:48

Körundervisning med förälder igen ett bra alternativ

Från och med årsskiftet är det billigare för föräldrar att lära sina barn köra bil. En lagändring i fjol gjorde det dyrare och antalet undervisande föräldrar sjönk rejält. Men efter det har lagen alltså ändrats på nytt.

DI - 16 mar 18 kl. 15:58

Då återupptas handeln i Adonnews

Handeln i Aktietorgslistade Adonnews, som varit stoppat sedan 1 mars, återupptas på måndag den 19 mars. .

YLE - 02 jul 18 kl. 05:10

Slopad körundervisning kan leda till att mopedolyckorna ökar

En ny lag ska göra körkortet billigare men då undervisningen minskar kan risken för olyckor öka bland mopedister. Tero Uusihakala på Ajovarma är orolig för blivande mopedister, som från och med 1 juli inte längre kommer att få körundervisning i trafiken..

YLE - 20 mar 20 kl. 13:26

Regeringen ändrade sig: Skolelever i årskurs 1–3 får gå till skolan för närundervisning

Regeringen har ändrat sin riktlinje så att alla grundskoleelever i årskurs 1–3 vid behov ska få närundervisning. De som har möjlighet rekommenderas ändå stanna hemma..

YLE - 06 apr 20 kl. 04:44

13-åriga Maya har rätt till närundervisning men sköter hellre skolgången hemma – “vi skulle nog inte få henne till skolan under de här omständigheterna

13-åriga Maya Aura har bland annat en autismspektrumdiagnos. Hon har rätt till närundervisning också nu då skolorna är stängda. Maya sköter ändå skolgången på distans nu, vilket kräver mycket hjälp av familjen..

Nyheter 24 - 19 jun 12 kl. 10:16

Efter fyra år återupptas sökandet efter 20-åringen


Jacob Thorén försvann efter en utekväll den 16 mars 2008. Nu hoppas organisationen Missing People på att kunna hitta nya spår. GÖTEBORG.

Helsingborgs Dagblad - 07 mar 14 kl. 22:13

Ukrainska ligan återupptas

Ukrainska Premier League kommer att återupptas den 15 mars, trots oroligheterna i landet som har lagt fotbollsligan på is sedan vinteruppehållet. Sjachtar Donetsks vd Sergij Palkin, som ville att ligan skulle fortsätta spelas efter de ryska militära insatserna i Krimregionen, välkomnade beslutet. "Vi måste göra alla möjliga försök för att förhindra att Ukraina splittras", skrev han på sitt Facebook-konto..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.