Aftonbladet > Nyheter

Tuesday, 02 March, 02:30

Aftonbladet - 23 feb 21 kl. 20:14

Meteorologen: "Vår en månad tidigare än normalt"▸ Här blir det varmast och soligast i landet..
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: MeteorologenVår en månad tidigare , än, normalt
Expressen - 08 nov 18 kl. 20:40

Meteorologen: Mycket varmare än normalt i hela landet

Det blir ingen tidig vinter. I nuläget är det 3 grader varmare än vad som är normalt för årstiden i hela landet.– Det håller sig rätt bra mycket varmare än normalt och nu har det varit så här ganska länge, säger meteorologen Tora Tomasdottir..

GöteborgsPosten - 28 feb 18 kl. 10:02

Meteorologen: "Det är betydligt kallare än normalt"

Iskylan på grund av de hårda vindarna från Sibirien håller i sig.
– Det är rejält kallt nu, säger meteorologen Ingrid Eronn och konstaterar att det är betydligt kallare än normalt..

Expressen - 31 jul 15 kl. 17:16

Här var det varmare än normalt under juli

Tro det eller inte – men julivädret har faktiskt varit 0,5 grader varmare än normalt i Skåne. – Många tycker nog att det inte kan stämma, säger meteorologen Johan Groth på vädertjänsten Storm..

YLE - 07 jan 16 kl. 20:39

Meteorolog Anne Borgström: Sträng kyla helt normalt i januari

Midvinternattens köld var hård. Det visste redan Viktor Rydberg. Men är det hårdare än vanligt, då det är kallare än tjugo grader tre dagar i sträck i januari?

YLE - 01 sep 17 kl. 12:35

Meteorologen: Augusti var sällsynt mulen - hela sommaren var sval

Augusti månad var sällsynt mulen på många håll, visar statistik från Meteorologiska institutet. De högsta dagstemperaturerna i södra och västra Finland var lägre än normalt, men nätterna däremot varmare. Det ledde till att dygnets medeltemperatur ändå var nära den normala.

SVT - 21 jun 18 kl. 12:59

Meteorologen: ”Normalt med skurar på midsommar”

Den som ska fira midsommar utomhus får räkna med att ta med paraply, det är nämligen normalt med skurar på under sommarens stora högtid..

HBL - 27 mar 13 kl. 12:42

Påskvädret blir vackert enligt meteorologen

Påskvädret ser ut att gynna friluftsliv i hela landet. Enligt Meteorologiska institutet är inga stora förändringar att vänta i vädret. Jourhavande meteorolog Paavo Korpela säger att väglaget också torde bli normalt.

YLE - 27 feb 14 kl. 12:00

Meteorologen: Det blir ingen vinter mera

Vädret är ovanligt varmt just nu. Sådana här temperaturer förekommer normalt först i slutet av mars, säger Yles meteorolog Toni Hellinen Enligt Hellinen är våren tre veckor för tidig, och han säger att våren sannolikt blir mild och varm. Den amerikanska vädertjänsten NOAA är inne på samma linje, och förutspår att det inte längre blir något vinterväder.

SVT - 24 jul 14 kl. 22:35

Meteorologen: ”Dags för vanlig svensk sommar”

Nu är det slut med rekordtemperaturerna och vädret blir mer normalt för säsongen, enligt SVT:s meteorolog Ebba Mårtensson..

GöteborgsPosten - 04 okt 16 kl. 15:01

Dags att skrapa bilrutor - kallare än normalt

Hösten är officiellt här och det blir extra kallt om morgnarna i Västsverige. Meteorologen bekräftar att det är ett par grader kallare än vad det brukar vara så här års..

Expressen - 05 dec 16 kl. 15:15

Mildare väder än normalt i december

Vi är redan fem dagar in i december, men trots det så är det i stort sett omöjligt att veta hur vädret kommer att bli kring juletider.  Det säger meteorologen Johan Groth, vid Storm. Men något anmärkningsvärt är att det är ovanligt milt i de södra delarna av Sverige..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.