Nerikes Allehanda > Nyheter

Friday, 26 February, 04:58

Nerikes Allehanda - I förrgår: 20:04

Regionen har tagit fram en ringlista för rätt turordning: ”Vi har försökt att lära oss”För att turordningen för vaccinering mot covid-19 ska bli rätt använder Region Örebro län nu en....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Region Örebro

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regionenhar tagit fram en , ringlistaför rätt , turordning, Vi har försökt att lära oss
ÖstersundsPosten - 31 aug 20 kl. 09:13

Debatt: Svar till Silverklo från Maria Möller: Vi har tröttnat på att niga och bita ihop

Svar på ”Silverklo (C): Att idiotförklara oss som styr tar inte regionen framåt” (28 augusti)Det....

BT - 08 dec 11 kl. 07:56

Regionen sviker kulturen i Borås

De tecken på bristande engagemang för kulturfrågor som man kan spåra hos den nya styrande politiska konstellationen i Västra Götaland, gör oss i Borås både upprörda och mycket bekymrade, skriver Bengt Wahlgren. Under förra mandatperioden när S, FP och C styrde Västra Götalandsregionen hade Borås goda relationer till regionens kulturnämnd med Lars Nordström (FP) som ordförande. Efter att den nya konstellationen S, V och MP tagit över har det skett förändringar som är illavarslande.

BT - 15 sep 14 kl. 09:26

Kulturen som sätter guldkant på regionen

Regionpolitiken handlar ofta om sjukvård och kollektivtrafik. Vi glömmer ofta bort kulturpolitiken. I regionen har vi flera bolag som visar imponerande årsredovisningar.

YLE - 14 feb 16 kl. 08:35

Vaknade Västnylands politiker för sent för att rädda tågen?

Mycket frustration råder bland pendlarna i regionen då de dåliga tågnyheterna fortsätter avlösa varandra. Frågan som många ställer sig är om politikerna kunde ha gjort mera för att rädda tågtrafiken till Raseborg. Först fick man veta att Y-tåget kommer att vara ett minne blott efter den 27 mars och att biljettjänsten på Karis tågstation upphör, och därefter att flera av IC-tågturerna dras.

YLE - 09 nov 15 kl. 07:51

Österbotten har landets bästa yrkesutbildare

Yrkesskolan Optima och Yrkesakademin i Österbotten kan stoltsera med första respektive andra plats i den nationella jämförelsen. En av nycklarna till framgången är samarbetet med regionens företag. Yrkesskolan Optima är bäst i landet för sjätte året i rad.

YLE - 17 feb 17 kl. 04:30

Svårt att rekrytera arbetskraft till Österbotten

Intresse att flytta till Österbotten från andra landskap är rätt så svalt. Det här märker företagen i sin rekrytering. Vi får knappt in några ansökningar från andra delar av landet, säger HR- chef Ulla Kauppi på Outokumpu (OSTP) i Jakobstad.

Trelleborgs Allehanda - 11 jun 11 kl. 02:30

Hopp om att rättspsyk ska falla i god jord

Foto: Tom Wall
Efter snabbt politiskt agerande ska ett rättspsykiatriskt centrum byggas i Trelleborg.
? Vi försöker göra det, vi försöker väga in hur det kan bli, säger Lars Kristensson, produktionsdirektör i Region Skåne.

Kristianstadsbladet - 23 sep 11 kl. 06:30

Regionen förlorar 400 miljoner i skatt

Stora personalneddragningar väntar i Region Skåne. Minskade skatte intäkter med 400 miljoner kronor nästa år gör budgetförhandlingarna extra hårda.
MALMÖ.

BT - 04 maj 12 kl. 13:38

SD tar ansvar i regionen

Borås Tidning ondgör sig i sin ledare den 19 april över "det nyckfulla SD". Hela ledaren är skriven efter att vi Sverigedemokrater som vågmästare avgjort 6 voteringar till fördel för oppositionen (M+Fp+C+Kd) i regionen.
Jag var en av de som tryckte på voteringsknappen till förmån för alliansens alternativ i regionfullmäktige den 17 april.

Skånskan - 23 jan 16 kl. 14:00

”Stora risker – låt oss få vara med och påverka”

ESLÖV Kommunstyrelsens ordförande i Eslöv Johan Andersson (S) blir glad när han får höra att regionstyrelsens ordförande Henrik Fritzon (S) engagerar sig i höghastighetsjärnvägens konsekvenser för Eslöv.
Men Andersson och kommunalrådskollegan Henrik Wöhlecke (M) delar inte hans odelat positiva syn - och kräver återigen inflytande.– Visst är höghastighetsbanan viktig för tillväxten i regionen.

BT - 19 sep 12 kl. 11:13

VG-regionen gör inventering för att kolla om pengar saknas

Västra Götalandsregionen gör nu en inventering för att kolla om pengar saknas efter den misstänkta förskingringen hos säkerhetsföretaget Panaxia. ? Vi har tillskrivit alla ekonomienheter och frågat dem om pengar kommit in som de skall, säger regionens finanschef Lars Hillerström.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.