SVT > Inrikes

Friday, 05 March, 20:10

SVT - 23 feb 21 kl. 19:58

Efter SVT:s granskning: Chilimobil bryter med utpekade företaget i jättehärvanNu avbryts allt samarbete mellan mobiloperatören Chilimobil och mobilförsäljaren Active Business Group. Det sker efter SVT:s granskning av härvan med misstänkta momsbedrägerier som kopplas till handel med mobiltelefoner..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
SVT, Chilimobil, Active Business Group

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter SVT:s, granskning, Chilimobil, brytermed , utpekade, företageti , jättehärvan
SVT - 13 jul 17 kl. 09:14

Efter SVT:s granskning: Nu vill Didner & Gerge inte ha något att göra med Izave

Efter SVT:s granskning av rådgivningsföretaget Izave bryter nu ett av Sveriges mest kända fondföretag Didner & Gerge samarbetet med bolaget och vill se skärpta regler för fondbranschen..

SVT - 05 dec 18 kl. 19:36

Starka reaktioner efter SVT:s granskning av medicinska implantat

Pacemakerbatterier som laddats ur, linser som blir grumliga och tandimplantat som gjort att käkbenet brutits ned. De allvarliga uppgifterna har framkommit i SVT:s granskning av medicinska implantat – och responsen har varit lavinartad. – Jag har aldrig fått så mycket reaktioner, ämnet har levt i medieskugga, säger SVT:s medicinreporter Josefin Lennen Merckx..

SVT - 21 okt 19 kl. 16:01

AIK-ordförande efter SVT:s granskning: ”Blir väldigt ledsen”

I SVT Sports granskning av AIK Bandy framkom att de utreds av Skatteverket och även att det förekommit skuldsatta bolag på vägen upp mot elitserien. – Jag tycker att det är jättetråkigt om AIK:s varumärke ska bli misstänkliggjort på det här sättet. Jag blir väldigt ledsen över det, säger Cecilia Giertta, ordförande i huvudföreningen, till SVT Sport..

SVT - 07 feb 12 kl. 17:38

Butikskedja stoppar produkt efter SVT:s granskning

Efter SVT:s granskning så har nu återförsäljarna Budo och fitness plockat bort det amfetaminliknande preparatet Jack3d från sin webbutik..

SVT - 12 jun 13 kl. 06:08

Efter SVT:s granskning ? nu kräver MP lagskärpning

Miiljöpartiet reagerar nu på SVT:s granskning av förskolebarackerna runt om i landet, och lägger nu en motion om att Arbetsmiljölagen, som idag inte gäller förskolebarn, ska gälla även i förskolan:.

SVT - 24 jan 15 kl. 06:43

Efter SVT:s granskning – tåg stoppas oftare

Efter SVT:s granskning av säkerhetsbrister på järnvägen har tågförseningarna som beror på personer på spåret ökat dramatiskt. – Personalen har utbildats i att faktiskt stoppa tågen, säger Caroline Ottosson, ställföreträdande generaldirektör på Trafikverket..

SVT - 20 apr 16 kl. 09:57

SVT:s granskning prisas i USA

SVT:s granskning av de marockanska gatubarnen i Stockholm fick i natt pris på den internationella tv-galan New York Festivals. Programmet tog hem klassen ”aktualiteter”. ”Det är en uppmuntran att göra ännu mer socialjournalistik”, säger reportern Anna-Klara Bankel..

SVT - 16 maj 17 kl. 18:19

Lärarfacket efter SVT:s granskning: ”Gör om nationella proven”

Efter SVT:s granskning vill nu Lärarnas Riksförbund göra om hela systemet med nationella prov. – Skall vi säkra en likvärdig bedömning av elever i hela landet behövs prov som avgör vilken nivå på betyg en skola får sätta, säger ordföranden Åsa Fahlén..

SVT - 09 maj 18 kl. 12:48

Jobskills stoppas efter SVT:s granskning

Arbetsförmedlingen stoppar sökmöjligheterna för både arbetsgivare och arbetsförmedlare i webbverktyget Jobskills. Bakgrunden är SVT:s granskning av tjänsten..

SVT - 25 apr 19 kl. 14:01

Skolpolitiker reagerar efter SVT:s granskning: ”Hot och våld i skolan är inte acceptabelt”

Skolpolitiker från flera partier vill se åtgärder efter SVT:s granskning av hot och våld i skolan. Flera har reagerat på utvecklingen av antalet ärenden – och på knivhotet mot gymnasieläraren Judy Jonsson..

SVT - 10 dec 19 kl. 06:34

SAS efter SVT:s granskning: ”Vi måste bli bättre”

Flygbolaget SAS har tidigare bestämt tillbakavisat att man skulle ha begått några felaktigheter i samband med SVT:s granskning av säkerhetskulturen på bolaget. Men efter Transportstyrelsens tillsyn säger man sig nu se att det fanns saker man kunde ha hanterat bättre..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.