Expressen > Sport

Friday, 05 March, 04:19

Expressen - 23 feb 21 kl. 19:50

Chocken: Gör mål efter 13 sekunderDet smällde direkt i Catena Arena.Efter bara 13 sekunder hade Färjestad tagit ledningen mot Rögle.– Wow vilken inledning, säger kommentatorn Åke Unger i C More..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Catena Arena, Färjestad, Rögle, Åke Unger, More

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Chocken, Görmål efter 13 , sekunder
Nyheter 24 - 01 mar 12 kl. 21:39

Chocken som skickade DIF mot kvalserien


Djurgården hade inte mycket att säga till om borta mot Timrå. Trots det fick stockholmarna ändå med sig en poäng från det tuffa mötet. TIMRÅ.

BT - 30 aug 14 kl. 08:35

Skakade av chocken i Portugal

Knappt ett dygn efter chocken i Portugal rullade Elfsborgs buss in på Borås Arena. Framtiden, vardagen, är svår att prata om. –Jag har haft hörlurar hela dagen och försökt glömma, men tankarna bara snurrar, säger Sebastian Holmén.

BT - 30 aug 14 kl. 08:35

Skakade av chocken i Portugal

Knappt ett dygn efter chocken i Portugal rullade Elfsborgs buss in på Borås Arena. Framtiden, vardagen, är svår att prata om. –Jag har haft hörlurar hela dagen och försökt glömma, men tankarna bara snurrar, säger Sebastian Holmén.

Helsingborgs Dagblad - 06 jan 12 kl. 20:52

Olyckliga sekunder fällde Landskrona

Två insläppta mål inom loppet av 25 sekunder. Efter den chocken orkade inte Landskrona resa i det svåra bortamötet i allsvenskan med Visby. Till slut vann hemmalaget med 7?

Expressen - 23 okt 15 kl. 19:12

Karlskrona gjorde mål – efter fem sekunder

SHL:s snabbaste mål – någonsin – är ett faktum. Fem sekunder är allt Alexander Viklund behövde för att göra 1-0 till Karlskrona mot Frölunda. Chocken var ett faktum direkt när botten mötte toppen..

Kristianstadsbladet - 09 mar 11 kl. 14:21

Vägarbetare sekunder från döden

Foto: Göran Olsson
Backspegeln hann slå in i kroppen på vägarbetare när Volvon körde in i avspärrningen.
Lars-Åke Larsson stod med ryggen mot dikesrenen och var i färd med att spärra av i södergående körriktning vid Lund Norra. Plötsligt hörde han en bil som kom i hög hastighet ute i vägrenen.

Kristianstadsbladet - 31 okt 11 kl. 06:30

Missade målet - och drog ifrån

Kristianstads IK förlorade mot Pantern igen - men drog ifrån i toppen. Trots det var kritiken mot egna offensiven massiv. "Fullständigt bedrövligt, det är sanningen", säger Mikael Tisell.

Kristianstadsbladet - 20 dec 13 kl. 10:03

"Det kommer att ta ett tag att smälta det här"

Foto: Bosse Nilsson
24 sekunder. Mer skiljde det inte från att Kristianstads IK skulle ha jublat i onsdags. ”Jag har fortfarande inte hämtat mig”, säger KIK:s tränare Fredrik Hallberg.

BT - 05 jan 14 kl. 21:56

Finland vann JVM-finalen i ishockey

Det blev Finland som vann JVM-finalen i ishockey med 3–2 sedan Rasmus Ristolainen avgjort i förlängingen. Det var finalfesten som plötsligt kraschade. Finlands Rasmus Ristolainen avgjorde finalen i förlängning.

SmålandsPosten - 05 jan 14 kl. 22:02

Sverige finalföll i förlängning- tionde JVM-silvret klen tröst

Det var finalfesten som plötsligt kraschade.
Finlands Rasmus Ristolainen avgjorde finalen i förlängning.
För andra året i rad och för tionde gången totalt fick Juniorkronorna nöja sig med silver i JVM efter förlust med 2–3.

BT - 05 jan 14 kl. 21:56

Finland vann JVM-finalen i ishockey

Det blev Finland som vann JVM-finalen i ishockey med 3–2 sedan Rasmus Ristolainen avgjort i förlängingen. Det var finalfesten som plötsligt kraschade. Finlands Rasmus Ristolainen avgjorde finalen i förlängning.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.