UNT > Nyheter

Friday, 05 March, 18:05

UNT - 23 feb 21 kl. 19:35

OKQ8 satsar på snabbladdning av elbilarDrivmedelsföretaget OKQ8 ska bygga snabbladdare för elbilar på fler än 300 av bolagets stationer med start i slutet av sommaren, skriver Vi Bilägare..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
OKQ8, Vi Bilägare

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: OKQ8, satsar, snabbladdningav , elbilar
Skånskan - 07 nov 16 kl. 15:28

Trafikskola satsar på elbilar för eleverna

LUND Körskolan Trafikpedagogerna i Lund anser att det är dags för en körkortsklass för elbilar. Unga människor är ofta miljömedvetna och är öppnare för ny teknik än äldre.
En tanke är att staten ska hjälpa till genom att subventionera de nya körkorten.

SVT - 06 sep 13 kl. 18:43

Tyskland satsar på elbilar

Tysklands bilindustri satsar och växer när andra biltillverkare har problem, och det är en förklaring till att hela den tyska ekonomin nu går bra. Europas största biltillverkare Volkswagen satsar nu på elbilar..

DN - 07 feb 18 kl. 23:46

Rallycross-VM satsar på elbilar

Tampa. 2020 tar rallycross-VM klivet över till eldrivna bilar. Flera stora biltillverkare satsar stort.

Nya Wermlands Tidningen - 19 mar 14 kl. 06:00

Lecab satsar på elbilar och däckverkstad

Lecab storsatsar på sin bilanläggning på Våxnäs. En ny däckverkstad och en bilprovning byggs i Onoff-huset och nya laddningsstationer för elbilar anläggs på huvudparkeringen. – Vi börjar sälja elbilar och tror stenhårt på den marknaden.

Supermiljöbloggen - 15 jul 14 kl. 12:50

Kina satsar på elbilar

Åtgärd mot luftföroreningar. Till 2016 måste minst 30 procent av statliga bilinköp bestå av elbilar, plug-in hybrider eller bränslecellsbilar. Kinas regering har kommit med ytterligare en åtgärd för att få ner utsläppen och minska luftföroreningarna i landet, det här rapporterar nyhetsbyrån Bloomberg, som skriver: Central government ministries and agencies will take the lead on purchases of new-energy vehicles, a term that China uses to refer to electric vehicles, plug-in hybrids and fuel-cell autos (…).

DI - 11 sep 17 kl. 10:48

Mercedes-Benz satsar på elbilar

Om fem år ska alla Mercedes-Benz modeller gå att få som elbilar. Det sade ägarbolaget Daimlers vd Dieter Zetsche i samband med en kapitalmarknadsdag. 2022 ska det finnas minst 50 modeller som är antingen hybrider eller renodlade elbilar..

Nya Wermlands Tidningen - 14 apr 12 kl. 07:55

Satsar på elbilar

Nu rullar det tre elbilar på vägarna i Dalarna. Malungs Elnät och Dala Energi har hyrt in tre bilar var. Detta för att vara med i utvecklingen av nya fordon..

Helsingborgs Dagblad - 16 apr 12 kl. 11:42

Peab satsar på elbilar

Under måndagen började Peabkoncernen använda eldrivna transportbilar. Till att börja med rör det sig om ett tiotal nya fordon, men allteftersom äldre fordon tas ur bruk kommer elbilarna att bli fler."Vi är både glada och stolta över att vi är ett av de första företagen i landet som kör med elbilar.

VBL - 28 feb 13 kl. 20:16

Estland satsar på elbilar

Nu finns det 165 ställen där man kan ladda sin elbil i Estland. Kostnaden för nätet av elstationer uppgick till omkring 10 miljoner euro. Det här betyder att Estland är det land i världen där servicen för elbilar är bäst utbyggt..

UNT - 08 dec 13 kl. 12:23

Heby satsar på elbilar

Heby kommun kommer förhoppningsvis redan under nästa år att skaffa elbilar till personalen i de olika verksamheterna som ett led i arbetet på en lokalt hållbar miljöpolitik..

Nyteknik - 29 dec 14 kl. 11:08

Audi satsar på elbilar

Audi lättar på förlåten kring sin satsning på elbilar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.