Aftonbladet > Nyheter

Tuesday, 02 March, 02:38

Aftonbladet - 23 feb 21 kl. 19:28

Vänsterpartiet kräver nedstängning av landets skidorter▸ Nooshi Dadgostar (V) vill att landets fjällanläggningar stänger ner. Anledningen är den ökade smittspridningen..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Dadgostar

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vänsterpartiet, kräver, nedstängningav landets , skidorter
News55 - 09 mar 20 kl. 19:11

Löfvens coronabesked: Utesluter inte en nedstängning om det krävs

  Underrepresentationen av äldre i Riksdagen blev en tydlig inledning på Äldreriksdagen. Endast 6 av 349 personer är över 65 år. Tre partier, Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och Miljöpartiet har till exempel ingen över 65 år i Riksdagen.

Dagens Medicin - 12 mar 20 kl. 07:00

”Vänsterpartiets politik innebär stängning av alla fristående aktörer”

Det framstår inte som seriöst av Vänsterpartiet att beklaga sig över att en vårdgivare väljer att stänga, skriver Tobias Nässén (M) i en replik..

BT - 10 feb 14 kl. 10:02

Tvingas vila 21 timmar per dygn

I många år levde Pernilla Zethraeus i den politiska hetluften och intervjuades nästan dagligen i radio och teve. Nu innebär varje utflykt från hemmet en ansträngning. Hon lider av en sjukdom som heter ME/CFS och behöver vila 21 timmar om dygnet.

YA - 26 jul 14 kl. 03:55

Må tusen maskrosor blomma

Foto: JOHAN NILSSON / TT
Jag växte upp i ett hem utan böcker, med undantag av några tummade Harlequinromaner.
I vår bokhylla fanns i stället porslinsfigurer och plastblommor. Det var så det såg ut i heltäckningsmattornas arbetar-70-tal.

Helsingborgs Dagblad - 26 jan 15 kl. 04:00

Det håller inte!

Vi är barn av vår tid. Det blir plågsamt tydligt efter en genomläsning av nyutkomna antologin Det hållbara samhället – Kan det byggas underifrån? Närmare 20 författare, akademiker och rörelseaktiva som presenterar olika perspektiv på potentialen till samhällsförändring i vår tid.

BT - 10 nov 14 kl. 14:48

Ledarskribenten hade en dålig dag

Den 6 november hade inte ledarskribenten någon bra dag. Den ledare han producerade väckte mer frågetecken än den gav några rimliga argument för att påstå att stadsdel Väster lider av ett ”bristande rödgrönt ledarskap”. För det första så blir inte en medvetet framförd osanning mer sann för att den repeteras på BT:s ledarsida.

BT - 18 maj 13 kl. 08:50

"Kan vara dödsstöten för Skene"

En stängning av en vårdavdelning på SÄS i Skene kan vara dödsstöten för verksamheten på sjukhuset.
Det befarar facket, som är kritiskt mot de snabba besluten. ?

Skånskan - 07 feb 19 kl. 19:00

V: Mer busstrafik till Harlösa – inte mindre

harlösa Efter beskedet om att Skånetrafiken planerar att dra ner på busstrafiken föreslår Vänsterpartiet i Eslöv nu att man gör tvärtom och i stället utökar bussförbindelserna till Harlösa så att det även går att åka till Löberöd.Partiet har ställt sig bakom Eslövs kommunstyrelses protestskrivelse, som Skånskan tidigare skrivit om.
Men partiet anser inte bara att Region Skåne bör skrota förslaget om minskad turtäthet på de linjer som berör Eslövs kommun, utan föreslår att man går åt andra hållet och utökar trafiken till Harlösa.

Sydsvenskan - 01 sep 15 kl. 18:52

Centern byter fot om Nato. Utred medlemskap nu.

Plötsligt händer det. Beskedet att Centerns partistyrelse vill se ett svenskt medlemskap i försvarsalliansen Nato förändrar den politiska spelplanen.Centern har av tradition varit det borgerliga parti som stått Socialdemokraterna närmast i utrikes- och säkerhetspolitiken.

Helsingborgs Dagblad - 01 sep 15 kl. 18:52

Centern byter fot om Nato. Utred medlemskap nu.

Plötsligt händer det. Beskedet att Centerns partistyrelse vill se ett svenskt medlemskap i försvarsalliansen Nato förändrar den politiska spelplanen.Centern har av tradition varit det borgerliga parti som stått Socialdemokraterna närmast i utrikes- och säkerhetspolitiken.

BT - 18 jun 12 kl. 17:55

Svajig dag på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen gick både upp och ned under måndagen, men stängde till slut på plus.
Eurokrisen stod återigen i fokus.
Vid stängning hade OMXS-index stigit med 0,3 procent till 305,6.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.