DalaDemokraten > Nyheter

Saturday, 27 February, 19:48

DalaDemokraten - 23 feb 21 kl. 19:30

Regioner vill ha distansundervisning efter sportlovet – men inte aktuellt i fjällkommunen: "Det låter väldigt konstigt"Västra Götalandsregionen med 1,7 miljoner invånare rekommenderar distansundervisning i högstadiet....
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
Götalandsregionen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regionervill ha , distansundervisningefter , sportlovetmen inte , aktuellt, i fjällkommunen Det låter väldigt konstigt
Skånskan - 20 mar 20 kl. 19:22

Inte aktuellt att stänga skolor och dagis

Sverige Regeringen har nu listat tolv sektorer som ses som de mest samhällsviktiga. Föräldrar som jobbar i dessa sektorer ska få fritids och förskola till sina barn om skolor stängs. Men beskedet på fredagskvällen är tydligt: Skolstängning är inte aktuellt.

SR - 17 maj 20 kl. 16:35

SKR: Vissa elever bör slippa distansundervisning i höst

Sveriges kommuner och regioner, SKR vill se undantag för vissa grupper av elever om distansundervisningen fortsätter i höst..

Nyan - 17 jun 20 kl. 19:04

Så tycker föräldrarna om distansundervisning

Vårens distansundervisning fungerade bra. Man får ändå inte bortse från att 6 procent av grundskoleeleverna under den perioden upplevt psykologiska och sociala svårigheter.
I en enkät som genomfördes under perioden 4–25 maj framkommer det att det finns delade åsikter bland vårdnadshavare till grundskoleelever på Åland om hur barnen klarat av perioden med distansundervisning under coronapandemin.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Spanska regioner får bankstöd

De spanska storbankerna Santander, BBVA och La Caixa kommer stå för merparten av ett syndikerat lån till en statlig spansk fond för stöd till landets krisande regioner. De tre bankerna kommer att stå för upp till 2 miljarder euro vardera av syndikatlånet på totalt 8 miljarder euro, rapporterar Reuters med hänvisning till bankkällor. Resten väntas komma från Banco Sabadell och den förstatligade banken Bankia.

YLE - 15 feb 15 kl. 11:00

Goda tips för sportlovet i Västnyland

I morgon (16.2) börjar sportlovet trots att vintervädret med många minusgrader och mycket snö lyser med sin frånvaro. Konstsnö blir räddningen för alla barn och unga som vill röra på sig på lovet.

ÖstersundsPosten - 12 mar 20 kl. 16:11

Krismöte inom gymnasieförbundet – klart med distansundervisning för vissa och utvecklingssamtal med 1 600 föräldrar kan ställas in

I Danmark och Norge stängs skolorna men det är ännu inte aktuellt i Sverige. Däremot erbjuds....

SVT - 27 maj 20 kl. 19:56

Amanda Lind (MP): Inget utökat stöd till kommuner och regioner

Uteblivna intäkter från inställda kultur- och fritidsevenemang leder till att Sveriges kommuner och regioner går miste om 300 miljoner kronor i månaden. Men enligt kulturminister Amanda Lind (MP) är det i nuläget inte aktuellt med några nya stödpengar..

SR - 16 apr 20 kl. 19:15

Ministern: Inte aktuellt att ändra lagen

Kommuner uppger att de kan tvingas bryta mot lagen och neka hemtjänst till personer som inte är åretruntboende på grund av coronakrisen. Sveriges kommuner och regioner, SKR kräver omedelbara lättnader i socialtjänstlagen, men det är inte aktuellt i nuläget, enligt socialminister Lena Hallengren (S)..

YLE - 15 feb 15 kl. 11:17

Sportlovet är fullt med aktiviteter - om man vill

I södra Finland börjar nu en vecka sportlov då man kan göra vad man vill. Det finns massor av aktiviteter och evenemang, för den som vill. Eller så tar man det lugnt en hel vecka och vilar.

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Dahlandergymnasiet satsar på distansundervisning

Dahlander Kunskapscenter höll öppet hus häromkvällen för att visa upp sig för blivande gymnasieelever.
Distansundervisning är en av de nyheter som gymnasieskolan presenterar inför nästa läsår.
?

Regeringen - 17 maj 18 kl. 14:05

Försöksverksamhet med fjärr- och distansundervisning får fortsätta

Regeringen har i dag beslutat att förlänga giltighetstiden av försöksverksamheter med fjärr- och distansundervisning. Det innebär att Torsås kommun får bedriva distansundervisning även nästa år, och att Lapplands kommunalförbund samt Storumans och Värmdö kommun kan fortsätta försöksverksamhet med fjärrundervisning. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.