Sydsvenskan > Kultur

Wednesday, 24 February, 18:46

Sydsvenskan - 23 timmar sedan

Vi är inte jämlika inför coronadödenSverige är mer likt Belgien och Italien än Norge och Finland..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Belgien, Italien, Norge, Finland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi är inte jämlikainför , coronadöden
GöteborgsPosten - 19 feb 19 kl. 20:00

Rädda oss från den ojämlika döden

I dag är det Världsdagen för social rättvisa. Men vi har inte mycket att fira, skriver Mattias Hagberg..

NSD - 09 apr 20 kl. 17:28

Coronadöden: "Brist på skyddsutrustning"

Hög personalomsättning och brist på skyddsutrustning..

Expressen - 21 apr 20 kl. 06:15

Coronadöden har tagit många av mina vänner

Mitt i sorgen så kryper en bekant känsla fram. Känslan av att vara bortglömd, att många kanske inte bryr sig. Känslan av löften som ställs ut men som sen inte infrias.

YLE - 02 aug 17 kl. 19:34

Västvärlden bär den ekologiska skulden – fordringsägarna finns i den fattigare världen

Från och med i dag har jordens befolkning redan använt alla förnybara resurser som jorden producerat i år, visar organisationen Global Footprint Networks kartläggning. Naturresurserna förbrukas i allt raskare takt främst på grund av den tilltagande befolkningstillväxten i utvecklingsländerna och den tilltagande konsumtionen i industriländerna. Vem konsumerar - och vem är skyldig vem?

Världen Idag - 18 timmar sedan

Sex konkreta förslag för jämlika relationer

Det talas mycket om polarisering i vår tid. Både politik och sociala medier präglas av ett allt hätskare tonläge. Något som inte har blivit lika uppmärksammat är dock att samma sak kan sägas om relationen mellan könen.

Dagensanalys.se - 02 nov 17 kl. 12:04

Hur gör man programmatiska budgivningar mer jämlika?

Förra veckan bjöd företaget PubMatic in till en halvdagsutbildning där de bland annat pratade om Auction Dynamics, det vill säga hur auktioner i programmatiska sammanhang fungerar, och hur de tänker för att göra dessa auktioner mer jämlika och transparenta. Varje gång en användare går in på en sida där det finns reklamplatser auktioneras dessa platser ut bland annonsörer. Det innebär att varje sekund sker tusentals, om inte miljontals, olika auktioner för programmatiska annonser.

SVT Debatt - 03 dec 13 kl. 14:58

Den liberala antirasismen en återvändsgränd

ANTIRASISM Miljöpartiets nya rapport om hur vi ska minska rasism och främlingsfientlighet saknar förankring i forskningen. Författarna lever i etniskt delade städer präglade av fattigdom och ojämlikhet, men verkar blinda för sin omgivning. De borde lyssna mer på gräsrötterna.

Skånskan - 23 jun 16 kl. 14:00

Här byggs den nya drömlekplatsen

Eslöv Både rymd- och piratskepp kommer att finnas på jättelekplatsen intill Trollsjön. Barnen har sagt sitt och bygget är i full gång. I augusti invigs lekplatsen med ledorden ”Jämlika barn leka bäst”.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.