Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Wednesday, 24 February, 19:17

Vestmanlands Läns Tidning - Igår: 19:12

Debatt: Ge lärarna det avtal vi förtjänar och behöverDet är allvar nu. Efter senaste årens nedskärningar, och coronapandemin, är lärarna och....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DebattGe , lärarnadet , avtalvi , förtjänaroch behöver
SVT Debatt - 08 nov 13 kl. 16:25

Jag fick debattera mot mitt eget människovärde

SKOLDEBATTER I veckan rapporterades om en skola i Stockholm som lät eleverna debattera huruvida homosexuella skulle få adoptera eller inte. Jag var med om samma sak när jag gick på gymnasiet. På vilket sätt skulle det utveckla mig till en demokratisk medborgare?

SVT Debatt - 28 jun 13 kl. 06:08

Marginaliserade unga rekryteras av religiösa extremister

UTANFÖRSKAP Under mina år som fritidsledare i bland annat Husby har jag sett hur allt fler ungdomar lockas till religiösa organisationer i Nordafrika och Mellanöstern. Bristen på jobb och en meningsfull fritid gör ungdomarna till lätta rekryter ? och i framtiden kan de innebära ett säkerhetshot för Sverige.

SVT Debatt - 14 dec 13 kl. 06:00

Låt inte förskolan bara vara förvaringsplats

SKOLAN Alltför länge har barnomsorgspolitiken fokuserat på tillgången till förskola, i stället för själva kvaliteten i verksamheten. Barngruppernas storlek tillhör ett av de största problemen i dag. Förutom att det är dåligt för barnen, tillvaratas inte förskolelärarnas kompetens under de omöjliga förutsättningarna.

Supermiljöbloggen - 09 apr 18 kl. 14:13

Klimatbluffen – hur bra är egentligen Kinas miljöarbete? Utdrag ur Jojje Olssons nya bok

Sedan USA trädde ur Parisavtalet, så är det allt oftare till Kina som omvärlden sätter sitt hopp vad gäller klimatet. Men hur många har egentligen koll på var Parisavtalet innebär för Kinas del? Hur ser landets målsättningar ut på klimatområdet, och när är man beredd att alls börja minska utsläppen?

Skånskan - 22 jun 18 kl. 08:00

Läs vår skånska sommarthriller!

Den nyutkomna thrillern En helt vanlig familj är redan såld till 29 länder. I centrum för handlingen står just en alldeles vanlig familj i en villaförort till Lund. När dottern i familjen anklagas för mord rasar hela deras tillvaro samman.

SmålandsPosten - 07 jan 15 kl. 06:27

Fridolins hundra dagar snart slut

Gustav Fridolin brukar sällan vara den som kommer med konkreta sakförslag i debatten.
På 100 dagar skulle skolans negativa resultat vända om den rödgröna regeringen vann valet. Det slog Gustav Fridolin (MP) fast i en debatt­artikel i Aftonbladet i mars förra året.

BT - 06 maj 14 kl. 08:48

Frihandel skapar jobb och tillväxt

Replik. Svar till Malin Björk och Ida Legnemark (V), BT 30/4. Föga förvånande motsätter sig Malin Björk och Ida Legnemark (V) frihandelsavtalet mellan EU och USA, TTIP.

YLE - 02 apr 15 kl. 10:00

SFP satsar på kvantitet i Västnyland

Hela tio västnylänningar finns med på Svenska Folkpartiets lista över hugade kandidater som vill ta sin plats i plenisalen. I förra riksdagsvalet gick SFP bakåt i alla kommuner i Västnyland utom i Lojo, men nu kavlar man upp ärmarna och går till ny kamp. I Raseborg ställer SFP upp sex kandidater.

DN - 20 jun 18 kl. 17:19

”Kravet på att kunna läsa trollades bort”

REPLIK DN DEBATT 19/6. År 2016 infördes ett nytt kunskapskrav i läsning och läsförståelse för årskurs ett. Men förslaget om läsgaranti omvandlades till en åtgärdsgaranti som inte går att utvärdera.

Sydsvenskan - 05 maj 15 kl. 18:26

”Ta kritiken mot TTIP på allvar”

Sedan sommaren 2013 pågår förhandlingar mellan EU och USA om att få till stånd ett nytt handels- och investeringsavtal: The Transatlantic Trade and Investment Partnership, TTIP. Syftet med avtalet sägs vara att skapa världens största frihandelsområde. Förhandlingarna sker till största delen bakom stängda dörrar, men kritiken från utsidan har varit hård.

Helsingborgs Dagblad - 05 maj 15 kl. 18:26

”Ta kritiken mot TTIP på allvar”

Sedan sommaren 2013 pågår förhandlingar mellan EU och USA om att få till stånd ett nytt handels- och investeringsavtal: The Transatlantic Trade and Investment Partnership, TTIP. Syftet med avtalet sägs vara att skapa världens största frihandelsområde. Förhandlingarna sker till största delen bakom stängda dörrar, men kritiken från utsidan har varit hård.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.